פחחות כללית וצבע ל 8 ארוך סגור
נכון להיום , הגיפ עדיין תקוע בגלל הגיר :cry: , לא היה לי זמן אפילו להתקרב אליו ולראות מה הבעייה ....החלטתי להשביתו לפרק זמן של לפחות חודשיים, הקפאתי את הביטוח לפני מס' ימים.....
אני זקוק לכמה עיצות טובות :
1. ברצוני לנצל את הזמן הזה לתיקוני פחחות יסודיים (והכוונה יסודיים מאוד), חשבתי להתחיל מבפנים החוצה, להסיר כליל את הצבע הקודם (מסיר צבע כימי + שיוף) , לצבוע צבע מגן ועליו צבע נוסף.
אני חייב לפרק את הגג הקשיח, ואת קשתות ההתהפכות, את מסגרות החלונות וכו' . למישהו כאן יש נסיון בכך? (אני לא רוצה להפוך את הג'יפ לפתוח, אלא להסיר את הגג כליל לתקן, ואז להחזיר...) יש מוקשים שצריך להיזהר ? ראיתי את כמות הניטים שצריך לפרק בגג ויש לי חררה מזה ....
2. כלי עבודה - הסרת צבע : איזו מלטשת מומלצת? סרט או סיבובית? ( לצביעה אני שוקל לקנות מדחס 2 כ"ס כ 650 ₪ + פיסטולט כ 200 ₪ )
3. מילוי חורים – יש חומר מסויים לפחחים שעמיד בכל הקפיצות ותנאי השטח?
4. חיתוך פח במקרה של רקבון - לחתוך את החלק הנגוע , ואח"כ לרתך , או , להדביק באמצעות דבקים מיוחדים?
5. צבע חיצוני לג'יפ, משהו מיוחד מומלץ? (עמידות לשריטות וכו' )
מצטער על אורך ההודעה, אבל אני מקווה שאני לא נכנס לפרוייקט גדול מידי שיגזול זמן רב מידי , ברור לי שזו עבודה רבה ולא קלה.. לכן אודה לכל טיפ שיכול לעזור, אני מתכונן לצלם כל חלק בעבודה לשם תיעוד.
מישהו כאן כבר אמר שג'יפ בונים ולא קונים :wink:
תודה מראש לתשובות :)