אז ככה כמו שכבר הבנתם יש לי מנוע של סופה מוזן קרבורטור בג'יפ CJ7 ואחרי שהייתי אצל מכון גירים ובדקו לי את הגיר הגענו למסקנה שהגיר בסדר גמור אבל צריך לכוון הצתה (במאמץ של הגיר שומעים צלצולים),אז בררתי במוסך שבו הרכיבו את המנוע של הסופה ועשו את כל הקומבינה(לא נעשה בתקופתי אבל הג'יפ היה של חבר).
שם אמרו לא לגעת בכוון הצתה כי המפלג (מפלג של המנוע הקודם כלומר של סיקס) יושב בדיוק במקום שאם אני אשחק איתו הג'יפ לא יניע לי(שוב חסרונות הקומבינה :evil: ).
עכשיו השאלה שלי היא האם השאירו את המפלג של הסיקס מטעמי קמצנות או שמפלג של סופה לא היה מתאים מהבחינה של המודול הצתה, והאם מפלג של סופה חייב את המחשב כדי לשלוח את הניצוץ לפלגים?(ככה הבנתי מהספר סופה של הצבא)
בקיצור האם יש לי אפשרות לשים מפלג של סופה שיעבוד על המודול הצתה המקורי של הג'יפ (לא רוצה להתעסק בנתיים עם החשמל שגם ככה מבולגן) ללא צורך במחשב?(מעדיף להשאר עם הפשטות של קרבורטור)
אם אי אפשר אז בגלל שיש לי מנוע של סופה יהיה לי יותר קל להפוך אותו למוזרק ואם זה הפתרון היחיד אז מה החלקים שאני צריך להשיג?
נ.ב. אם צריך תמונות של מה שהולך לי כרגע מתחת למכסה מנוע תגידו ואני הוסיף
תודה מראש,(ומצטער על ההפגזה בשאלות פשוט נמאס לי מכל הבלגן שמתחולל לי מתחת למנוע)
מוריס