ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%9E%D7%AA
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%9E%D7%AA
נשמע מצויין.
ניגשתי להוריד את התוכנה ואז ראיתי שהיא מבקשת גישה לתמונות שלי, למצלמה, למיקרופון, לנתוני ה WIFI, בקיצור - להמון דברים שמעלים את החשד שלא מדובר בתוכנה תמימה.
כשתתקנו את זה - תעדכנו. עד אז אתם מחוץ למכשיר שלי.
'מוחל טוייבעס'.
+1
מה לה ולאנשי הקשר? למה צריך לפתוח הרשאות לכל תוכנות גוגל בשבילה ?
תודה, אבל לא תודה.
החל מגרסת מע הפעלה לוליפופ, המשתמש יכול לבחור מה לאפשר לאפליקציה לעשות. לשיקולכם.
אין לי דבר וחצי דבר עם האפליקציה הזו ויש לי ביקורת טכנית עליה אבל הרשאות זו לא בעיה.
התוכנה מבקשת גישה לאנשי קשר בגלל שיש אופציה של טיולים משותפים שכולם מופיעים על המפה ביחד והדבר נעשה על ידי הקמת קבוצת וואצאפ.
גישה לתמונות היא בשביל להוסיף תמונות של נקודות עניין בדרך( לא חייב בזמן המסלול אפשר גם אחר כך).
גישה ל wifii בדרך כלל היא לעזור בדיוק של ה -GPS אם כי פחות ברור לי איך זה עוזר בשטח.
אין לי קשר למפתחים אהל זה על סמך האפשרויות שקיימות בתוכנה
בכל מקרה התוכנה נראית די מבטיחה. בעיקר בשל השילוב של נקודות העניין כמו בעמוד ענן והשילוב של מפות offline+online
אפשר לשלוט בהרשאות של כל אפלקציה,במנהל הישומים בהגדרות.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
חבר'ה אתם פרנואידים... הפרופיל שלכם בתוכנה מבוסס על משתמש גוגל ואתה צריך את האנשיי קשר בשביל שתוכל לצרף את המטיילים איתך ולראות אותם בלייב על המפה. היא מבקשת wifi כמו כל תוכנה שמשתמשת במיקום, בשביל לשפר את הדיוק. כאמור אתם יכולים לבטל כמעט הכל בהגדרות של המכשיר..
תוכנות אחרות לא ביקשו wifi.. ולא אנשי קשר ולא מיקרופון.
אתה צריך מיקום על מפה של חבריך לטיול?
רואים אותם במראה או לפניך..
שיתוף מסלול אפשר גם בלי להגיע לתחתונים.
כל אחד והגבולות שהוא רוצה לשים.
באיפון זה לא היה קורה [emoji4]
לא נראה לי שמישהו מכריח אותכם להתקין.
מדהים איך פתאום כולם נהיו פרנואידים.
אפשר לקבל פרטים בדף הקבוצה וגם לפנות למפתח, הוא מאוד נחמד ועונה די מהר.
שיתוף הפעולה שהוא זוכה מהקבוצות הגדולות לגבי המסלולים נראה מאוד מבטיח.
איבדתם את הצפון, נראה לי שאתם באמת צריכים תוכנת ניווט :rolleyes:
מדובר על אפליקציה מקומית, ישראלית, האנשים שכתבו אותה - אילן וכדן - גולשים פה, הם לא סוכני חרש של גוגל, ולא נראה לי שהן מתעניינים בתחתונים שלך, דורון.
באמת הגזמתם. אפליקציית פנס שמבקשת מכם גישה למצלמה ובעצם נותנת לאיזה סיני בחינם תמונות שלכם מהמצלמה הקדמית שפתוחה כל הזמן / התקנתם בלי לשאול שאלות. הפרטיות שלכם, מרגע שהתקנתם וואטסאפ ופייסבוק, נמחקה. נעלמה.
אבל אפליקציית ניווט שמבקשת גישה לפיצ׳רים של הסמטרטפון זה לא...
קצת לסגור את האורווה אחרי שהסוסים ברחו...
(מי שבאמת חרד לפרטיותו שלא ישתמש בסמטרטפון. ואם כן, בלי להתקין אף אפליקציה ולהדביק מדבקה על המצלמה הקדמית לפחות).
אסף.
אני בטוח.
אחרת זה באמת ביזארי.
אבל בחזרה למציאות, פעם אחר פעם תוכנות שביקשו את הפרטים האלו בסוף התהפכו על הלקוחות למרות הצהרות הפרטיות בראשית הדרך.
זה שהם גולשים כאן לא הופך את
זה ליותר לגיטימי, בעיני לפחות.
קח את זה כמשוב צרכני.
אסף,
לשאלתך לגבי הפנס וכו׳, ממש לא.
ווייז מבקשת פחות או יותר(יותר) את אותן הרשאות,
לא זכור לי שזה מנע ממישהו להוריד (וווייז שייכת לגוגל...)
בוויז אתה יכול להשתמש כ״משתמש לא רשום״ ולא לשתף כלום עם התוכנה.
לא נאיבי.
ברור שהיסטוריית הנסיעות שלי נמצאת שם (אבל יש לך אפשרות לא להקליט נסיעה אם אתה רוצה), אבל לא אנשי הקשר, לא המיקרופון (מי אמר פייסבוק ופתיחת מיקרופון בלי להגיד?), לא המיילים, לא כתובת המייל, ולא נתוני רשתות ה-wifi שהטלפון שלי פגש..
בקיצור,
שכל אחד יבחר כמה להתפשט ואיפה המינימום שהוא בוחר להשאיר לעצמו.
בטוח שיש יותר כאלו שהשיתוף הטוטלי הזה קוסם להם, לי לא.
יאללה, מספיק מילים.
מה שדורון אמר.
אני אוותר.
ואללה הצחקתם אותי, ראיתם פעם מה וואטאפ שאתם משתמשים כל שניה מבקש? תלכו פעם לפרטיות או privacy ותבינו .... אגב כל מכשיר מבוסס ip ניתן למעקב מבלי להיות מומחה גדול