שלום לכולם אני מעוניין ברכישת גיפ ג׳ימיני אבל האשה עושה בעיות ואומרת שזה לא אפשרי עקב החוסר במקום מאחורה,
אנחנו זוג עם ילד בן שנתיים מה אני עושה כדי לשכנע אותה?
האם במושב הקידמי אפשר לשים כיסא תינוק?(יש רכבים שאפשר לבטל כרית אוויר)
Printable View
שלום לכולם אני מעוניין ברכישת גיפ ג׳ימיני אבל האשה עושה בעיות ואומרת שזה לא אפשרי עקב החוסר במקום מאחורה,
אנחנו זוג עם ילד בן שנתיים מה אני עושה כדי לשכנע אותה?
האם במושב הקידמי אפשר לשים כיסא תינוק?(יש רכבים שאפשר לבטל כרית אוויר)
היא תצטרך לחגור אותו על בסיס יום יומי ?
אם כן, רד מזה מהר !
בכלל, כדאי תמיד להקשיב לאישה, הן תמיד צודקות.
לא מומלץ מבחינה בטיחותית להושיב ילד מקדימה.
רענן
אתה תגלה מהר מאוד שזה לא רעיון כל כך טוב, לי סמוראי קצר היה קטן מדי בתור זוג + כלב. חפש אלטרנטיבה אחרת.
אז מה זה אומר שזה רכב לזוג בלבד אי אפשר לשים כיסא תינוק מאחורה?
בג'ימני שהספסל האחורי פתוח אין כמעט תא מטען, הגישה למושב האחורי לא נוחה כדי להכנב או להושיב ילד וחוץ מזה הרכב צד וצפוף בפנים לכן זוג + ילד + תיק לילד + עגלה וכו'... זו משימה קצת לחוצה. זה לא שזה לא אפשרי אבל זה גם לא יהיה מאוד נעים ומאוד נוח. אם ג'ימני זו בחירה משיקולי עלויות אחזקה אני הייתי מחפש רכב אחר עם 5 דלתות ומרווח מחייה קצת גדול יותר, גראנד ויטרה ארוכה יכולה להיות אופצה לא רעה (גילוי נאות, שלי למכירה), כנ"ל ספורטאז' דור ראשון.
תקשיב לאשה. היא לא עושה בעיות היא מונעת אותם...
אתה טועה. אמנם פוטנציאל השיפורים של הג'ימיני בדרך למפלצת עבירות גבוה יותר, אבל גרנד ויטרה עד 2006 משופרת בעדינות תביא אותך לאן שתרצה.
אומרים שיש שני סוגי אנשים בעולם, הסוג הראשון שחושב שהוא יודע הכל, שאף פעם לא טועה ושתמיד נמצאים מעל כולם.
ויש את הגברים..
ג'ימני עם אישה וילד, קשה, אבל אפשרי. השאלה כמה אתה מוכן להתפשר על נוחות (בטיחות כבר אשאיר למומחים, כי בזה אני כבר לא מבין).
לא מכיר את הגימיני יותר מידי...
לפני כמה ימים היתה כאן התכתבות האם פגרו קצר מתאים לזוג עם תינוק (סלקל) , בסופו של דבר הבחור התייאש והתחיל לחפש קונה / רכב ארוך... תעשה אתה את החשבון ...
אפשרי מנסיון. אבל אם האשה עושה לך בעיות תצטרך לשדרג מתישהו ואז אתה בבעיה.
מציע לקרוא כאן ולהחכים:
http://www.dxmaps.com/jokes/joke17.html
אמרתי לה היום או ג׳ימיני או גרוטאה ב3000 ש״ח היא אמרה לי גרוטאה הבנתי שכנראה באמת חשוב לה 5 דלתות בדרך לסינמה סיטי במקום 3 דלתות בדרך לפריחה ולריח של הדיונה הרטובה בחורף.
Why no both?
שני רכבים שני ביטוחים,1300 לאחד הג׳ימיני דורשת מקיף בסהכ 2800 ש״ח כך ביטוח ישיר רוצים בסהכ קרוב ל6000 ש״ח ביטוחים בשנה.
אנחנו מסתדרים עם שני מבוגרים + ילדה + כלב בגמיני. אי אפשר לשים סלקל מקדימה כי אי אפשר לבטל את כרית האויר (או לפחות אני לא מצאתי).
עם זאת, ברור שזה רכב צפוף וכדי לטייל איתי חייבים צ'ימיגג מה שקצת מסרבל את ההעמסה והפריקה.
נתון חשוב במצבך הוא הצפי לילד הבא משום שאצלנו התווסף עוד תינוק למשפחה וכבר עכשיו ברור לי ששני ילדים בגמיני זה כבר לא סביר (או לפחות לא כיף).
וכמובן יש את העניין האשה שתמיד צודקת: זה נכון עד השלב בו היא דורשת משפחתומטית במקום רכב שטח (כל עוד היא לא זו שנוהגת עליו)...
אם יש לך כבר ילד בן שנתים אז עוד כשנה שנתים יהיה עוד אחת/ד לכן לא כדאי גימיני גם בעניין הילדים בסוף היא זו שתחליט!
טל