1 קבצים מצורפים
מי התעסק בהחלפת בושינג לידית טרנספר בפאג'רו Q?
נטחן אתמול עד דק באמצע טיול ותקע את התיבה בין מצבים ללא יכולת תנועה...
רק ניתוח שדה שכלל פירוק הקונסולה המרכזית, פירוק הידית והכנסת מברג במקומה החזירו את יכולת התנועה ...
היות שאין לי מושג איך זה אמור להיראות אפילו - האם זה החלק המדובר ?
http://nazya.com/ebay/single/5769873/orig_desc.html
קובץ מצורף 82341
תגובה: מי התעסק בהחלפת בושינג לידית טרנספר בפאג'רו Q?
טוב, אחרי בדיקה - אין ספק שזה האשם ...
אפשר להשיג ברשת עבור מס׳ $$$ או לשלם לשודד שבלינק הרצ״ב ...
מצאתי גם מק״ט של מיצובישי ואני אנסה לבדוק מחר במחסן החלפים אם קיים או ניתן להזמין במחיר סביר .
אני מבין שיש גם כאלו שמתמחים בשיפוץ של ידיות עבור לא מעט כסף , אולי אייצר כזה בעצמי - נראה פשוט מאד לחרוט אחד.*
תוכל להעלות קישור למה שמצאת? יש דרך לדעת אם שלי לקראת סוף חייו? איך מחליפים את זה?
ניר,
מכיוון ששלך נמס, שווה להתייחס לחומר ממנו עשוי התותב.
אם הוא פשוט לחריטה, אולי כדאי לקנות את הכי זול וממנו להוריד שרטוט והגדרת חומר עמיד ומתאים לייצור מקומי.
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
היי אכן זה הבושינג
מס קטלוגי של מיצובישי- MD7011605
בהצלחה
ירון
גם אני עברתי את הסוגייה הזו:
לך לפירוקייה [אני מצאתי אחת בכביש הראשי של טיבה]
עכשיו שאתה כבר יודע איך לפרק את מכלול הידית , בקש מכלול כזה של מגנום או פאגרו. [עלה לי 300 ש"ח.
אם המכלול של מאגנום תצטרך לפרק ולהעביק את כדור הפלסטיק למכלול שלך.
זה לוקח 10 דקות ויד נוספת של חבר.
את ההרכבה אתה מבצע במצב 4/4 low
המק"ט הוא MD701605 , זה בושינג של מיצובישי ידני מדגמים שלא יובאו לארץ , אפשר להשיג בארה"ב , לא ניתן אצל היבואן כאן.
לחרוט כדאי מאוקולון כי הוא עמיד לשמנים ולחום שבתיבה שלא כמו הפולימר המקורי (זו גם הסיבה שאני לא מעוניין בחלק מפירוק) שפשוט מתפרק עם הזמן .
המידות הן צינור בקוטר חיצוני 32 מ"מ פנימי 21 מ"מ ובאורך 20 מ"מ עם חור עובר של כ 7 מ"מ את הקצוות יש לעגל כמו בתמונה .
למי ששאל - לא הרגשתי חופש או שהיה קושי בשילוב לפני שזה התפרק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
לכשתייצר תוכל לפרסם כאן איפה ביצעת? כנראה שארצה להזמין גם
+1 גדול
מחלה ידועה של פג׳רו.
מאז שחוויתי את הארוע אני מחזיק מברג פיליפס ארוך לפרוק הקונסולה.
בזמנו קניתי את הגולה הזאת במוסך אוטורן ברעננה. היו לו כאלו מחריטה מקומית.
יש גם ברנש בשם מוש המשפץ ידיות כאלו, נדמה לי עם גולה ממתכת.
לא צריך להתרגש מחלקי פלסטיק שמתפרקים אחרי 15 שנה ות׳כלס מחירם הריאלי הוא 6$ .
אתייעץ עם חרט או שאביא מס יחידות מקוריות מחו״ל , בינתיים אני יכול לייצר כזה בבית מהגלגל של הסקייטבורד וגם זה יחזיק לנצח .
