אני מעוניין במכשיר עם מסך לפחות "7,
בהירות טובה (שיתאים לשימוש ביום שמשי)
אפשרות להכנסת סים (לצורך ניווט עירוני בוויז)
תאימות לעמוד ענן, וויז ואיי גו.
המכשיר ישמש רק לניווט ברכב כך שאין לי צורך במצלמה איכותית וכו'
Printable View
אני מעוניין במכשיר עם מסך לפחות "7,
בהירות טובה (שיתאים לשימוש ביום שמשי)
אפשרות להכנסת סים (לצורך ניווט עירוני בוויז)
תאימות לעמוד ענן, וויז ואיי גו.
המכשיר ישמש רק לניווט ברכב כך שאין לי צורך במצלמה איכותית וכו'
טבלט עם עמוד ענן ו-waze - כיום יש לך רק אופציה סבירה אחת והיא ממשפחת ה- IPAD. זה הופך את ההחלטה לפשוטה מאד.
אם אתה קצת יותר גמיש או מחפש דווקא אנדרואיד או windowsCE - אתה יכול עם חבילת הגלישה של הסלולר לפתוח "נקודה חמה" (hot spot) לגלישה של כל מכשיר אחר ובכך לאפשר לעצמך גמישות ע"י ביטול הצורך בטבלט רק עם סים. בכל מקרה - עמוד ענן לא קיים לאנדרואיד.
ארז גור
אני לא חושב שתוכנת השטח של אייגו "תפשה", האם אתה משתמש בה כיום?
לגבי האייפד, אם אכן החלטת שזה הכיוון, שים לב שלא לכל הדגמים יש GPS מובנה. ככלל אצבע הדגמים עם 3G מגיעים עם GPS.
לטובת הניווט אתה יכול להסתפק בדגמים הפחות חדשים של המוצר.
ארז גור
יש איגו לאייפד.
יש לי אותה מותקנת אבל לא השתמשתי מעולם.
וויס וגובל נראות לי יותר אטרקטיביות
זו הגרסה שאצלי
http://img.tapatalk.com/d/14/02/06/agu8ysy2.jpg
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
שוב תודה למגיבים!
לתכנת איי גו יש תוסף של מפות שטח. התקנתי אותן בעבר בתכנה החינמית שחולקה לסלולר והן נראות ומתפקדות טוב בהרבה מהמפות ב"עמוד ענן". ברור שבנסיעה על כביש, אין מתחרה לוויז אך בשטח (או בהעדר קשר סלולרי), האיי גו עושה עבודה טובה.
זו הסיבה שאני רוצה מכשיר שייתן לי לבחור בין התוכנות.
באנדרואיד יש תוכנה חינמית שנקראית oruxmaps.
מוסיפים לה מפות סמש, ומנווטים בשטח.
ניתן להתקין אותה גם על סלולרי אם יש לך אחד שמריץ אנדרואיד אני ממליץ לנסות.
+1 לגיל בר,
תשאיר את כל משפחת ה IPAD והIGO לעשירים כמו בועז (בחיבה בועז, בחיבה), אל תיגע בשום דבר שהוא לא אנדרואיד, בכלל אם זה מתחיל ב I אל תקנה.
אני בכלל ממליץ לך לא לשלם כסף על שום תוכנה - הימים האלו עברו. קוד פתוח ותוכנות חופשיות משנות את העולם, וגם הפיתוח שלהם אדיר ומתקדם כל הזמן.
ולא צריך לחכות לעידכונים, גרסאות מיוחדות וכדומה.
תשיג איזה טאבלט אנדרואיד בכל גודל ולא משנה הפירמה, תוודא שיש לו GPS וזה מספיק. עליו תתקין OURXMAPS חינמי , קנה מפת נייר בנוסף (תמיד טוב שתהיה) ואתה מסודר.שמור את הכסף שלך לדברים אחרים.
בינינו, גם טאבלט זו הגזמה - סמארטפון עם תושבת מתאימה ואתה חוצה את כל הארץ מצד לצד. (הדלק עליך)
להגיד שאפשר לקחת כל טאבלט זה פשוט לא נכון.
להגיד שאפשר לנווט עם סמארטפון זה חוסר הבנה וחוסר ידע.
טאבלטים פשוטים הם בעלי מסך עם תאורה חלשה מדי. בפועל
לא רואים כלום וכל הזמן צריך לכסות אותו כדי לראות משהו.
חייבים לבדוק אותו מחוץ לחנות בשמש ולראות שאפשר עדיין
להשתמש בו בתנאי תאורה כאלה.
לנווט על סמארטפון של "5 זו המלצה של מישהו שבחיים שלו
לא ניווט באמת (רק עקב אחרי איזה קובץ TWL). ביום שתצטרך
למצוא נתיב חלופי וותנסה לעשות את זה בטלפון נדבר.
מתעלק על השרשור,אז איזה מכשיר(8-10 אינטצ') מומלץ עם קצב עידכון מסך/gps של יותר מפעם אחת בשניה ובהירות מקסימלית ?
