תגובה: רוביקון השומרון - טיזינג
כמה ציריות שבורות בסהכ? וכמה כלים יצאו על גרר?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
תמיד עניין אותי איך מחלצים רכב שנתקע לגמרי ממקום כזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boxer
תמיד עניין אותי איך מחלצים רכב שנתקע לגמרי ממקום כזה?
שלא תדעו מצרות!
לא נעים בכלל,בעיקר שפליסטינאים משקיפים עליך מלמעלה ,ולך תדע לעוד איזה בלאגן יכולנו להסתבך,
צריכים המון המון ביצים,ועזרה עם אנשים שיכולים להעביר סלעים של 300 אפילו 500 קילו ממקום למקום,חילוצים יכולים לקחת יותר משעתיים לכל רכב,אם בכלל
אפשרי ,ושוב אני חוזר ,,,,,,,המון אומץ ביצים ,(וכפי הנראה גם מזל משמיים)וחברה שממש לא יודעים מה זה ,אחורה פנה,אני אישית נורא נהניתי מכל בולדר,מכל מטר שבקושי הצלחנו לעבור,(מוכן להצטרף בשנית למי שמעוניין)
גל
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
כמה ציריות שבורות בסהכ?
4 (נחשו באיזה כלים. זה קל)
וכמה כלים יצאו על גרר?
3
ורביעי שהצליח להגיע הביתה על גלגלים בכוחותיו האחרונים - וצריך עכשיו החייאה.
לא סופרים: נזקי פח, פגושים מעוקמים, פנסים אחוריים שבורים, סולמות ומנשאי ג'ריקנים שהתנתקו, אגזוז שנמעך, מדרכי צד מעוקמים, שפות ג'נטים מרוטשות, כננת שהתפגרה, אלטרנטור ומצבר שמתו..
עכשיו מלקקים פצעים. עד הפעם הבאה.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
...
קובץ מצורף 88015קובץ מצורף 88016
כשאתה כותב לא ללכלך, אתה מתכוון לא להשאיר לנדרוברים בשטח? [emoji6]
מחכה בקוצר רוח לכתבה.
שמח גם ליחסי הציבור שאתם עושים לשומרון.
כל הכבוד.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
שפו. ראיתי את הסירטון בספר הפנים. מדהים.
אומנם משעמם לעיתים בלי לבחוש בידית ההילוכים אבל בזה מסלול האוטמטי הוא יתרון ענק.... !!!
מתוך סקרנות - מה היה קצב ההתקדמות הממוצע במסלול ומה אורכו הכולל?
נכון.
האוטו האידיאלי למסלול הספציפי הזה הוא קצר, אוטומטי, עם יחסי העברה מאוד קצרים, גלגלים גדולים, נעול אוטומטית אחורה ונשלטת קדימה.
סוף-סוף מצאתי את היתרון הגדול האחד של הבולסטר הקדמית הנשלטת אצלי, שנתנה לי אפשרות לנתק אותה ולתמרן טוב יותר בין בולדרי הענק. היא עבדה קשה ולא איכזבה.
אנחנו באמת לא משאירים כלום בשטח. לא בדל סיגריה ולא בדל ציריה...
מדובר באמת בחלקת אלוהים - המקום הזה כל כך לא נגיש, שפרט לרועים עם עדר עיזים פה ושם, אין בו כלום, אז גם כמעט אין בו ליכלוך מעשה ידי אדם - וככה הוא צריך להישאר.
גנבתי את הסרטון והעלתי לערוץ היוטיוב של ג'יפולוג...
http://youtu.be/GmtXur1yWpM
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gillz
מתוך סקרנות - מה היה קצב ההתקדמות הממוצע במסלול ומה אורכו הכולל?
המסלול הזה הוא רק קטע ראשון ממסלול טיול ארוך יותר שתוכנן להמשך היום. אלא שלא לקחנו בחשבון שיהיה עד כדי כך קשה למעבר.
