תגובה: סופה נכבת כשנירטבת
האם נדלקת הנורת תקלות? ואם כן מה מס' התקלה?
תאטום את המפלג עם סיליקון.
עבד אצלי!
אם זה באמת מהמפלג (לא נשמע ככה מהסיפור), קודם תשפריץ בפנים טיפל'ה WD40 ואח"כ, לאטימה, ספריי איטום. יש כזה יעודי לחשמל רכב - עולה גרושים ועושה עבודה מצויינת. עשה, לפחות בסופה שהיתה לי...
לא הוצאתי קודי תקלות. אנסה. לגבי המפלג הוא חדש ויבש. המים לא מגיעים אליו. לא במהירות ובכביש.. אבל אעשה בכל מקרה מה שהצעת. יכול להיות שזה קשור לחיישן קראנק?
כן, יכול להיות חיישן קראנק,קרה אצלי בחציית נחל תנינים.
[למשל].עם מדחס אוויר חזק,מדחס עם מיכל ובשמש, ייבשתי,התזה קצרה של סרוויס אויל והכל הסתדר די מהר.
עד שלא תוציא קודי תקלות לא תדע וסתם תנחש.
לפי התאור שלך לגבי התקלה וכמות המים זה נשמע כמו משהוא בחשמל ובחלקו הנמוך של הרכב, למשל חיבור של חיישן קראנק או למשל חיבור לא תקין של חיישן מהירות (VSS) שברגע שנכנסים מים למחבר ומקצרים אז נהיה בלגן במתח של כל החיישנים.
בקיצור בדוק תקלות ובדוק ויזואלית את כל הצמות והחיבורים בתחתית הרכב.
בהצלחה.
יואב
יואב, מה שתיארת זו נראית בדיוק הבעיה.
איפה נמצא החיישן מהירות? ולגבי שאר הצמות אני אבדוק. תודה.
חיישן המהירות, VSS, נמצא בזנב של הטרנספר.
מצאתי את החיישן. פתחתי ניקיתי וגם את הצמות. עכשיו הבעיה מחובנת לגמרי..הגיפ מניע שנייה ונכבה וכשמניע לא עובד עגול. כבר לא נראית בעיה של רטיבות.. המשאבה תקינה חוטי הצתה חדשים מפלג חדש פלגים וחיישן קראנק...
יש לכם עוד רעיונות לאן לגשת???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hitoy
עד שלא תוציא קודי תקלות לא תדע וסתם תנחש.
בדיוק כך
עבור לדיזל. מנועי בנזין לא נועדו לג'יפים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shaisniper
מצאתי את החיישן. פתחתי ניקיתי וגם את הצמות. עכשיו הבעיה מחובנת לגמרי..הגיפ מניע שנייה ונכבה וכשמניע לא עובד עגול. כבר לא נראית בעיה של רטיבות.. המשאבה תקינה חוטי הצתה חדשים מפלג חדש פלגים וחיישן קראנק...
יש לכם עוד רעיונות לאן לגשת???
יפה.
מה שאומר שנגעת באיזה מחבר ששם יש את הבעיה. תעבור שוב אחד אחד ותבדוק את החוטים והפינים. מומלץ לבדוק הנעה ועבודת המנוע אחרי כל חיבור,ו לא לעבור על כל הצמה ואז לבדוק, כך לפחות יהיה לך מוסג איפה היתה הבעיה.
ושוב, תבדוק תקלות! זה יכול לקצר את התהליך.
יואב
מאחר והיו לי הרבה צרות כאלה-נראה לי שיש לך תקלה מס 54- חיישן אות סנכרון מפלג {גם במפלג חדש} מה שמביא לקרטועים. ואם אני צודק יש לי לתת לך אחד,אני מראשל"צ. קל מאוד להחליף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
עבור לדיזל. מנועי בנזין לא נועדו לג'יפים.
רכס, הוא רוצה ג'יפ לא משאית....
ג'יפ מגיע אך ורק במנוע בנזין עם 6 צילינדרים לפחות.
תודה לכולכם. החלפתי כוייל וגיפ מניע.. לא נסעתי הרבה כדי לוודא שאין בעיה ממש. בינתיים עובד עגול. לגבי חיישן או מפלג זה הדבר שמחבר מהאלטרנטאור לכוייל ?