תגובה: פלואנס חשמל- התייעצות
רק בשביל הצעצוע זה שווה.
כלכלית זה גם ניראה שווה. מי משלם על החשמל?
אם הם, אז ניראה לי ממש כדאי. וגם לא חתונה קתולית, כולה 18 חודשים
רבין.
החשמל עלי,
אבל מחישוב מהיר, העלות זניחה מאחר שעלות החשמל היא המחיר הרגיל של חשמל לבית,
עלות הטענה ממוצעת היא סדר גודל של 12 ש"ח
זה הרכב היחיד או שיש מכונית אמיתית בבית?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
כרגע יש עוד רכב, (בלי קשר לג'יפ שלא משמש לנסיעות יומיומיות)
כאשר השאיפה היא לבחון האם הפלואנס באמת יכול לשמש כתחליף יומיומי ובמידה וכן אז למכור את הרכב הביתי (לא הג'יפ כמובן :))
מראש, אל תצפה ממנו להיות תחליף לרכב המשפחתי. על הנסיעה היומיומית לעבודה וחזרה תיגמר הבטריה, ואז אתה תקוע עד מחר...
אסף.
לימוד של הנושא, העלה שיש היום מטענים שאפשר לרכוש בחו"ל שמטעינים את הרכב תוך 1.5-2
ולא בהכרח מתאימים לדגם הישראלי!
אסף.
פלואנס ZE זהו דגם שבטר פלייס שיווקה במספר ארצות- דנמרק ואוסטרליה אם אינני טועה,
יש הבדלים בין הדגמים?
כן. אחד ההבדלים הוא שבדגם האירופי יש שני מצבי טעינה (מהיר ואיטי) ובדגם הישראלי רק אחד.
אסף.
דיברתי עם חברת GNRG שנמצאים בתהליך של השמשת העמדות טעינה של בטר פלייס כאשר התשלום עבור יהיה החשמל בלבד ובתעריף חברת החשמל,
השאלה האם המחיר המפתה שווה ביחס למוגבלות הרכב,
האוטו מוגבל. את זה אתה כבר יודע.
קח בחשבון מזגן ורדיו + אורות כשצריך, 80-90 ק"מ ביום כבר קרובים מאוד לקצה של מה שהוא מסוגל לתת בטעינה אחת. אתה צריך להיות מתוכנן. אין נסיעה ספונטנית, אין חריגות. אחרת אתה תקוע.
המחיר אכן מפתה בהנחה שיש לך שתי מכוניות רגילות ואתה מוכר אחת מהן. בעתיד הוא יילך ויירד ויהיה מפתה יותר.
אבל אם הג'יפ שכרגע הוא רכב שלישי שמשמש רק לטיולים, הופך לרכב שני והחשמלית הופכת לרכב עיקרי, זה כבר לא מציאה - כי תמצא את עצמך משתמש יותר בג'יפ בזמן שהחשמלית בטעינה או לכל נסיעה שארוכה יותר מ-90 ק"מ.
אין מצב לקחת מצבר ספייר ? :)
מדובר בעסקת ליסינג או השכרה?
במילים אחרות - אחרי שנגמרת העסקה (כי ביטלת אותה או סתם כי עברו שלוש שנים) - למי שייך הרכב?
בנוסף - הרכב חדש או משומש?
תודה
מדובר בעסקת ליסינג תפעולי, דהיינו הרכב בסוף נשאר שלהם. והעסקה היא ל 18 חודשים כרגע.
מדובר ברכבים משומשים, הרכב שהוצע לי הוא 2012 עם 40 אלף ק"מ,
דרור- כרגע יש בבית 2 רכבים - הרכב העיקרי וג'יפ לטיולים, הכוונה במהלך הזה הוא לנסוע עם הפלואנס במחיר שכרגע עולה לי רק הדלק ברכב הרגיל, ולנסיעות ארוכות להמשיך לנסוע ברכב הרגיל, כך הרווחתי רכב שני בבית בתוספת קטנה,
נשמע סביר?
האמת - שזה נשמע מעניין מאוד - כל עוד מודעים למגבלת הק"מ - ושוב, בהנחה שתמיד ניתן לבטל את העסקה.
העסקה היא לגמרי ללא התחייבות, הסיכון היחיד הוא- ההשקעה בעמדת הטענה, כאשר אלבר משתתפים ב 1500 מעלות ההתקנה אם מחזיקים את הרכב 6 חודשים,
זה ההימור היחיד מבחינתי
כאוטו הפלואנס ZE לא משהו בלשון המעטה... אבל השאלה אם באמת אתה צריך עוד רכב בבית או שסתם בא לך.
אני מאמין שעוד שנה יהיו עסקאות כאלה במחירים נמוכים עוד יותר. אפילו 1200-1000 שקל ואולי גם פחות.
תזכרו, בגלל שהמכוניות האלה מוגבלות ומגבילות, הן "מצטיינות" באפס ביקוש, פשוט אי אפשר למכור אותן. חברות הליסינג שרכשו אותן בזמנו תקועות איתן. כדי להקטין נזק הם יעשו שמיניות באוויר ויתנו אותן בשלושת רבעי חינם. בסוף זה יהיה באמת ממש כדאי.
אחלה - בדיוק בשביל זה חשוב לוודא שהעסקה ללא התחייבות.
המחיר יורד? נחזיר את האוטו, ניקח עוד אחד.
על פניו - למי שצריך רכב לטווחים קצרים (לא אני, לצערי) - מדובר בעסקה מעולה - בהנחה שאין אותיות קטנות.
עלות רכב פרטי מלאה (כולל ביטוח, טסט, טיפולים, דלק וירידת ערך) יקרה בהרבה מ 1500 ש"ח - ולא משנה כמה ק"מ הוא עושה.
עידן
אנחנו כבר שם, כלומר העיסקה כבר כדאית מאוד בגלל הביקוש הנמוך.
אם היתי צריך תווח קצר בטוח היתי לוקח.
רבין.