כל מי שיכול להגיע נעול ולעזור לחלץ אנשים מבורך
צרו קשר 026298968 לב אחד
Printable View
כל מי שיכול להגיע נעול ולעזור לחלץ אנשים מבורך
צרו קשר 026298968 לב אחד
מי אחראי על נזקים?
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
תן מילה מה זה לב אחד ?
Sent from my XJ
עכשיו הציבור אוהב ג׳יפים... גם הרשויות חסרות האונים צריכות אותנו...
יש דרכים להגיע לתוך העיר ?
שלא תחשבו שזינוק בעליה עם 4x4 בשלג ובלי שרשראות זה פיקניק.
לחץ אוויר גבוה, צמיגי בוץ - עוזר.
וגם יש דיווחים על פקקי ענק בדרך לבירה.
אסף
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
לחץ אוויר גבוה? לא נמוך?
צריך ליצור יותר שטח פנים עם השלג. הוא עמוק. לא מגיעים לאספלט/אדמה.
אם השלג עמוק אז זה תלוי בשלג. כשהוא רך לחץ נמוך כמו נסיעה בחול. כשהוא קופא לחץ גבוה שהקוביות ישברו את השכבה החלקה (כמו שרשראות שלג). אבל בכל מקרה זה לא פשוט...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
תכנסו לאתר לב אחד או בפייסבוק. יש טופס מילוי למתנדבים זה לצורך ביטוח.
לב אחד זה ארגון סיוע אזרחי במצבי חירום. בשגרה רוב הפעילות רדומה מלבד איתור נעדרים. ובחירום מפעילים מתנדבים
הפעילויות האחרונות מלבנון השניה דרך מבצע עופרת יצוקה ובהצפה בבת חפר תתקשרו למס׳ זה החמל הם יפנו אותכם.
תודה
קשה לתפוס אותם במספרים האלו
אני יצרתי קשר דרך מתנדבת בשם קוראל 0528558689 . המספר שלה פורסם בפורום התנדבות בפייסבוק. היא טוענת ש433 פתוח לתנועה למתנדבים. יש להרשם אצלה מראש. לא יודע לגבי ביטוח.
אני לא אומר לא לעזור.
אבל לפעמים אני רואה את בקשות העזרה האלה וחושב... מה אם היינו אומרים בתור קבוצה "לא באים. עד כאן. 360 יום בשנה עושים לנו דה-לגיטימציה, אבל ב5 ימים שיש סערה כולם רוצים שנעזור? לא באים". ...??
זה כמובן רק תאורטי, כי אני יודע שציבור הג'יפאים הם אנשים נפלאים ששמחים לעזור גם לאלו שמשמיצים אותם באופן יומיומי.
אסף.
זה הולך ככה:
המוני ישראלים שלא הקשיבו לאזהרות ונסעו לראות שלג ונתקעו שעות.
בשביל לחלץ אותם יוצאים על חשבונם גיפאים.
אם יגרם נזק לגיפ אין כיסוי. אם הגיפ יגרום נזק למחולץ הוא צפוי להתבע באופן אישי.
הרשויות קורסות בשעת מבחן כי הכסף שלהם הולך לפנסיות בעיקרו.
תנו לי לחשוב לרגע אם בא לי להתנדב....
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
לכאן או לכאן, אם היה לי עכשיו ג'יפ הייתי יוצא. אם מישהו רוצה להמשיך להקליד ולתת לי את הג'יפ שלו, אני עולה על האופנוע ומגיע אליו.
לא, אין לי ביטוח, לא מתחייב להחזיר אותו שלם ובריא (מקסימום טנק דלק מלא). אבל לפחות אני יוצא.
אז קדימה.
מי שיוצא בשלג לא מתכנן שיחלצו אותו ולכן יהיה מאד לא שמח אם יגרם לו נזק.
בנוסף, אנשים יכולים לחשוב שהחילוץ הוא ע"י המדינה וכדאי לתבוע גם אם נזק לא נגרם...
רוצים לעזור? ניתן לחלק לתקועים שמיכות ולהדביק להם סטיקר : אני טיפש לכן אני קופא...
אחרי מספר שנים של מגורים בחו"ל, לא מעט נסיעות בשלג ברכבים 2X4, זה אפשרי כל עוד מכירים ומתאמנים על הנהיגה ומוכנים לנזק אפשרי.
אמיר - שאפו. אני יודע שאנחנו ככה, רוצה להאמין שיש עוד כמונו וחבל שלא כולם ככה.
חלקנו הגדול לא פעם נתקע, גם בגלל טיפשות לפעמים ונזקקנו לטוב ליבם של אנשים. אחרים יגידו שלסוע בבוץ זה טיפשות ומי שנתקע, שיכאל אותה. ובכל זאת אנחנו עוזרים. הרעיון הוא שפעם אתה בפנים, פעם אתה בחוץ. פעם נתקע פעם מחלץ. אני חושב שאם יש איך לעזור- זה חשוב
יציאה לטיול שטח, ברכב שטח,וקריאה לחילוץ שונה משמעותית מנסיעה "לראות שלג" עם הילדים כאשר כולם מזהירים מהתקעות.
וכן,
כשהייתי בישראל יצא לי לחלץ\לגרור מספר פעמים בשלג ופוטנציאל הנזק הוא גדול מאד!
אם אנחנו רוצים שהשרות הציבורי ישתפר צריך לתת להם לעשות את העבודה לבד ולהפיק לקחים.
לצאת לסיע לכוחות הבטחון עכשיו זה כמו להכין את שעורי הבית של הילד שלך.
הציון יהיה טוב אבל הילד ישאר טיפש ועצלן.
והכול בהנחה שלא תתקעו בעצמכם ותהיו לנטל נוסף לפינוי.
איך יום חורף ארופאי קל הופך אצלנו לאסון טבע...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
מיסים של שוויץ.
תשתיות של עזה..
http://img.tapatalk.com/d/13/12/13/uda7a9y8.jpg
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
זה נראה לי בשכונה.. איפה זה?
אסף.