הכניסה לשטח היתה ב-06:00, היציאה ממנו בערך ב-20:00 (רכב אחד נזקק לחילוץ עד 23:00 בלילה). סה"כ מרחק נסיעה 9-10 ק"מ. תעשה חשבון לבד.
אבל זה כלל הרבה עבודות מע"צ מתישות והרבה חילוצים וגרירות של רכבים מושבתים שלקחו ים של זמן.
מצד שני אנחנו למודי נסיון מהפשיטות הקודמות שלנו בשומרון. היינו מצויידים באמצעים "מיוחדים" כמו שפאלות אלומיניום גדולות ומקדח סלעים מפחיד שנתנו לנו יתרון גדול במעברים הכרחיים ספציפיים.
אני מרשה לעצמי לנחש באופטימיות שבמקרה הטוב, ללא תקלות טכניות כלל ועם הרבה ידיים עובדות, אפשר לגמור את המסלול הזה בלבד ב - 5-6 שעות.
17 קבצים מצורפים
עדכון קל אצלי רק 2 צריות ימניות ולא 3
מסתבר שלפקק גומי המצחיק על הפלנג' יש תפקיד חשוב כאשר אחת הצריות נגזרת.
הלו זה טיזיג!!!
תשאירו קצת בשר לכתבה.
(עדיין כואב לי חצי גוף :) )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
הלו זה טיזיג!!!
תשאירו קצת בשר לכתבה.
(עדיין כואב לי חצי גוף :) )
ולי החצי השני
פשש .. איזה יופי !
דרור הסופה שלך מתחננת ליחסי העברה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shyy
מטורף מטורף
מחכים לכתבה.
כיף לראות.
כלים רחוקים מלהיות מתאימים.
סופה עם ג'ריקן וגגון זה לא רכב משופר.
להגיע לרוביקון עם רנגלר מהשכרה ולהיכנס למסלולים בדרגת הקושי המתאימה זה נחמד...אבל לא לזלזל.
הרכבים שלנו בהגדרה ובפירוש לא רכבי עבירות אלא רכבי טיולים.
השיפורים אצלי מינוריים. מתלים ארוכים וגמישים יותר, נעילות. צמיגים טובים ו...זהו.
האוטו אכן מתחנן ליחסי 4.10 או אפילו 4.27.
זה לא יקרה בקרוב מסיבות תקציב. אולי מתי שהוא בהמשך.
בינתים אני מסתדר עם מה שיש ובכיף. האוטו מאוזן, יציב, נוסע פצצה, נכנס לכל מסלולי השומרון האלה - כולם בעבירות קשה עד קשה מאוד, עושה בהם כבתוך שלו ויוצא מהם ללא שום נזק כבר טיול שמיני או תשיעי ברציפות. זה אומר עליו משהו... טפו טפו.
בכלל, אחרי חוויית המסלול הזה, צריך להוריד בפני הסופות את הכובע - אפשר לומר הרבה דברים על תע"ר, על החלודה ואיכות הייצור שלהם בלהבלהבלה, אבל ברגע האמת מתברר שזה אוטו בלי מתחרים. חתיכת בהמה רעה שלא מתרגשת מכלום. פשוט עושה את העבודה כמעט באדישות. שלוש מהסופות בטיול הזה היו לא נעולות בכלל, מתוכן שתיים סטנדרטיות על צמיגי 31. תראו לי עוד רכב סטנדרטי לא נעול שנהגו ירהיב עוז להיכנס למסלול כזה.
שחר, לא להתהלל.
דווקא כי חלק מהכלים סטנדרטיים וגם האחרים קרובים (יחסית) לסטנדרט, זה רק מעצים את האתגר והחוויה ונותן הרבה משקל ליכולות נהיגה גבוהות.
חוץ מזה - גם המפלצת שלך לא עוברת את סדרת הגבים באמצע הואדי בלי עזרת השפאלה. באחריות.