6 קבצים מצורפים
שיפוץ מרכב פח רקוב באמצעות פיברגלס וקרבון
שיפוץ חלק שהיה במצב של ריקבון מתקדם בחלק מהאזורים, החלק שויף בצורה יסודית להורדת כל זכר של חלודה וריקבון ( חלודה זה כמו סרטן, אם משאירים גרורות הן יתפתחו ).
קובץ מצורף 84900קובץ מצורף 84901
- - - Updated - - -
לאחר מכן ריבדתי בפיברגלס מהצד הפנימי של החלק וכך יצרתי בסיס חדש להשלמת החסר . לאחר מכן השתמשתי בחומר מילוי ,.השתמשתי בחומר פחחים רק בגלל שהוא כלוא בין שכבות הבדים, השימוש המוגזם בחומר הזה גורם לתופעות שליליות מאוד במשך הזמן (סדקים והתפוצציות, שינוי צבע באזור המילוי וכדו' ).
קובץ מצורף 84906קובץ מצורף 84907קובץ מצורף 84908
- - - Updated - - -
לאחר הכנת פני השטח העליונים,קובץ מצורף 84909קובץ מצורף 84910 לשכבה אחרונה של בד קרבון, החלק קיבל שכבת בד קרבון ונסגר בשק ואקום ליצירת חוזק ואיכות מרביים.
לאחר שהחלק חולץ מהשק שייפתי את החלק להכנה לשכבת לכה סופית למראה מבריק של הקרבון.
קובץ מצורף 84910
תגובה: שיפוץ מרכב פח רקוב באמצעות פיברגלס וקרבון
תוכל קצת להרחיב על החיבור בין הפיבר לפח? איך מוודאים חיבור טוב וכמה חפיפה צריך?
כמו כן - בכמה שכבות פיבר מקובל להשתמש בסוג כזה של תיקון?
אסף.
ישנה שכבה מלאה תחתונה של פיברגלס, באזורים החסרים הייתי צריך לעשות מילוי באמצעות אפקוסי עם סיבי זכוכית קצוצים, וישנה השכבה החיצונית שהיא בד קרבון.
כאמור לא הייתי צריך לעשות חפיפות כי הבדים סוגרים את החלק. בנוגע לחיבור טוב צריך לדעת לעבוד עם החומרים האלה ;-)
זה שאתה יודע לעבוד עם החומרים האלה כבר הבנו... :cool:
אבל אנחנו כאן כדי לחלוק קצת בידע (או הרבה) - אל תדאג, זה לא כואב, ולא יהיה על חשבון עבודה...
אז יאללה, שפוך - תמיד טוב ללמוד ממי שיודע ולא ממי שלא.
אסף.
אסף אני צוחק, אני משתמש בחומרים איכותיים מבחינת דבקים, צריך לעשות עבודה יסודית גם בשיופים ועד כמה וכמה בניקוי לפני הדבקות , צביעה וכדו'. מגוון השיטות גדול ומותאם לחומרים שונים אז אני לא אפרט כאן בכדאי לא לבלבל ולהטעות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GAVRIEL FIBERMAN
אסף אני צוחק, אני משתמש בחומרים איכותיים מבחינת דבקים, צריך לעשות עבודה יסודית גם בשיופים ועד כמה וכמה בניקוי לפני הדבקות , צביעה וכדו'. מגוון השיטות גדול ומותאם לחומרים שונים אז אני לא אפרט כאן בכדאי לא לבלבל ולהטעות.
:confused::confused::confused:
3 קבצים מצורפים