תגובה: המלצה לפנס יד נטען
זה כמו המבקשים המלצה על ג'יפ... קודם כל תגדיר צרכים.
מידות? חשוב שיהיה קטן?
עצמת הארה וריכוז אלומה?
למה בעיקר הוא מיועד?
לאחרונה קניתי את הפנס הזה. סיני זול ומצויין.
אם אתה הולך על סיני פשוט, הקפד שהלד יהיה לפחות xm-l2 u2 וחברה מוכרת.
בכל מקרה הקפד על פנס של סוללה 18650, שהיא תא הלי-יון היעיל ביותר (בד"כ לא מסופקת עם סיני זול ויש לרכוש לחוד. המלצה נפרדת - וגם מטען לחוד).
רוצה "סיני מותג"? לך על הפנס הזה. שים לב שיש לו כמה דגמים. לך על הדגם שבקישור: tk35 ultimate, עם לד MT-G2.
שום מגלייט לא מגיע לקרסוליים של הדבר הזה.
קרא קצת כאן: דיון על פנס (שים לב שלא כל מה שהיה נכון לדיון ההוא, נכון גם לעכשיו. התחום מתפתח במהירות).
שים לב שהפנס שאתה שואל עליו הוא עם 210 לומנס מקסימום, ואם חשובה לך העוצמה, אז כל סיני זול, פשוט ואמין עם xm-l2 u2 יתן לך באזור ה 1000 לומנס (אל תאמין לפירסום שידבר על יותר, הסינים שקרנים רצח), ואם תלך על הפניקס, אז מדברים על 1800 לומנס! (אם אתה רוצה עוד עוצמה, תגיד, אבל זה מתחיל להיות יקר וזולל סוללה :cool:)
זמן ההארה לא קריטי, תמיד אפשר להחזיק זוג סוללות ספייר, שהן היום לא יקרות.
מקווה שעזרתי.
לגבי ה m7r פשוט פנס מעולה ביחס לגודל שלו. יש לי כמה כאלו בעבודה והם מדהימים. הבעיה זה רק המחיר שלהם בארץ. בהזמנה דרך אמזון ואתר יבוא כל שהוא המחיר הוא סביב 550₪ המחיר בארה״ב הוא סביב ה 95 💲
אני גם מאוד מרוצה מהM7R, נותן עבודה יפה מאוד. בערכות שאני ראיתי שהוא מגיע בהם הוא מגיע עם מטען מגנטי שהוא אחלה של דבר לתלייה בארון אבל לא מתאים לקיבוע ברכב. אם יש עמדת הטענה שתופסת אותו מלבד המגנט יכול להתאים גם לרכב.
שימו לב למבחן ההשוואתי כאן.
הפניקס TK35 בגרסה הישנה שלו (למעשה שתי גרסאות אחורה) בדקה 1:05 לעומת הM7R ב 1:13.
היום ההבדלים בביצועים הרבה יותר גדולים.
הפניקס גם עומד בתקן IPX-8.
כל אחד שיחליט לעצמו.
הי אביגדור,
בזמנו הפנס הנטען של INOVA פורסם פה,
לדעתי נמרוד קנה...
אין לי מושג מה המחיר של המוצר הזה היום, שווה בירור מול היבואן בקישור של הצור קשר בתחתית המודעה.
סביון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
שימו לב למבחן ההשוואתי
כאן.
הפניקס TK35 בגרסה הישנה שלו (למעשה שתי גרסאות אחורה) בדקה 1:05 לעומת הM7R ב 1:13.
היום ההבדלים בביצועים
הרבה יותר גדולים.
הפניקס גם עומד בתקן IPX-8.
כל אחד שיחליט לעצמו.
כבר רציתי להזמין ואז ראיתי את המחיר... אדיוס!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
כבר רציתי להזמין ואז ראיתי את המחיר... אדיוס!!
לך על אחד כזה או כזה.
הראשון נמצא אצלי בתא הכפפות וגם עבר כמה רכיבות לילה בשטח, ואני מרוצה ממנו, וגם השני מעולה.
פחות מחמישים ש"ח והוא אצלך, ונותן ביצועים יותר מכל הפנסים שהוזכרו למעלה (מלבד הפניקס כמובן).
קח בחשבון שאתה צריך לקנות לו גם סוללה (או סוללות) ומטען, שזה עוד 50 - 40 ש"ח.
תמיר.
