איזה suv לחפש במקום הסופה?
א-רכב יום יומי
ב-שטח קצת יותר משבילים
ג-מנוע גדול-מעל 3ליטר פלוס
ד-צרכת וצריחת דלק לא משמעותי לי
ה-מערכת 4על4 והילוך כח (רצוי כמה שיותר מכני ) לא כמו בGMC ודומיו
ו-חייב להיות אוטומט
ז-חייב מנוע בנזין
ו-חייב 4 דלתות מינימום
ז-תא מטען מספיק לעגלה (לא של סופר)
ח-שנת ייצור עד 2006-אפשר כמובן נמוך יותר
ט-לא שחוט
חשבתי על רודיאו אך לא מצאתי משהו ששמור יפה-ויטרה 2ליטר ירד מהפרק-והאמת
תודה לעונים
תגובה: איזה suv לחפש במקום הסופה?
גרנד צ'רוקי כמובן.
עונה לכל הדרישות ועדיין נשאר במשפחה.
אין שום אפשרות אחרת.
מה, לא ירדנו מנושא החלפת הסופה?
ודווקא דיברתי שלשום עם חבר, שכנראה אני צריך לחזור לסופה...:rolleyes:
הסכמנו שכל אלטרנטיבה טובה יותר מריינג', שלא נוסע..:(
אפרופו, ריינג'.
לא יודע מה התקציב אבל אם אני הייתי צריך לקנות היום (בארץ) והפרוטה מצוייה בכיסי (:(:() הייתי שוקל ברצינות (ברצינות) ריינג' 2005 ומעלה...אמין, בלי מחלות ילדות ורכיבים חסונים ביותר...
ברנרד
יכול להיות מאוד שזה יהיה הכיוון באם אמצע אחד שמור
עם יד על הלב.תמיד רציתי אחד
ולגבי הסופה?
נקרע לי הלב-היתה תקופה מאושרת (עדיין יש)אך כנראה לא הצליחו לתקן אותי פיקס-ואני קצת מתפרק
נו אני תוצרת הארץ ועל תוצרת הארץ אין אחריות לכל החיים,ואיןלי חשק שיתחילו לרתך לי את השסי עוד פעם
דיר באלאק יוסי.
זה מפתה אבל אתה תלוי באוטו. שלא תעיז...
יוקון עם החלפת סרן אחורי ופרונט לשל הדגם 2500 + הגבהה קטנה.
אן סאברבן אבל זה רק למי שיודע לנהןג... (אני לא מסתלבט על יוסי... רק נזכרתי במדרגה "ההיא" ) ...
יש כאן באתר לפחות גולש אחד שעשה את הדרך מסופה ליוקון ואמר שהוא מרוצה.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
דיר באלאק יוסי.
זה מפתה אבל אתה תלוי באוטו. שלא תעיז...
אנשים רעים.. צרי עין...
כנראה שטיוטה (ואני כותב את זה בצער כי זה לא דומה בכלום לגיפ אמיתי)
הגוף שלו דפוק, אתם רוצים שגם הראש ידפק לו?
אתה רגיל לאודי מזרחי, הוא לא מבין בריינג' , הוא מבין הכי טוב בגראנד צ'רוקי.
מה יש כאן בכלל לחשוב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אנשים רעים.. צרי עין...
בגלל שהוא חבר שלי ואני אוהב אותו, אני מרגיש צורך לעשות כל מה שביכולתי כדי שהוא לא ייפול למלכודת הדבש הזו...
רק גרנד צ'רוקי. WJ או אפילו WK (אבל להקפיד שיהיה V8 ועם הילוך כוח ולא איזה לארדו מוגבל).
ברור שגראנד צירוקי אחרי הגבהה ונעילה הכלי המושלם אגב אף רינג רובר לא מתקרב לגראנד
ככה
נתחיל דווקא עם אסף
יקירי-סאברבן לא נכנס לי לחניה-הגג נמוך מידי(וחבל)-אגב גם לא ברבן-אני לא אוהב את טעם הלוואי
ולגבי ההתיישבות ההיא?אני מתאר לעצמי שזה יקרה שוב-מה זה כבר להיתקע בין שני סלעים לעומת האושר של כל הטיול?קטן עלי
דרור-זה חלום שישאר בגדר חלום עם הריינג' יש יותר מידי סיבות נגד
גראנד ידידי-אתה מוכן לחתום על זה שהראש שלי לא דפוק?בחיי אני זקוק לחתימה כזו(הכל באהבה כן?)
דרור
בוא ותחכים אותי
האם יש גראנד עם טרנספר ידני?
האם הגראנד יותר נמוך מהסופה"(_אני צריך לא גבוה)
האם הוא יכול להתנהג כמו הרכות של הביואיק של פפריקה?
ואם על שלושת האם התשובה חיובית,אז מה לחפש ואיזו שנה?
תודה
גרנד WJ V8 כמה שיותר שמור ומתוחזק, רצוי עם הגבהה קטנה 2-3",
הרכב מגיע עם כיסאות עור מפנקות ורכות הרבה יותר מה WK.
לא פחות נוח מהביואיק של כוסברה?? לא יודע מי זו...
2001-2004
לדעתי- צ'רוקי ולא גרנד.
הוא קטן יחסית.
אבל עונה לכל הדרישות.
וגם חולק לא מעט עם הסופות...
אם אתה באזור תא בשעות היום דבר איתי ובוא לסיבוב מבטיח לך שאחרי זה לא תחשוב פעמים
יוסי.. אם יוקון לא ייכנס לך בחניה גם גראנד מוגבה לא ייכנס..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
foxy
ברור שגראנד צירוקי אחרי הגבהה ונעילה הכלי המושלם אגב אף רינג רובר לא מתקרב לגראנד
בויינה, פוקסי!!! אל תתחיל, אה!!!
כבר הזכרתי את זה, איפשהו - אני לא מכיר הרבה (בכלל, אני פשוט עדין איתך:rolleyes:) כלי רכב עם מהלך אמיתי (בדוק, מדוד ונצור!) של "13 מאחור ו-"10-"11 מלפנים.
חבר של אחי נוסע בכל חור שאתה רק יכול לדמיין עם RR 2003 סטנדרטי לחלוטין (ולהזכירך, בשנה זו אין נעילה מאחור) בלי שום תקלה מיוחדת (מודה, בשנתון הזה, יש לו מזל..).
ולעניין.
אני בכלל לא אכנס (שוב) לויכוח לגבי הריינג' (ותאמינו לי, אני מכיר את החסרונות הרבה יותר מהרבה אנשים פה...) אבל הריינג' משנת 2005 ומעלה זה סיפור אחר לגמרי.. לגמרי..
נראה לי ש-WJ קצת זקן מידי ואם כבר,אז כבר...
אני מכיר WJ ואני מכיר WK 2014. אני לא מכיר WK עד 2006 אבל..
אם רמי, שעכשיו הפךלבעליו הגאה, אומר שהוא טוב ורק "קשה" קצת יותר, לקחת כזה במצב טוב (V8) ולשים בו קיט רציני של קפיצי אויר (יעלה מקסימום, מקסימום $2-2.5K) ואז יש לך הכל - הגבהה כשצריך וכניסה לחנייה כשצריך, נוחות/רכות ב"חיוג" וסיוע/תמיכה לגוף...
המערכת שאני מדבר עליה היא ללא שום "סיבוך" נוסך לנד רובר ואמינה מאוד וההרכבה טרוויאלית. המערכת המקורית עובדת נהדר בגראנד שלנו, בלי המחיר וה"תיחכום" וה"מחיר" של לנדרובר - עובד לא פחות טוב..
יוסי, אם אתה בוחר באופציה הזו, אני מתחייב שתקבל את מערכת האויר בבית... תקנה, שלח אלי ויגיע..:)
לא טענתי שה WK קשה יותר, המושבים ב WJ יותר מפנקים בסגנון אמריקן קומפורט, ב WK יותר מרגישים סטייל לנד קרוזר.
ל WJ יש סרן מקדימה, התנהגות כביש ויציבות קצת נחותה מה WK,
WK 4.7 בשנתונים 2005-2007 חלשים משמעותית מאלו של 2008 צפונה, וממה שמכירים ב WJ, מנוע 5.7 HEMI אופרה אחרת.
למצוא HEMI ראוי, משימה כמעט בלתי אפשרית.
אני לא יציע ליוסי סיבוב על ה WK שלי, לא רוצה לסבך אותו בחלומות ובנדודי שינה....
לכן יוסי, WJ כמה שיותר שמור עם כמה שפחות ק"מ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
בויינה, פוקסי!!! אל תתחיל, אה!!!
כבר הזכרתי את זה, איפשהו - אני לא מכיר הרבה (בכלל, אני פשוט עדין איתך:rolleyes:) כלי רכב עם מהלך אמיתי (בדוק, מדוד ונצור!) של "13 מאחור ו-"10-"11 מלפנים.
חבר של אחי נוסע בכל חור שאתה רק יכול לדמיין עם RR 2003 סטנדרטי לחלוטין (ולהזכירך, בשנה זו אין נעילה מאחור) בלי שום תקלה מיוחדת (מודה, בשנתון הזה, יש לו מזל..).
ולעניין.
אני בכלל לא אכנס (שוב) לויכוח לגבי הריינג' (ותאמינו לי, אני מכיר את החסרונות הרבה יותר מהרבה אנשים פה...) אבל הריינג' משנת 2005 ומעלה זה סיפור אחר לגמרי.. לגמרי..
נראה לי ש-WJ קצת זקן מידי ואם כבר,אז כבר...
אני מכיר WJ ואני מכיר WK 2014. אני לא מכיר WK עד 2006 אבל..
אם רמי, שעכשיו הפךלבעליו הגאה, אומר שהוא טוב ורק "קשה" קצת יותר, לקחת כזה במצב טוב (V8) ולשים בו קיט רציני של קפיצי אויר (יעלה מקסימום, מקסימום $2-2.5K) ואז יש לך הכל - הגבהה כשצריך וכניסה לחנייה כשצריך, נוחות/רכות ב"חיוג" וסיוע/תמיכה לגוף...
המערכת שאני מדבר עליה היא ללא שום "סיבוך" נוסך לנד רובר ואמינה מאוד וההרכבה טרוויאלית. המערכת המקורית עובדת נהדר בגראנד שלנו, בלי המחיר וה"תיחכום" וה"מחיר" של לנדרובר - עובד לא פחות טוב..
יוסי, אם אתה בוחר באופציה הזו, אני מתחייב שתקבל את מערכת האויר בבית... תקנה, שלח אלי ויגיע..:)
אתה צודק איפה שהעגלה האנגלית תתקע הגראנד ימשיך להתקדם ללא בעיה לא יעזור זה לא גיפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
במחיר של הסופה הוא רוכש שני wk
אחד גבוה ואחד נמוך ועוד ישאר לו עודף לנהג לשנה ;-)
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex