תגובה: מגני סף - איזה עובי?
צינור ללא תפר בעל עובי דופן של 3.58 וקוטר 42, נקרא גם סקדיול 40 צול ורבע. מגיע כיחידה של שישה מטרים, עלות למטר כ 28 ש"ח. בהצלחה!
Sent from my Nexus 4 using Forum Fiend v1.2.
סקדיול 10 גם טוב, הוא בעל עובי דופן של 2.7
תודה.
איפה מוצאים כזה צינור?
לינק לספק בחולון, תתקשר ושאל אותם עם מי הם עובדים באזור שלך saltech.co.il. בדרך כלל מי שמתעסק עם צנרת מחזיק אותם במלאי, קשה לי לאמין שתשיג את הצינור ממסגריה.
סער
תנסה לפני אצל ש.כהן באזור תעשיה ברחובות , אולי יש לו.
Real Jeep don't die - they get rebuilt
תמצא את מה שאתה רוצה בכל מחסן ברזל, סקדיול 40 או 10 (עדיף גם לדעתי).
אני בניתי מפרופיל 50 מרובע, שהוספתי לו קשת חיצונית מצינור פשוט בקוטר צול.
הפרופיל עם עובי דופן 3-4, לא זוכר בדיוק אבל במבחן הזמן, הוא עומד בגבורה בלי צלקות קרב בולטות למרות שבוודאות הציל את המרכב יותר מפעם אחת.
Slowly..
לא פחות חשוב מעובי הצינור - הינו המרחק בין התמיכות.
תשתדל לא לעבור את היחס בין חתך הצינור כפול 20 פעם בין תמיכה לתמיכה. לדוגמה - אם החתך של הצינור הינו בגובה 40 מ''מ אז תצטרך תמיכה כל 800 מ''מ. אם חתך הצינור 50 מ''מ אז התמיכות צריכות להיות עד 1000 מ''מ.
במקומות שבהן הינך יודע בבירור שיעמוד מתקן הרמה כגון היי-ליפט ,תדאג שהתמיכה תהיה סמוכה במרחק של עד 300 מ''מ.
תוכל לעבור דרך המפעל ולקבל ייעוץ יותר פרטני ללא תשלום. גם אני בדיעה שפחות מעובי חומר של 3.0 מ''מ זה לא יהיה קונסטרוקטיבי מספיק.
בהצלחה.
תודה.
אצל כהן היה רק 2 ממ.
אנסה למצוא סקדיול 10
תודה,
סער
עריכה: תודה רכס, יש לי בערך 140 סמ של מגן עם 3 נקודות עיגון (מרחקים שוים פחות או יותר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
אם לא, איזה עובי לחפש והיכן?
(איזור רחובות)
תודה,
סער
יש לך מחסן ברזל גדול באזור תעשייה לכיוון יבנה, ליד מכון הטסטים.
יש צינור סטנדרטי, עם תפר, עובי דופן 2.9, קוטר 2" (48.5 מ"מ)בסביבות 100 שקל ל6 מטר. כל מחסן ברזל מחזיק כאלו.
אצלי עושה את העבודה בלי בעיות או עיוותים.