תגובה: צריך עצה - זיהום ממפעל
תגישו תלונה למוקד העירוני ובמקביל הייתי פונה לעיתונות המקומית ועושה קצת רעש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
מדובר על יישוב בקרבת נתניה, אני בכוונה לא מציין את שם המפעל מסיבות משפטית. מי שחושב שגם הוא נפגע או מעוניין לדעת במה מדובר, מוזמן לכתוב בה״פ.
אסף
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
עזוב את שם המפעל, אבל באיזה ישוב מדובר?
נורדיה
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
1- המשרד לאיכות הסביבה
2- גם ברשויות המקומיות יש וועדות לאיכות הסביבה, ויש להם את הקשרים.
נ.ב - אהבתי את הרעיון לשאול דווקא פה
מעניין מה כוחו של המשרד לאיכות הסביבה הן מבחינת היכולת למדוד את רמת הזיהום והן מבחינת האכיפה והענישה.
אשמח להתעדכן איך העניין התקדם.
משהו דומה (אולי), שיש לי קצת נגיעה אליו:
http://www.themarker.com/law/1.671592
פניתי למשרד להגנת הסביבה ביום רביעי באמצעות המוקד שלהם. נראה אם זה יזיז משהו.
אחרי שלא יעזור לך כלום תפנה ליהיה בסדר גלי צהל.
הבעיה לדעתי היא להוכיח שזה אכן המפעל שאחראי לנזק.
אדם טבע ודין יש להם משפטנים מעולים
אסף. הם יעילים רק נגד חלשים או איפה שזה עושה להם תדמית (מקרים בולטים עם המון חשיפה לתקשורת) . אני גר באיזור כפרי , לפחות חמישה או יותר מישובי האזור , נחנקים במשך לילות שלמים מריח מדורות כבד ביותר .שממש לא טוב לשהות מחוץ לבית וזה אפילו חודר אפילו לבתים עם חלונות סגורים, כל מה שהם עושים , זה לקחת תלונות ולהגיד שזה יטופל. ובנימה שהם עונים זה נשמע ומובן כ...... " באמא ש'כם , רדו מהקו נודניקים.) הם לא יעזו לפעול בכפרים של בני דודים , מה הם משוגעים ???
יכול להיות.
אבל במקרה של מפעלים מזהמים יש כתובת, ויש מי שישלם את הקנס..
אסף.
בזמנו כשלאנשי השייטת היו תלונות על הזיהום בקישון ועוד לא ממש רצו לדבר איתם הם היו שניה לפני חטיפת כמה חברי דרקטוריון של המפעלים מתוך כוונה להכניס אותם ללילה טבילה בנחל.
לפעמים אין דרך אחרת...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
האם כדאי לחכות עם הפוליש לרכב או לבצע? בכל זאת, מדובר על עדות לעניין.
תבדוק שהרכב לא חונה מתחת לעץ צאלון.
האמת שלשכנים שלנו יש צאלון אבל הוא במרחק של 20 מטר מהרכב. ייתכן שזה מגיע עם הרוח?
ברשותך אני לא אתייחס לנושא המפעל והזיהום כי אני לא מבין בזה כלום, בפוליש, ווקס ופלסטלינות לעומת זאת אני מבין קצת יותר.
את הג'ינג'ים פלסטלינה תוריד בקלות, אין צורך לעשות פוליש, ווקס (או אוטם, עדיף) יתנו הגנה מפני פגעי השמש, מעט ברק ומעט יקלו על השטיפה השבועית.
אני לא יודע לאן הלכת אבל ווקס בחיים לא יחזיק לך שנתיים, אולי חודשיים (תלוי באיזה ווקס משתמשים).
פלסטלינה וווקס אתה יכול לעשות לבד, תקנה פלסטלינה סינית בכמה שקלים, ווקס אתה יכול לקנות טרטל (זול ומחזיק מעט זמן), ווקס של מגווירס חברה אמרקאית שנחשבת טובה למשתמש הביתי ווקס נוזלי זול, ווקס משחה שהוא קצת יותר יקר (אבל יותר חומר) או ווקס לצבעים בהירים או כהים ואם אתה ממש רוצה להשקיע ווקס של חברות פרימיום: Dodo Juice (ווקס ואוטם, איכותי מאוד ויקר מאוד, ווקס שמותאם לצבעים [יש שם כל מיני, מסתכל קצת ותבחר לפי הצבע], לשניהם יש גרסאות קטנות של 30 ml שמספיקות ל4-5 ישומים בעלות של 40-60 ש"ח אבל לא מצאתי אותו באוטוסטור באתרים בחול זה קיים, אם תרצה רק תגיד).
ווקס איכותי יכול להספיק ל3-4 אולי אפילו 5 חודשים בהתאם להתייחסות אליו (שטיפות, שמש, לכלוך וכו').
אוטם איכותי של mazerna, חברה גרמנית טובה מאוד שמייצרת ווקסים, ופולישים בלבד, אוטם של CG, אופיטיסיל אוטם קל ליישום של חברת אוטימום, הוא מספיק להרבה יישומים ונחשב לאיכותי.
אוטם צבע מחזיק 4-6 חודשים ואפילו יותר בהתאם להתייחסות אליו.
אם תרצה מידע נוסף רק תשאל.
ואו. תודה על ההשקעה!
אוטם צבע מיישמים אחרי הפלסטלינה אני מניח, האם זה במקום הווקס או בנוסף?
אתה חונה בקרבת עץ , לא בטוח ששמו צאלון, אבל זה הסוג הזה שמוציא פרחים סגולים גדולים ויפים וסובל מכנימות דביקות ומלכלכות את הצבע, גם אני חטפתי אז זה בעבר, קשה מאוד להסרה .