http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/5...&cat=402&loc=4
זה פשוט מרתיח את הדם. הפחד של הרט"ג מתביעות משפטיות גורם להם להרוס כל חלקה טובה שבאחריותם
Printable View
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/5...&cat=402&loc=4
זה פשוט מרתיח את הדם. הפחד של הרט"ג מתביעות משפטיות גורם להם להרוס כל חלקה טובה שבאחריותם
ראיתי את זה , עצוב...
יכול לתת רעיונות לכל מיני מגדילי ראש למיניהם...
תודה שנותנים לנו להשתכשך במי אפסיים. באמת. תודה שלא ייבשתם לגמרי.
אל תשכחו בדרך לגזום את השיחים שלא נישרט. ולהוריד את כל הפרחים שלא יעקצו אותנו דבורים. בעצם להדביר את הדבורים יותר פשוט. וגם עקרבים. ונחשים.
כשמתחילים להקשיב ליועצי בטיחות אין לזה סוף.
אסף.
אני לא מהמתלהמים הקבועים, ומוצא הגיון סביר ברוב מה שהרט"ג עושה, אבל זה החלטה באמת מטומטמת. ואם זו החלטה גורפת, ולא יוזמה מקומית, אז הגוף הזה איבד את הדרך.
המדינה חייבת להתערב לדעתי, חובה חקיקה מוסדרת ברמה כזו שלרטג לא יהיה שום סיבה לחשוש מתביעות שכאלה. הרי לא באמת איכפת להם מהבטיחות שלנו, איכפת להם ממצב חשבון הבנק שלהם.
למות אפשר גם 10 סמ של מים
הכוונה חקיקה שתעביר את האחריות לנזק למשתמש ולא לגוף אשר מופקד לשמור על הטבע
לדעתי הם פוגעים בטבע ולכן עדיף שיוותרו על המנדט שניתן להם במקומות הללו
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
מעולם לא פגשתי גוף עסקי שמוותר על כוח, שמירה על ערכי הטבע נמצא אצלם במקום גבוה מאוד מייד אחרי $
מרתיח!!
מי מוכן להגיע להפגנה מול משרדי הרש"ט בירושלים?
עזבו אתכם מכל יועצי הבטיחות למיניהם שעובדים עבורם, עזבו את כל היועצים המשפטיים למיניהם, עזבו את מנהלי המרחבים/מנכ"לים/סמנכ"לים וכיוצ"ב...
אבל איך לכל הרוחות הגוף החולה הזה עדיין מצליח לגייס לשורותיו פקחים עם ראש בריא לגמרי??
כמובן בריא עד שהם עוברים אילוף ושטיפת מוח ומתחילים לדקלם את המנטרות הידועות שהכתיבו להם הגורואים שעומדים בראש.
ירדו מהפסים לחלוטין!!!
ואני כבר חשבתי שרק משרד החינוך איבד את דרכו לגמרי בזה שבהנחיותיו התמוהות הוא פוגע, הלכה למעשה, בחינוך עצמו ומונע מבני הנוער לטייל במסגרות חינוכיות, ראויות ובטוחות.
עכשיו שני הגופים האלו הולכים יד ביד עם אותה גישה עלובה.
פשוט בזיון!!!
חייבים לעצור את זה.
רעיונות??
שיכורי כוח ושטופי מוח. שומרי הטבע עאלק.
אויבי הציבור. אין הגדרה אחרת.
יש כאן אינטרס ברור להבריח את המטיילים מהטבע וככה בעצם "לשמור עליו". אני לא רואה הסבר אחר.
בנושא אחר - קצת מתוק יותר, משרד איכות הסביבה - נכנסים חינם בימי חמישי לחופי רחצה בגנים לאומיים:
http://israel.agrisupportonline.com/...mytemplate=tp2
חופי הים במדינת ישראל אמורים להיות פתוחים ונגישים לציבור בהתאם לכתוב בחוק החופים. אותו חוק שאוסר עלינו לנסוע שם עם הרכבים שלנו.
הרט"ג גובים כסף עבור כניסה לחופים כאשר למעשה הם נשענים על הפרצה שמותר להם לגבות כסף עבור חנייה בלבד.
אין באמת אלטרנטיבה ראוייה לכניסה לחופים האלו מבלי לשלם בכניסה. בטח לא למשפחות או אנשים עם מוגבלויות.
זה שהם "פותחים" את החופים הללו בימי חמישי לא הופך את מה שהם עושים בשאר ימות השבוע ליותר לגיטימי...
יש שם הרבה חומר אנושי טוב.
מקצתם גם פה באתר.
צריך לחזק את החומר הטוב.
אנחנו בעד שמירה על הטבע אבל בלי לאבד את השכל הישר והטעם הטוב.
תרשו לי לנחש שגם ברשות יש מלחמות מתחת לפני השטח וחלק מהעובדים תומך בגישתנו.
צריך לבוא בטוב...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
רוב החומר האנושי שם לא רק טוב אלא אפילו מעולה.
כך גם במשטרה ובעוד רשויות.
אבל האויבים שלנו הם לא הפקח/שוטר הפשוטים בשטח.
הדגים האלה מסריחים מלמעלה. מהראש. הגישה הפטרונית הזו, שיודעת יותר טוב ממכם מה טוב ורצוי לכם. פשוט מקוממת.
כבר לפני שנים הזהרתי - המטרה האמיתית היא כנראה להוציא את הציבור מהטבע כי לטעמם אין שום דרך אחרת לשמור עליו.
לא פקח אחד ולא שניים, אנשים נחמדים וטובים - אמרו לי שהדרך היחידה לשמור באמת על הטבע היא להקטין לאפס את נוכחותם של בני אדם.
אז בהתחלה עשו דה-לגיטימציה לג'יפאים כי הם "משחיתי טבע".
עכשיו מרוקנים בריכות "כדי שאנשים לא יטבעו".
זו רק ההתחלה ורק השד יודע מה הלאה ואיזה עוד הנחתות נחטוף ואיזה תירוצים נשמע.
בשורה התחתונה - פחות אנשים יבואו לשמורות = הטבע "ירוויח".
ורק אל תדרשו עוד חקיקה. זה יחזור אליכם כמו בומרנג.
הדרך להיאבק היא באמצעות הרשתות החברתיות וכן, גם לצאת ולהפגין.....ההתנהלות שלהם יוצרת אנטגוניזים לשמירה על הטבע.
מגמת הפגיעה בבריכות אינה חדשה כלל.
כנראה שבריכות ותיקות כמו עין שריר מרוקנות, לעומת בריכות חדשות כמו בביר א שקום ובאבני איתן שמנותצות.
כל כך עצוב.
לא מבין אותם,
זה היה קיים עוד לפני הרט״ג, עכשיו זה נהפך מאתר למפגע?
Slowly..
גם הבריכה בעינות פחם נופצה לחלוטין. המקום שהיה מלא מים תמיד, יבש וחרב. בשם השמירה על הטבע.
רשעות הטבע והגנים.
לרשעות הטבע והגנים יש דף פייסבוק. אתם מוזמנים לרשום בו מה אתם חושבים על הפעולה האחרונה הזו שלהם. זה עובד. בפרטי אני מוכן להסביר את הרציונל.