מקווה שזה המקום הנכון,,,,
אך לא יכולתי שלא לשתף אותכם!
חייבים לבעוט אותם אחוצה מחברתינו!
http://www.israel.agrisupportonline....mytemplate=tp2
Printable View
מקווה שזה המקום הנכון,,,,
אך לא יכולתי שלא לשתף אותכם!
חייבים לבעוט אותם אחוצה מחברתינו!
http://www.israel.agrisupportonline....mytemplate=tp2
פעם בשנה שנתיים, רשות הניקוז שמה באגר שמעמיק את הנחל ועוקר ומחליק את הגדות של הנחלים בכל העמק.
אים מישהו פוגע בנחל בחי ובצומח סביבו זה הם עצמם.
הקמפיין הזה מקומם
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
בתור אחד שגר באיזור נחל ציפור הפעם אני מסכים אם הכתבה כל שבוע שאני מטייל בנחל אני רואה גיפים הורסים את השדות ואת הנחל כדי לראות "למי יש גדול" ולא אכפת להם שהם הורסים את הנחל ואת השדה שהם מתפרעים אליו וזה די מבאס כי זה מוציא שם רע לבעלי הגיפים.
אז אם הכתבה תגרום לזה שיהיו פקחים שיתנו קנסות לרכבים שמתפרעים אז אני בעד.
אז...boaz avrahami אתה תומך "בג'יפאים" כאלה.....ואם הרשות עושה עבודת תחזוקה, זה אומר שמותר לכל חוליגן לבוא ולהשתולל בנחל או בשדות לידו, כמה שהוא רוצה?
לא מכיר אותך אישית,וכמובן אין לי כלום נגדך, ומההכרות שלי עם תגובותיך, לא ניראה לי שאתה, לא הייתה יוצא נגד אותם וונדאליסטים!
אני לא רואה שום בעיה בכתבה הקוראת למאבק בחולגאנים שועשים נזק.
דווקה בכתבה הזו אין שום קריאה לצאת נגד כל בעלי הג'יפים אלא לדווח על בעלי רכבי שטח שעושים נזק משמעותי.
לדעתי זה בסדר גמור ואף יותר מזה. ראוי לתמיכה מצד ג'יפאים שהטבע חשוב להם.
להבדיל מתעלות חקלאיות מלאכותיות ברחבי העמק שגם הם מהוות את אגן הניקוז של הקישון, המקום הספציפי הזה אכן מהווה ערוץ נחל טבעי עם מרקם אקולוגי ונופי רגיש.
בשביל האזרח הממוצע כולנו נראים אותו הדבר...
יש לנו ג׳יפ או טרקטורון ולא משנה אם ננהג לאט או בנימוס.
התוצאה שיוצרים אווירה להפקיע מאיתנו את השטח.
מעבר לכך האם נעברה עבירה?
מה זה השחתה של השטח?
האם יש שם שמורה?
מחר יגידו לכם שכל שעשוע עבירות הוא עבירה.
לאחרונה יוצא לי לטייל הרבה בחורשן אחרי שנות גלות רבות.
אני נחשף לתופעה ושונא אותה אבל ברור לי שאי אפשר למיין בינינו לבינם.
בקרוב לא יהיה לכולנו ממש כפי שהעלימו את הטרקטורונים לרמה של זן נכחד
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
יונתן,
אתה מבין שבעיניים שלהם עצם היותך שם משתעשע בחציית הנחל או מטפס את העליה מול הטחנה או סתם מטייל שם אתה פורע חוק.
גם אם אינך משתולל לדעתך בפראות.
והכי מגוחך זה שהם השמידו את התוואי הטבעי של הנחל עם כלי עבודות עפר שהפכו את הכול לסינטטי ולא טבעי.
עכשיו ספר לי מי גורם יותר נזק לטבע.
ולא, דרך ארץ היא רק כיסוי להעיף אותנו מפה כמו הטענות שאם ניסוג לקווי 67 יהיה שלום.
עבודה בעיניים!
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
שמע, מה שהולך שם מדי פעם בימי שישי/שבת לא לגיטימי, ולא נעים, וזה בלשון המעטה.
זה לא דומה לטיפוס העלייה של המנזר במקום שלא מסתובבים בו מאות מטיילים ברגל ובאופניים, וזה לא דומה לזה שאני חוצה את הנחל בשביל שבין מעיין הסוסים למנזר.
הם מתפרעים, משתוללים ומשמידים, באמת, את טוואי הנחל הטבעי (ובאזור הזה הוא טבעי, להבדיל ממורד הנחל) ובעיקר נראים רע באמת.
וזה ללא כל התחשבות בזה שיש עוד אנשים שמנסים להינות מפינות החמד האלו במקביל אליהם.
לגיטימי זה לא!
לא יודע, כשאני מטייל אני באמת כמעט ולא נתקל במטיילים אחרים שנועצים בי מבטי שנאה או דברים דומים.
כשאני עובר לייד מטיילים אחרים (רגליים/אופניים) אני מאט כמעט עד מהירות 0, מחייך בנימוס ואומר שלום.
בד"כ התגובה בצד השני זהה.
הכל עניין של גישה.
לא יעזור לנו.
מבחינתם אין דרך למיין בינינו לבינם.
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
מבחינת הרשויות אולי באמת אין דרך. מבחינת האזרח הממוצע... לא מסכים איתך שהוא רואה כאחד נהג גיפ חסר שכל ודרך ארץ וגיפאי שומר חוק וטבע
Sent from my iPhone using Tapatalk
ככה זה שבמדינת החכמים לא נותנים כבוד לגיפאים ולא מקצים מגרשי משחקים.הרי אם היו מקומות שהיה מותר להנות קצת מהכליםשלנו אף אחד לא היה נכנס למקומות האלו ולכן ההרגשה שאם כבר עושים ממני עבריין אז אני אהיה כזה נראית הגיונית (נכונה או לא) ואם לרכב פיקוח מותר להסתובב חופשי על החוף או בשמורה אז גם לי מותר כשאין פקח.
כולם יפיי נפש אבל דברים כאלה לא פותרים באיסור או בקנסות אלה ביצירת מקומות ייעודים למשחקי שטח.
נ.ב
משחקי שטח אינה מילה גסה כ ו ל נ ו נהנים מהם
כי ככה זה כשערסים.
זו "תרבות" הערסים.
השופוני, הרעש, המנטליות האלימה והגסה.
מספיק אחד - רק אחד, כדי להחריב לכולם. ואין במדינה הזו רק ערס אחד. ולא עשרה, ולא מאה, ולא אלף. יש המונים.
גם בקרב הג'יפאים יש מאות כאלה לכל הפחות. הם גורמים נזק בלתי נתפס לטבע ולנו כקהילה ואף תירוץ והצטדקות לא יעזרו לנו.
זה מה יש. אז שלא ניילל אחר כך כשיסגרו - ובצדק - גם את נחלי ציפורי ויפתחאל. וזה גם מה שהולך לקרות עם כל השבילים במוקדם או במאוחר. תתכוננו.
מה קרה קמת עם נבואות זעם על הבוקר...
הדרך ארוכה, אבל הרס מתמשך ומשמעותי של הטבע אכן יכול להוביל לפעולות משמעותיות...
ניר
אפשר לכתוב על זה כל הזמן ואפשר לצאת לשטח ולעשות משהו בנידון.
משהו שיעביר מסר בסגנון "אנחנו לא הם".
מסר זה סבבה,
אבל מה בתכלס זה יכול לעשות,
תיהיה סלקציה בכניסה למסלולים, הילדים הטובים ייכנסו והבעייתיים ייעצרו בשער...
ליצור הבדלה בתפיסה של האנשים.
שיבינו שלא כל ג'יפ הוא בהכרח בהמה/ערס.
שמי שנוהג בו הוא עצמוני או חלק מהחבורה המצומצמת שנמצאת סביבו ולא מייצג אומה שלמה.