חדש ירוק ולא יודע הרבה.. אבל קניתי גראנד צ'ירוקי 2006!!!
אהלן חברים,
אז אני באמת לא מבין הרבה בג'יפים אבל קניתי ג'יפ גראנד צ'ירוקי 2006, ניראה יפהפה. וכמו שאומרים לא ראה שטח!!!
את זה אני רוצה לשנות, הרכב הזה הולך לראות הרבה שטח!!
אשמח לקבל המלצות מגרנד צ'ירוקאים מתקדמים כמו:
- איזה מוסך עדיף באזור באר שבע
- איזה שיפור להכניס ראשון הגבהה או נעילה
- איפה לעשות את השיפורים
- מה דעתכם על כל העניין עם הגז
- מה אפשר לעשות לבד (אני איש טכני)
אשמח לעצות והערות, אני כבר מת להוציא את כל הכח הזה לשטח!!
HELP!!!
תגובה: חדש ירוק ולא יודע הרבה.. אבל קניתי גראנד צ'ירוקי 2006!!!
ברוך הבא שיהיה בהצלחה.
לפני שאתה רץ, איזה דגם, איזו מערכת הנעה?
עצה ראשונה: תתרחק מגז, המנועים לא מחזיקים.
ותקרא בפורום wk, תמצא את רוב התשובות.
תודה תודה
לא יודע איזה דגם זה אני יכול להגיד שהוא 2006 יבוא אישי 4X4 ברשיון כתוב דגם R58N לא יודע מה זה אומר.
יש לו העברה להילוך LOW אבל אני לא רואה אפשרות לנעילה
שמעתי שיש איזה הסבה לגז שמוסיפה שמן ובכך מפחיתה את הבלאי לבלאי נורמאלי, ידוע??
תודה תודה
אני לא יודע איזה דגם אבל זה 2006 4.7 ליטר (trail rated) יבוא אישי. הוא כמובן 4X4 ויש לו אפשרות להילוך LOW . אני לא רואה נעילת דיפרנציאל על הדשבורד.
שוב המון תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alazar
אהלן חברים,
אז אני באמת לא מבין הרבה בג'יפים אבל קניתי ג'יפ גראנד צ'ירוקי 2006, ניראה יפהפה. וכמו שאומרים לא ראה שטח!!!
את זה אני רוצה לשנות, הרכב הזה הולך לראות הרבה שטח!!
אשמח לעצות והערות, אני כבר מת להוציא את כל הכח הזה לשטח!!
HELP!!!
ראשית, תתחדש !
שנית, hold your horses
שלישית, קורס נהיגת שטח !
רביעית, אל תמהר לשפוך כסף, טייל תלמד ואח"כ תדע על מה להוציא.
רענן
זה שאין כפתור לנעילה זה לא אומר שאין נעילה, אני דיי בטוח שהרכב שלך מצוייד בנעילה אלקטרונית...
תסתכל אם רשום לך מתחת לידית ההילוכים "קוואדרה-דרייב2" אם כן , זכית!!!
R58N זה הלימיטד.
זה שיש לך ידית להילוך נמוך אומר שקנית טוב. וגם המומחים - רענן ורמי עונים לך כאן, זכית.
אם לא כתוב QD2 מתחת לידית ההילוכים כנראה יש לך QT2, תספור בבקשה ברגים בדיפרנציאל האחורי ותעדכן, אני מנחש שיש לך 10 ברגים = QT2.
מערכת ה QT2, היא בקרת משיכה יעילה, אתה לא צריך נעילות ותעבור 99.9% מהמסלולים בארץ. אם היה לך QD2 זה כמו שתי נעילות אבל אל תתאכזב, קנית טוב. בכל מקרה אין בגרנד נעילות נשלטות ע"י הנהג. זה אומר תשים בינתיים נעילה בצד, אין צורך, אם בעתיד תרגיש שאתה לא עולה אז יש נעילה אחורית שאפשר להתקין, אבל ממש לא צריך.
לגבי גז (עם משמנת או בלי), אתה תתקין, תיסע 40, 50 אלפי ק"מ והראשים במנוע ילכו, תעשה חישוב כמה תחסוך במרחק הזה וכמה עולה מנוע חדש. מנוע ה 4.7 לא הולך עם גז, לא משנה מה אומרים לך.
אתה הולך לטייל אין לך ברירה למגן את הרכב ולהגביה אותו. אתה צריך הגבהה 2" (4-5 ס"מ), אם אתה רוצה המלצות לגבי אפשרויות תשאל.
בנוסף אתה צריך מיגון ופיתרון לווי גרירה מקדימה. תעשה לעצמך טובה לפני הטיול הראשון תדאג למיגון או להגביה, חייב אחד מהם, אחרת יהיו נזקים. אני ממליץ על שניהם.
אצל מי למגן גם אפשר לתת המלצות.
היתי בטוח שב WK הם עברו לנעילות אלקטרוניות - אבל טעות, לגביי ההינע גם ב WK גיפ המשיכו עם אותם רכיבים של ה WJ...
פרטים נוספים ב http://www.wkjeeps.com/wk_specs.htm
רבין
תתחדש!
ממליץ לך בזמנך החופשי לבקש מקרייזלר את הבילד-שיט של הג'יפ שלך.
יתאר לך בדיוק מה יש ומה אין (נכון לכשיצא מהמפעל)
כנס ל-
http://www.jeep.com/webselfservice/jeep/EmailPage.html
תמלא את הפרטים שלך , עם 8 הספרות האחרונות של ה-VIN שלך (על הדשבורד מתחת לפינה של השמשה הקדמית צד נהג)
בפרטי הבקשה תכתוב
Please send me my jeep's build sheet
תוך יום-יומיים הם עונים עם הקונפיגורציה של הג'יפ איך שהיא יצאה מהמפעל.
איל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shahav
רבין - אני אומר את זה באהבה, בחיאת אח שלנו אל תנסה ללמד אותנו על מערכות ההנעה ב WK :). אתה רוצה אתן לך פירוט מלא. זה לא אותן מערכות ב WK ו ב WJ, כתבתי על זה שרשור בפורום WK, (וגם אני עשיתי שם טעות קטנה...), ב WK אין וורילוק שהיה ב WJ, מערכת ה QD2 עברה ל ELSD.
אנשים תודה רבה על כל התגובות!!
אני קצת מוצף אבל זה טוב,
אני אבדוק את כל הפרטים והערב אהיה חכם יותר ואשאל עוד שאלות בהמשך.
לפני הכל, חשוב לי לקחת את הרכב למוסכנית שמבין ויש לו את כל האמצעים הכדי "לאפס" את הרכב מכאנית.
אם יש המלצות למוסך עדיף בדרום ועוד יותר עדיף בבאר שבע.
המון תודה
4 קבצים מצורפים
ברשותכם התעלק על השרשור.
ברשותי GRAND CHEROKEE 2.7 CRD ועל ידית ההילוכים כתוב QUADRA DRIVE.האם זה מקביל לנעילה או ל ESP.
האם עדיף בשלג כבד לשלב LOW ?
עד לפני כמה זמן נסעתי פה על ויטרה והוא היה טוחן את השטח.
מיותר לציין שהרכב מצוייד בצמיגי שלג.
היום הוצאתי את העגלה במשקל טון וחצי מאתר הסקי שבו עבדתי .הרכב פרפר מעט אבל שלף את העגלה מהאתר.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...&thumb=1&stc=1http://www.jeepolog.com/forums/attac...&thumb=1&stc=1http://www.jeepolog.com/forums/attac...&thumb=1&stc=1http://www.jeepolog.com/forums/attac...&thumb=1&stc=1
שים לב גדול
לא להיכנס למוסכים בבאר שבע, אחד גנב, ורמאי, ושקרן, והשני לא מבין כלום, ראה הוזהרת.
נמרוד
נמרוד
ראשית תודה!!
אבל מה כן ??
לצערנו הדרומיים, צריך לעלות למרכז, ויש מבחר לא קטן של מוסכים, כשצריך עבודה עם מחשבי חברה, מוסך חי באזור תעשייה רשל"צ, וכמובן המוסך של אודי מזרחי, יש עוד את זה אני משאיר לאנשי המרכז להמליץ.
את המכונאות הפשוטה אני עושה בערד עם פיקוח צמוד.
נמרוד
אפרים,
בWJ יש מערכת ורי-לוק בסרנים, מערכת שיודעת לזהות החלקת גלגל ולדחוס שמן ע"י משאבה בסרן עד לנעילה מלאה.
בשלג כבד בהחלט רצוי לשלב LOW כי אז הדריפנציאל המרכזי גם ננעל ל 50-50%, זה אחד הרכבים הטובים ביותר לנסיעת שלג.
לגבי מוסך, שווה להצפין לצומת בילו - רחובות ולטפל אצל אודי מזרחי,
נמרוד תודה שוב
אסע לשם עוד השבוע
עכשיו לרכב,
אז מתחת לידית (אם בדקתי במקום הנכון) לא כתוב כלום, ספרתי ברגים ויש 10 לכן אני מנח שזו QT2.
אני אקרא על זה קצת
אשמח לשמוע המלצות לגבי מקום טוב לבצע את הגבהה והמיגונים, האם משהו הזמין מ ebay ?ראיתי שם סט מיגן או עדיף משהו מקומי?
לגבי מיגונים, אני חושב שבאספיר יש מבצע לא רע לסט.
לגבי הגבהה, חכה קצת, אל תמהר להזמין ב EBAY , הסיכוי שזה יכנס לארץ חלק שואף לאפס.
כנראה שביום שישי הקרוב נפגשים אחה"צ כמה מבעלי WK להחלפת מידע וסתם קישקושים, אתה מוזמן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
אפרים,
בWJ יש מערכת ורי-לוק בסרנים, מערכת שיודעת לזהות החלקת גלגל ולדחוס שמן ע"י משאבה בסרן עד לנעילה מלאה.
בשלג כבד בהחלט רצוי לשלב LOW כי אז הדריפנציאל המרכזי גם ננעל ל 50-50%, זה אחד הרכבים הטובים ביותר לנסיעת שלג.
לגבי מוסך, שווה להצפין לצומת בילו - רחובות ולטפל אצל אודי מזרחי,
תודה רבה על האינפורמציה והתגובה המהירה.