ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...8%D7%95-XV-1-6
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...8%D7%95-XV-1-6
במהלך כל הכתבה אתם משווים את הרכב ל"ג'יפונים" ומהללים את היכולות לעומתם.
אשמח לדעת לאיזה ג'יפונים הכוונה שכן המילה הזו מכסה תחום די רחב.
האם הכוונה לcx5, אאוטלנדר וכאלו או לטריוס, ויטרה וצפונה....
"ג'יפונים" זו קטגוריה שלמה היום.
כלים רכים עם הנעה כפולה אך ללא הילוך כוח.
הרשימה ארוכה:
מאזדה CX5
יונדאי iX35
קיה ספורטאז'
טויוטה ראב4
מיצובישי אאוטלנדר
הונדה CRV
סובארו XV
סובארו פורסטר
פורד קוגה
פולקסווגן טיגואן
סאנגיונג קוראנדו
ועוד ועוד
כולם מיועדים בעיקר לכביש ורובם נוסעים בסדר גם בשבילים. אבל ברגע שהעניינים מתחילים להסתבך קצת, הכלים של סובארו פשוט עובדים קצת יותר טוב מכל היתר - לדעתי כמובן. זו גם לא חוכמה להלל יכולות של כל דבר בהשוואה לג'יפונים הללו, כי רובם לא באמת יכולים לעשות שטח של ממש.
לגבי טריוס - כבר לא מיובא ובכל מקרה הוא קטנטן.
גראנד ויטארה זה ג'יפון לכל דבר, אבל הילוך הכוח שלו זה פיצ'ר שמקפיץ אותו מדרגה אחת גבוה יותר.
"הילוך הכוח" בדגמי סובארו הידניים הוא מאוד סמלי ולא מספיק קצר כדי להיקרא "הילוך כוח". מיועד יותר לעזור להתחיל נסיעה עם נגרר למשל, מאשר לזחילה על סלעים.
לקוראנדו אין הילוך כוח?
לקוראנדו החדש אין הילוך כוח.
מבחן לסנגיונג קוראנדו 2012
מה שבטוח שליבואן יש מערכת יחסי צבור מעולה..
אין עיתון או אתר שמתעסק ברכב שלא עשה על ה XV 1.6 כתבה ..
זה פשוט מאוד - הדגם הזה חשוב כי המחיר שלו שובר את השוק. זה כל הסיפור. זה שהוא גם אוטו טוב, זה רק בונוס.
זה רק בגלל שכתבי הרכב למיניהם הם לא חתך מייצג של הנהגים. רובם באמת אוהבים מכוניות, וסובארו הוא יצרן שעדיין מייצר מכוניות שאפשר לאהוב.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
לא רק בארץ - אני עוקב מקרוב אחר ההשקה בחו"ל, יחסי הציבור של ה XV עובדים חזק...
מה שיפה בסובארו זה שגם לפני 30 שנה, כשהמכוניות שלהם היו חרא מזוקק, עדיין היה להן אופי והיה קל לאהוב אותן.
החיבור לחרא הזה דאז היה הודות לפוג׳י -יצרנית יפנית של המנוע ״האגדי״ הזה שסביבו בנו פחנוע...
אם אני לא טועה זו היתה חברה שקשורה לענף המטוסים שלאחר מלחמה,ואם אני חושב על זה עוד קצת זה בדיוק דומה להצלחה של פיאג׳ו עם הוספה האגדית.
מבחינה כלכלית טהורה אני לא רואה סיבה שרכב עם 1.6 עולה פחות (ליצר) מ1.8 או 2.0
נראה לי שזה כלי שיווק להביא את הלקוחות לסוכנות, שם כבר ימכרו להם את ה2.0.
זה שיטת שיווק נפוצה: UP SELLING.
דבר ראשון, קרא שנית, לא אמרתי שיש בעיה
אבל אם כבר העלתה את הנושא, אז כן, רכב ששוקל טון וחצי וממונע ע'י 120 כ'ס +- זה בעיה
יתכן שיש מליוני רכבים ברכחי העולם שממונעים ע'י מנועים מיניאטוריים, אבל הם גם לא שוקלים חצי מהדבר הזה.