אהלן לכולם,
לפני שמתחילים לשפוט, וזה מגיע לי, נא לקרוא עד הסוף,
קיבלתי אתמול דו"ח משוטר שמסתובב על אופנוע עם מצלמת קסדה, בפקק בכביש אחד ופשוט מציץ לחלונות רכב רכב, ותפס אותי עם הטלפון ביד. לא מדבר בטלפון, היד מונחת על ידית ההילוכים והטלפון ביד. (זה גם מצויין בדו"ח).
עכשיו, אני יודע מה דעת חכמי הפורום (לפחות אלו שאני מעריך אותם) ואפילו הפסקתי לשתות אלכוהול לפני נהיגה, גם בכמות מזערית, בעקבות דיון קודם שהיה פה.
אבל היות ואני מתחתן שבוע הבא, ויש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות עם 1000 השקלים הללו, אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. (מרוב לחץ להגיע לעבודה, לא התווכחתי איתו בכלל, לא ניסיתי לטעון ואפילו לא השתמשתי בחתונה. מניסיון עבר, ויכוחים רק מדליקים את המתנ"אים..)
מהתייעצות משפטית+שוטר מכר, נמסר לי שאפשר לכתוב מכתב למפנ"א (?) המפרט את נסיבות המקרה, כמה אני מצטער, כמה זה לא מתאים לי, שאין לי כסף לשלם את זה וכו'.
א. האם אתם יודעים לאן בדיוק צריך לשלוח? האם זו http://www.police.gov.il/contentPage...pid=310&mid=12 הכתובת?
ב. נאמר לי שרק אם אין לי עבר תעבורתי ב10/4/2 שנים האחרונות זה יעבוד. מישהו יודע מה המספר הנכון?
ג. והכי חשוב - אולי יש למישהו מכתב שהוא כבר כתב ויכול להעביר לי? אני ממש גרוע בניסוחים כאלה..
תודה לכולם, וסליחה מכולם.