שלום חברים אני מחפש מוסך מבין בלנדרוב באיזור פרדס חנה חדרה או נתניה
Printable View
שלום חברים אני מחפש מוסך מבין בלנדרוב באיזור פרדס חנה חדרה או נתניה
באיזור זה אין מכונאי טוב. הכי קרוב - מוני 0547861007
מוחמד נמצא בכניסה לקלנסווה...כך שמעתי אם כי אין לי נסיון איתו.
יש בקיבוץ דליה, ליד יקנעם
אני מטפל אצל מוחמד ויש רק דברים טובים לספר עליו
אני יכול להמליץ על סלמן שיושב בטירה, זה המספר שלו:
0546958040
מה מספר הטלפון של מוחמד
יותר פרטים בבקשה
בכניסה ל... זאת לא כתובת
מוחמד 0509196226
אייל 050-2413226
שלום חברים
בסוף באמת הגעתי למוחמד מקלנסווה , הוא הכי קרוב אלי , לכאורה הבנאדם נראה מבין עניין ויודע מה הוא מדבר
האוטו אצלו , נקווה לטוב
מכונאי שמחליף רפידות בלם וצלחות ומשחרר את הרכב כשהקליפר תפוס עם בורג אחד ואח"כ כאשר כמעט ונהרגים כי מה לעשות אין בלמים וחוזרים למוסך על גרר המכונאי מהדק את הקליפר לא עם הבורג המקורי אלא עם איזה בורג שמצא בג'נקיה ובנוסף גם צועק על הלקוח ומסרב לממן את הגרר......מכונאי מעולה...מומלץ בחום....הכאילו זול יוצא יקר יקר מאוד.
ממליץ על : מוני, רמי, אלי שחר....פחות טובים ממוחמד אבל מאוד מומלצים וגם מאוד מקצועיים...
- - - Updated - - -
אהבתי את הלכאורה...תוודא שלא תוקעים לך ברכב חלקים של בריטפרט...ותקח את הרכב אחרי התיקון לבדיקה אצל מוני...
עמית, לפני קצת יותר מ 10 שנים היה לי מקרה דומה עם ויטרה ומוסך ידוע אחר.
שכחו לסגור ניפל ניקוז בלמים לאחר החלפת משאבת בלם. 500 מטר מהמוסך נשארתי בלי ברקסים, חזרתי עם בלם יד...
זה היה הטיפול האחרון שלי במוסך.
מאז, רק לפי הספר בחניה.
נו שויין,
גם הגאון התורן מאשקלון, שחושב שהשמש זורחת לו מפי-הטבעת, שיחרר אותי עם שני גלגלים משוחררים לחלוטין, כי לעובד הדפקט שלו היה יותר נוח לטחון את כל הגוזונים עם בוקסה 29.
השיא היה שהגאון גם עשה נסיעת מבחן באוטו ואישר שהוא תקין, וכשהייתי על כביש 6 , מתקשר אליו ואומר לו שההיגוי לא תקין, השחצן אומר לי שהכל בסדר, ושאין לי נסיון.
זה, אחרי שהוא טחן לי את השכל שהוא אמנם יקר אבל יש אחריות לעבודה. מובן שהוא לא לקח שום אחריות, לא החליף גוזונים ולא נעליים.
מצטרף להמלצה על מוני ורמי.
אם מדובר בלנדרובר "אהבל"..... מה רע בסתם מוסך טוב? למה חייבים למצוא מוסך מיוחד?
יש לך מוסך שאתה סומך עליו? הוא יסתדר גם עם פאר היצירה, אין מה לדאןג.
המומחים מדאיגים אותי יותר.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk