ביד 2 מפורסם מעל חצי שנה הגיפ של אדומנדו סחייק (בטח חלקיכם מכיר אותו)
לפי הק"מ הנמוך (נשמע תמוה לא?)
ראיתי שרובם נסחרים בסיבות ה70-80 לכלים טובים יחסית
השאלה הנשאלת כפי שאומרת הבת שלי האם לו עף לא הסכך כשהוא מבקש 135.000 ולא מוכן להתפשר על מחיר הכלי
Printable View
ביד 2 מפורסם מעל חצי שנה הגיפ של אדומנדו סחייק (בטח חלקיכם מכיר אותו)
לפי הק"מ הנמוך (נשמע תמוה לא?)
ראיתי שרובם נסחרים בסיבות ה70-80 לכלים טובים יחסית
השאלה הנשאלת כפי שאומרת הבת שלי האם לו עף לא הסכך כשהוא מבקש 135.000 ולא מוכן להתפשר על מחיר הכלי
מכיר את המשפט "קונה מרצון, מוכר מרצון" לרכבים מסוג זה אין מחיר יכול להיות שהרכב הנ"ל שווה את המחיר ויכול להיות שלא. אם אתה מספיק מבין ברכב הנ"ל בדוק את הרכב ותחליט, אם לא לך למישהו שמבין ובקש את חוות דעתו אל הרכב הנ"ל.
טל
5000 שקל ירידת ערך ב-16 שנים..
אחלה השקעה.
אז הוא רוצה 135.0 אלף שקלים, ו...? אתה חושב שהוא יקרא כאן דיון בפורום ויאמר לעצמו "אויש, לא יפה. אני אבקש רק 50.0 אלף כי aa1 שואל אם לא עף לי הסכך?"
תתקדם.
רוצה לשלם - תדבר איתו. עד כמה שידוע לי הוא לא מכריח אף אדם לשלם לו כסף.
אם אתה מדבר על הטויוטה מבית נקופה של אדמונד אז הק"מ הוא אמיתי. אני לא מכיר אותו באופן אישי אבל יצא לי לטייל איתו מספר פעמים והרכב שלו נדיר. לפי מה שאני יודע הוא מוכר בגלל מצב בריאותי. בקשר למחיר גם לדעתי מוגזם, אך מה שנדיר עולה יקר.
רק לפני שלושה חודשים מכר חבר שלי 73 במצב מהמם ב- 120K לערבי מהצפון שרץ לשלם בשתי שקיות מזומנים של שופרסל.
הוא בעצמו שילם בדיוק את אותו סכום ששה חודשים קודם. אז כנראה שאלה מחירי השוק האמיתיים פה.זה לא נורמלי - אך עובדה - חלמנו.
המחיר באמת מוגזם.
אבל אם היה לי כסף עכשיו הייתי קונה, קח בחשבון שאני לא אוביקטיבי... :)
נ.ב.
זה לנדקרוזר 73 ולא 75
גם אני לא אוביקטיבי כבעלים ל- 75. אבל זה בגלל ההנאה העצומה שיש לי מהרכב הזה עקב הבטחון המוחלט שהוא יחזיר אותי מסעודיה הביתה.
כשלא רואים וכשאני חוזר בחושך - אני מנשק את הפח על הכנף השמאלית.......
חיים - תרגיע. לפעמים הגמדים שלי מציצים פה...
נראה לי הזויי לחלוטין, מחיר שכזה בשביל חתיכת פח, שמקריבים כ"כ נוחות ושקט רק כדי להגיד ש"יש לי כזה והוא אחלה"... ובכלל, מה יש לך לעשות בסעודיה?
במחירים האלה ובשנתונים שהוא היה מיוצר, לא עדיף כבר לבדוק אפשרות לייבא כזה מחו"ל?
עם כל הכאב ראש והבירוקרטיה, לא ייצא יותר זול?
[QUOTE=Bernard;563722]חיים - תרגיע. לפעמים הגמדים שלי מציצים פה...
נראה לי הזויי לחלוטין, מחיר שכזה בשביל חתיכת פח, שמקריבים כ"כ נוחות ושקט רק כדי להגיד ש"יש לי כזה והוא אחלה"... ובכלל, מה יש לך לעשות בסעודיה?
מה קרה לך .... הדלק !!!, אתה יודע כמה עולה שם ליטר 95 משובח!
אבל עד שהוא חוזר לפה, כבר נגמר הדלק והוא צריך לחזור לעוד ו.. חוזר חלילה...:rolleyes:
עכשיו, שכתבתי את זה, אני מבין למה חיים צריך רכב אמין (ופשוט)...:)
וואללה..
- - - Updated - - -
והוא בכלל דיזל (בלי טורבו, אם אני זוכר נכון..)
אין אפשרות לייבא רכב עם מנוע יורו 2. זו הסיבה שהמודל הזה לא נכנס לארץ מ- 98. אלה שכאן הם זן נכחד.
גם לא כאספנות?
חיים,
לפי מה ששמעתי, הייבוא היה לצורך תקינה והתמודדות על מכרז ממשלתי.
לא זכו, והייבוא הופסק.
ברנרד,
גם בארה״ב הוא נחשב חתיכת אגדה, כי הוא מעולם לא הגיע רשמית, לקנדה דוקא כן.
והסדרה ממשיכה ייצור גם היום, כולל התאמות ליורו5.
אפשר לקנות באירופה לנד-קרוזר 79...תא נהג כפול...
הפיק-אפ המושלם
אני דווקא חשבתי על אפריקה וכאלה, למקור להביא לארץ, לא מארה"ב..
באפריקה רובם עם הגה ימני.
לא אצל ה"צרפתים" וה"הולנדים".
בכל מקרה, חבר שעובד ביבשת אמר שיש שם המון המון. בשלל "מצבים" - והוא באיזור "שמאלי"..
חשבתי, שאם זה כלכך נחשק והמחיר פה כ"כ גבוה, למה לא לבדוק אפשרות להביא אספנות.. הרי שום דבר משמעותי לא שונה בדגם הזה כבר.. מליון שנה..