תודה על העזרה וההמלצות - החזרת אותי למסעות חיפוש פנסים...
עד לפני כשלוש שנים נהגתי לקנות המון פנסים, בדיל-אקסטרים ואיביי. כל פעם שראיתי (המלצה) על אחד חזק יותר, קניתי - החברים ו-SWMBO כבר צחקו עלי שפיתחתי "פטיש" לפנסים...
די, נמאס מהזולים האלה, שכל פעם שהייתי משוויץ לחבר אחר שלי, היה נותן איזה הבזק עם הפנס ה"מזה-יקר-שבדיוק-קנה".. ושוב החזיר אותי לסידרת חיפושים..
דווקא מאוד מוצא חן בעיני הפניקס הזה - עכשיו אני צריך למצוא דרך להתגבר על הקמצנות...
גם פנסי הראש שלהם מוצאים חן בעיני... במיוחד ההוא עם ה-900LM..
אפרופו, פנסי ראש.
מה אתה אומר על דברים כמו הפנס הזה?
ואם כבר מדברים על זולים (קשה לי להתגבר..), מה עם הסוג הזה?
בגללך, תמיר, עכשיו עשיתי חיפוש אחרי כל הפנסים שלי....
הפכתי את כל הארגזים ומצאתי המון סוללות ומטענים ו... זהו - העלימה את כל הפנסים! בטח כבר מוחזרו לפחיות קולה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
תמיר.
תודה על העזרה וההמלצות - החזרת אותי למסעות חיפוש פנסים...
עד לפני כשלוש שנים נהגתי לקנות המון פנסים, בדיל-אקסטרים ואיביי. כל פעם שראיתי (המלצה) על אחד חזק יותר, קניתי - החברים ו-SWMBO כבר צחקו עלי שפיתחתי "פטיש" לפנסים...
די, נמאס מהזולים האלה, שכל פעם שהייתי משוויץ לחבר אחר שלי, היה נותן איזה הבזק עם הפנס ה"מזה-יקר-שבדיוק-קנה".. ושוב החזיר אותי לסידרת חיפושים..
דווקא מאוד מוצא חן בעיני הפניקס הזה - עכשיו אני צריך למצוא דרך להתגבר על הקמצנות...
גם פנסי הראש שלהם מוצאים חן בעיני... במיוחד ההוא עם ה-900LM..
אפרופו, פנסי ראש.
מה אתה אומר על דברים כמו
הפנס הזה?
ואם כבר מדברים על זולים (קשה לי להתגבר..), מה
עם הסוג הזה?
לגבי הפטיש פנסים, אז זה גם הביטחון שגם בלילה יש לך מענה בשטח, ואצלי זה כנראה גם אותו P7 מיתולוגי שהציל את החיים שלי כשהייתי תקוע בלילה בנחל עפרן, בלי מים.
הפנסים שהמלצתי לך יתנו בראש לכל פנס 'מה זה יקר' של כל חבר שלך, ולגבי הפנסים ששאלת על חוות דעת, אז קרא כאן בשאלה על חוות דעת, ומה התשובה שנתן שם בוגי (שאני מחזיק ממנו כמבין).
גם בפנסי ראש, הייתי הולך על xm-l2 u2 בודד ולא על דברים אחרים.
זול וטוב.
הזמנתי והגיע
http://www.ebay.com/itm/400679319148
בינתיים נראה פגז.
50 ש״ח עם שתי סוללות ומטען...
בעוד 20 קניתי מטען לרכב שיהיה.
Sent from my XJ
מה המקביל של זה בפנס ראש ?
קראתי את השרשור בנושא ולא מצאתי : ׳סיני טוב׳ חזק נטען וזול
Sent from my XJ
מצאתי והזמנתי
http://www.ebay.com/itm/161259957204
אעדכן בהמשך
Sent from my XJ
א. תתחדש! נקווה שישרת אותך נאמנה.
ב. אבל רגע, לא רוצה לבאס, אבל אמרנו ללכת על xm-l2 u2 ולא על xm-l t6, אה?! יותר לומנס ויותר זמן סוללה...
וואללה. כבר התבלבלתי לגמרי, מכל האותיות האלו :(... לא זוכר מה הזמנתי..
אל ת'זלזל. זה לא "כולה" פנס - זה פנס...
בחושך, חייך תלויים בו... או לפחות הבשר על הגריל, כשאין אור...