1+
ולפותח השרשור, חבל "שמסגרת" את עצמך בדרישות שלא מאפשרות לך מרחב תמרון ושקילת אופציות שונות.
ממליץ שתקרא מאמרים בנושא בספריית המאמרים בתחום ה GPS :
http://www.jeepolog.com/forums/conte...93%D7%A9%D7%94
רענן
thumbUp for PageUp גם מצידי, פותח האשכול אכן הגדיר בדיוק את צרכיו בצורה ברורה ולכן התשובות התייחסו לתנאים שהוא הגדיר.
לגבי לא לשלם יותר עבור תוכנה - איני מסכים. גם בעולם האנדרואיד אני משלם עבור חלק מהתוכנות שאני אוהב (בד"כ רכישת הגרסה בתשלום של הגרסה החינמית אותה בדקתי) - התשלומים הם לרוב מינימליים וזה עוזר למפתחים להשקיע זמן בתוכנות הללו. מהפרסומות של תוכנות החינם קשה להתפרנס וכולם זקוקים לעוד קצת דמי כיס...
לשאלה על טבלט 8-10'' עם בהירות סבירה לעבודה באור יום - לי יש בין השאר נקסוס 10'' והוא בהחלט סביר מבחינה זו (ומצויין מכל שאר הבחינות), חברים מנווטים גם עם גלקסי-טאב של סמסונג (אמנם בגרסאות 7'') וגם שם הבהירות מצויינת. מכשירי האייפד, לפחות בשני הדורות האחרונים בעלי בהירות טובה עוד יותר למיטב זכרוני.
2 אג'
ארז גור
רענן, לדעתי זה אתה שבעיקר נעול על ההאמר הד הארכאי .
האייפד נותן כמעט בכל האספקטים מענה הרבה יותר טוב למעט העמידות באבק וגשם.
יש את המגוון הכי גדול של אפליקציות, התאורת מסך יותר טובה, ההתקנה ברכב תופסת פחות מקום ויש סים ומקלט GPS מובנה.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
היכן בדיוק בשרשור זה כתבתי זאת ?
לי דווקא נראה שאתה עושה "מיסיון" לתצורה שלך :D
בכול מקרה, אני לא בטוח שיש יתרון ל SIM מובנה (כי אז אתה צריך לרכוש אותו + חבילת גלישה). אני אישית מעדיף לשעבד את הסמארטפון כנתב.
בכלל, אני חושב שעדיף "להפריד רשויות" בין ניווט כביש ושטח .
לכביש את הוויז בסמארטפון, לשטח הטבלט . כך גם הטבלט לא מושך עיניים (משטרע וחמדנים) ואין צורך בלהתקין להסיר ולהחביא בכול חנייה ...
רענן
יש גם האוסינג די מאסיבי לאייפד שמגן עליו מפני מים ואבק. על גבול המוקשח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בוא ניזכר קצת.
את התצורה שאתה דוגל בה אימצתי הרבה לפניך וזנחתי אותה לטובת משהו הרבה יותר מוצלח לטעמי.
לי לפחות יש את המכשירים והנסיון של שתי התצורות...
באייפד אתה יכול ( רשות) לשים סים או לפתו נקודת גישה לגלישה מהסלולרי.
האמת שבשביל ניווט שטח אם אתה לא מחפש להפעיל פונקציה שמראה את חבריך על המפה אז אין טעם בסים. יתר על כן בשטח המדברי לרוב אין קליטה.
מצד שני יש יתרון למקלט גי פי אס מובנה.
בקיצור- תתקדם.
אתה תקוע על מכשיר מיושן.
לי אין אחוזים ממכירות אפל ואין לי סיבה להמליץ על האמר הד בשביל לשמר את מחירו כמשומש.
מנסיון הוא בחירה טובה כמו גם אולי טאבלט חדשני של אנדרואיד דוגמת הנקסוס
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
נוסטלגיה זה נחמד ! אבל כמו שמוגדש, לטעמך !
נניח שאתה צודק, יש לי מכשיר מיושן, אני בן אדם שתקוע ולא רוצה להתקדם. אבל,
עדיין לא מבין למה אתה צריך להטיף לי גם בשרשור שלא הזכרתי במילה אחת האמרהד/ארמור/טבלט מוקשח ?
אני רוצה להאמין שנפלט לך ולא התכוונת באמת לחשוד בי כאחד שמעוניין לשמר יחודיות וערך,
אחרת זה יהיה בלתי הגיוני (ואני משתדל להיות הגיוני) שאני אעודד לרכוש מאיביי כשאני מזהה דילים טובים
(מתוך הנחה שאתה לא חושד בי שאני המוכר באיביי או מרוויח בעקיפין ...)
רענן
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex[/QUOTE]
זה הזמן לשתות מיים קרים ולקחת יום מנוחה, טיול, פריחות..... משהו מרגיע