פרוק גדר עץ ישנה - רוצה לבנות ערוגות מהגדר
היה לנו שער מעץ ישן לחנייה, עכשיו הוא הוחלף לשער חשמלי, אז נשארתי עם 2 חתיכות של השער הישן (גדר עץ פשוטה)
מורכבת מקשרים קצרים שכולם מחוברים בברגי פילפס ל2 קורות לכול אורכו של השער.
השער הישן שכב פה איזה שנתיים בחוץ וכול הראשים של הברגים שלו, מכוסים בצבע, וחלקם תפוסים חזק, בגלל מים שהעץ ספג.
ניסתי לפתוח אותם ביד אי אפשר להזיז את זה, עם מברגה, על המהירות הכי נמוכה וזה פשוט פירק את הראשים של הברגים (חלק קטן כן נפתחו ככה)
את החברה שהראש שלהם נקדח, ניסתי לקדוח עם מקדח לברזל, אבל זה לא מתקדם לשום מקום, כנראה המקדחה הזאת חלשה מידי.
מה הפתרון? איך אני יכול לפתוח את שאר הברגים מבלי לקדוח אותם? ואיך אני מוציא את הברגים שכבר נקדחו?
תגובה: פרוק גדר עץ ישנה - רוצה לבנות ערוגות מהגדר
מדובר על ברגים קודחים, נסיון עם לום ישבור אותם,
האם ניתן להשתמש בגדר צבועה, בתור חומר בעירה לקמין?
מקדח כוס זה רעיון מעולה.
אתה יכול גם לחתוך את הקורות המחברות עם ג'קסור בין הקרשים, ואת החתיכה שנשארה על כל קרש להבריג מהבורג כמו אום.
ג'קסור???!!!
??
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ג'קסור???!!!
??
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
דווקא אחלה תרגום לא ?
ה-jigg-saw הפך לג׳קסור במקום מסור רגיל
קצת דומה ל׳שכחת למשוך עמברקס׳
אם הברגים כבר בלי ראש, לא צריכה להיות בעיה להוריד מהם את הקרשים.עם לום או מברג ארוך וגיבור. בד"כ העץ שמסביב לבורג גם נרקב קצת, מה שמקל על השליפה של הקרשים..
לאחר שראיתי ברגים יש שם, הגעתי למסקנה זה יקח לי יותר מדי זמן לפרק את הגדר וזה עוד מבלי לבנות כלום, התכנון לבנות מהקרשים הללו ערוגות לגינה.
אם יש לנו קמין, אתם חושבים שאפשר פשוט להשתמש בזה בתור עץ לקמין? הקרשים צבועים בצבע בסיס ולקה.