מי שלא החליף עד היום , שייבא בהזדמנות את החלק מחו״ל ( בהובלה זולה או במזוודה) , כנראה שהגיע זמנם ושאילו יהיו הבעיות של הפאג׳רו .
הזמנתי אצל חרט מקומי גליל חרוט למידות הרצויות עם החורים במידות הדרושות עשוי מדלרין, זה מה שהיה לו זמין וזה חומר חזק מכאנית ועמיד לכימיכלים . זה יעלה 120 ש״ח לשתי יחידות ואת הגימור (עיגול קצוות) אני אבצע לבד . להכין סכין רדיוס מתאימה ולעגל את הקצוות היה מכפיל או משלש את המחיר , זה מבוצע במחרטה , אין לי מושג לגבי מחיר ל cnc , אין גם משמעות לכמות אם לא מדובר בכמות גדולה מאד.
קחו בחשבון שהבושינג מתרסק ונשבר כתוצאה של קפיצה של הסלקטור בטרנספר.
אם לא יהייה לבושינג יכולת להישבר, הנזק ירד לתוך הטרנספר. כך קרה אצלי:
כששחררתי את הנעילה בטרנספר לאחר מטר של נסיעה שנמעה נקישה [לא חלשה] ואז גליתי שהידית לא עובדת. הבושינג היה מרוסק לפירורים קטנים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
glaydi
קחו בחשבון שהבושינג מתרסק ונשבר כתוצאה של קפיצה של הסלקטור בטרנספר.אם לא יהייה לבושינג יכולת להישבר, הנזק ירד לתוך הטרנספר. כך קרה אצלי:כששחררתי את הנעילה בטרנספר לאחר מטר של נסיעה שנמעה נקישה [לא חלשה] ואז גליתי שהידית לא עובדת. הבושינג היה מרוסק לפירורים קטנים
זה לא נכון . התותב הזה נמצא בלחץ בכל פעם שמשנים את השילוב בטרנספר . כשהוא מתיישן ומאבד את תכונותיו הוא מתפרק ,את מה שנשאר ממנו אפשר לפורר ביד .אצלי הוא נטחן תו״כ העברה שגרתית מ LO ל Hi . זה לא פיטשר - זה באג. *
למען הסדר הטוב זה לא גליל עם קצוות מעוגלים אלה כדור.
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 82486
עכשיו יש את החלק ,
איך משחררים את ידית הגומי מהמוט ? זה לא הכרחי אבל אני רוצה לסדר את מגף הגומי כמו שצריך ...
יש בתחתית הידית טבעת קפיצית. אחרי שמשחררים אותה יש טבעת וגוש גומי לשכוך. הידית עצמה מתפרקת בסיבוב עם אום נעילה.
מציעה לך לא לגעת שם כי זה די קשה להחזיר את הגוש הזה למקומות. את האקורדיון נסה לסדר מבלי לפרק.
כמו כן כשמפרקים את בית הידית עדיף לפרק אותו עם הפלטה שמחוברת עם 4 ברגים לתיבת ההעברה. בהזדמנות זאת לנקות משם את שרידי הלולב וכן להחזיר למקומו את הקפיץ שיתכן וקפץ .
תצטייד גם בחומר אטימה סיליקוני.
מפתה לפרק את החלק העליון בלבד עם 3 באגים. הבעיה שיש לו אומים נגדיים שאין דרך לתת להם קונטרה וכן הצורך לנקות את שרידי הלולב הישן.
היי,
נשמע שתוכלו לעזור ואשמח להדרכה כיצד לפרק הקונסולה של ידיות ההעברה בפאג'רו.
לאחר פירוק כל הברגים הנראים לעין וכן, בורג אחד שיושב בין החלק האחורי (משענת היד) לקדמי, עדיין מרגיש כאילו הקונסולה מחוברת בבורג בלתי נראה...
איפה פספסתי?
תודה!