טוב, זהו! מספיק! חאלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי שעשינו טיול וירדו עליי קצת (כן זה אתה אלי... וגם ירון שלא נראה לי שהוא קורא את זה...)
למה לא צבעת את הדלת בצבע יסוד? למה לא תיקנת את החלודה? מה קורה עם מתקן לגלגל ספייר?
נשברתי והחלטתי שעכשיו לא איכפת לי אם יש לי או אין לי זמן אני מתכנן לשפץ את כל הדברים המעצבנים האלו!
בתכנון (נראה לי לפי הסדר הכרונולוגי):
א. טיפול דחוף בחלודות (אין הרבה אבל שלא יתפתח....). בתכנון לשפשף את כל הצבע מהאוטו ולתור אחר כל דבר שלא קשור למרכב- ע"ע רקבונות, חלודה, פטריות וכו'...
ב. מציאת כנף קדמית שמאלית (שלי מעוותת חבל"ז שלא שווה שיפוץ - אולי עם הרבה שפכטל זה יעזור, אבל אם כבר אז כבר...)
ג. בניית מתקן לגלגל ספייר עם מתקן להייליפט (הייליפט-ברגע שיהיה כסף), ומתקן לג'ריקן, כנראה אחליף גם פגוש אחורי.
ד. בדיקת כל השמנים באוטו (שמן מנוע יחסית חדש) כולל פתיחת הסרנים.
ה. טיפול בפנים האוטו- אני מתלבט אם להוריד את הדשבורד ולצבוע אותו/ להכין משהו חדש ויפה יותר, מכיוון שאני מפחד להסתבך עם חוטי החשמל, צביעה פנימית ואולי אשקול גם הוספת שטיח באוטו (לצורך בידוד החום).
ו. בניית ארגז יפה ממתכת לחלק האחורי של הרכב.
ז. הרכבת מערכת שמע בסיסית (כשיוצאים לבד ונוהגים בלילה, אחרי טיול מרובה נהיגה, הדרך חזרה משעממת)
חוץ מזה טיפול בדברים מיידים:
א. בדיקת בלמים+החלפת כל מה שצריך (למרות שהם בולמים טוב, ליתר ביטחון ולראש שקט).
ב. החלפת צמיגים.
ג. קניית מצבר.
ונראה לי שזהו.
הדבר יקח לי המון זמן בתלות בתקציב. אבל בגלל זה אתחיל מעכשיו.
המלצות, קריאות עידוד (כי נראה לי שאני עלול קצת להתעצבן מכל העסק כי אני נלחם בתקציב...), שרטוטים, אזהרות וכו' ניתן להשאיר לי פה או בה"פ.