תגובה: מערכת איחסון תא מטען
ואוו , אהבתי !!!
בפרט את מיצוי השטח בצדדים (בין הארונית המרובעת לקשתות דפנות המרכב הפנימי ).
רענן
רפי,
מתי יש לכם יומולדת?
נקנה לכם מצלמה נורמלית.. הטלפון לא עושה חסד לעבודה היפה הזו.
(;
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
רפי,
מתי יש לכם יומולדת?
נקנה לכם מצלמה נורמלית.. הטלפון לא עושה חסד לעבודה היפה הזו.
(;
100+
רצוי גם לשפר את התאורה או לצלם מחוץ להאנגר.
רענן
קצת הערות והארות.
1. במקרה של רכב עם מזגן מפוצל חשוב להשאיר רווח, או לייצר שבכה שתאפשר לאוויר החוזר של המזגן להגיע ליחידה הפנימית - צד שמאל ממבט אחורי.
2. רשת ההפרדה בין תא המטען לתא הנוסעים, האם היא ייצור עצמי?
3. הייתי מנסה לקרב את הרשת יותר צמוד לגב המושב להרוויח עוד מקוד בתא המטען...
המגירה של המקרר נראית מעולה איזה עובי לוח אלומיניום השתמשתם?
מסילות? של איזה יצרן?
עבודה יפה.
לאט מנותב החום שפולט המקרר?
קודם כל תודה לכל המגיבים על הפירגון
קצת תשובות ........
לכל המציעים אתם מוזמנים בביקור הבא להביא לנו מצלמה אבל אם מי שעומד מאחוריה לא יודע לצלם אז זה לא יעזור :), אני יודע לעבוד במתכת לא לצלם :) :) :) :)
אסף ד. ........
ברכב זה אין מזגן אחורי - כן היו כמה כאלו בארץ אבל בעיקרון אתה צודק והנושא נלקח בחשבון ברכבים שבהם זה נדרש.
רשת המטען הינה בייצור עצמי שלנו ונמצאת הכי קרוב שאפשר לכיסא ומבלי להפריע לראשי היושבים - לא רואים כי לא צילמתי מהזווית הנדרשת.
ניצול המקום בתא האחורי הינו המקסימלי ביותר שניתן - תאמין לי שבמקרה הזה התמונות עושות עוול :)
מגירות המקררים שלנו ניתנות לרכישה בשני גדלים (למקרר עד 45 ליטר ולמקרר מעל 45 ליטר) ועשויות מאלומיניום 4 מ"מ מכופף וחתוך בלייזר וכולל נקודות עיגון למקרר. המסילות הינן מסילות ממוסבות לפתיחה מלאה - היצרן לא ידוע, אך המסילות מסוגלות להחזיק עד 80 ק"ג לזוג - הנושא נבדק.
עמית.......
חום המקרר נפלט גם לחלק האחורי - לכיוון הכסא האחורי - הושאר שם פתח קטן, גם לצידו השמאלי של הרכב - האלומיניום מחורר לכיוון הדופן השמאלית של הרכב, וגם לחלקו האחורי של הרכב לכיוון הדלת האחורית - אין בעיה של פיזור חום - הנושא נלקח בחשבון בבניית המערכות אצלנו :)
בברכת שבוע טוב
רפי