תגובה: ג'רניק לשימוש בייתי
הקטן ללא קירור מים,
משמע צריך להיות מודע להפסקות יזומות בין שימוש לשימוש.
יזומות שלי או שלו? :-)
האם מדובר בדרך כלל על הפסקות ארוכות לאחר זמן עבודה קצר?
היי עידן,
הקישורים שבורים.
לי יש דגם ישן בינוני של 130 באר שהא הסדר אבל כבר קצת מגמגם ורכשתי את הדגם הבא ב 399 בוואלה שופס.
הם כל זמן מה חוזרים על העיסקה הזו.
לא יכול להגיד שהוא מחואבן אבל הוא בהחלט צעצוע.
כולו מפלסטיק כולל המשאבה והמשקל העצמי הנמוך גורם לו ליפול בקלות אם הוא לא על משטח ישר וקצת משכת את הצינור.
הצינור עצמו מרגיש שברירי ושלא יחזיק הרבה מדי זמן ( המכשיר הקודם בן 15!).
לחץ וספיקה-
מספיק בקושי לניקוי הרכב.
לא יכול לומר שלא עושה כלום אבל מי שרגיל למכשיר יותר גדול יתבאס.
אם הפרוטה מצויה בכיסך תשקיע טיפה מעל אלף שח במכשיר בינוני.
לי יד מברשת מסתובבת לשטיפת רכב וזה חרטוט שלא שווה אגורה.
http://www.wallashops.co.il/mobile/dap.aspx?ai=2629872
לפני כעשור רכשתי את המכשיר הקטן, עושה את העבודה ואני מאוד מרוצה. ממליץ לא להשתמש במכשיר ברכב.
אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לקפוץ אלי ולנסות אותו.
הצלחתי לפתוח את הלינק של הום סנטר.
המכשיר הזוך במבצע שלהם הוא אותו המכשיר שיש אצלי אבל בהצעה שלהם יש את ההליקופטר ועוד ידית נוספת שמסבירות את הפרש המחיר.
ביחס לתכולה המחיר בסדר.
לגבי ההערה על המשאבה וההפסקות-
המכשיר לא מיועד לעבוד פרקי זמן ארוכים ואסור להשאיר אותו מחובר ללחץ מים כי המשאבה נפרצת...
אם אתה רוצה מכונת שטיפה סמי מקצועית שאמורה להחזיק לכל החיים בשימוש ביתי ...
http://www.polack.co.il/item-2700/%D...A4%D7%98%D7%A8
לי יש אותה והיא פשוט בהמה רצינית !
אין בעיה להפעיל אותה שעות רצוף (המנוע מקורר מים) , הניפלים ממתכת , מנוע אינדוקציה, מיוצרת בגרמניה !!!
צריך להתעקש בהום סנטר על מחיר טוב של קבלנים (אני חושב שב 1800 ש"ח היא שלך) .
בהצלחה
רענן
שלום חברים,
אם יהיו כמה חברים שירצו מכשיר ביתי כזה, אולי אפילו סמי מקצועי, נוכל אולי לקבל הצעות טובות.
אני מעוניין, מעדיף סמי מקצועי ומוכן להתפשר על החלטת הרוב, מה שאומר שאנחנו כבר שני מכשירים. (עדכן אותי בבקשה עידן על התפתחויות ככל שיהיו - 0544733396)
לא בטוח שהום סנטר הוא המקום הכי מתאים לקנייה מאורגנת כזאת, אבל אפשר יהיה להשוות מחירים וללכת בקנייה מרוכזת על ההצעה הטובה ביותר.
מי שמעוניין בקניית מכשיר שטיפה ישרשר תגובה....אולי....מי יודע....
(אגב, גם את הקנייה המרוכזת של הרתכות לפני איזה שנתיים, התחלנו כך כאן בפורום ובסוף נקנו ע"י חברי הפורום כ-12-13 רתכות co2)
שבת שלום וחג שמח,
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
אם אתה רוצה מכונת שטיפה סמי מקצועית שאמורה להחזיק לכל החיים בשימוש ביתי ...
http://www.polack.co.il/item-2700/%D...A4%D7%98%D7%A8
לי יש אותה והיא פשוט בהמה רצינית !
אין בעיה להפעיל אותה שעות רצוף (המנוע מקורר מים) , הניפלים ממתכת , מנוע אינדוקציה, מיוצרת בגרמניה !!!
צריך להתעקש בהום סנטר על מחיר טוב של קבלנים (אני חושב שב 1800 ש"ח היא שלך) .
בהצלחה
רענן
אתה יודע מה ההבדל בין המכונה שהם מציעים במבצע לבין המכונה הזאת שלך? מבחינת המחיר... בגלל מועדון חבר, המחיר שאני אשלם הוא 1400 ש"ח...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסי בר צבי
שלום חברים,
לא בטוח שהום סנטר הוא המקום הכי מתאים לקנייה מאורגנת כזאת, אבל אפשר יהיה להשוות מחירים וללכת בקנייה מרוכזת על ההצעה הטובה ביותר.
הסיבה כי אני רוצה לרכוש בהום-סנטר, היא הנחת מועדון חבר, הנחה שמתבטאת בעוד 30% מעבר להנחה של מחיר המבצע... אין לי ספק שזה מחיר מעולה :-)
עידן
לך על המשוכללת יותר
לי יש מכשיר קצת יותר קטן (נדמה לי שזה 2.98 ואתה פרסמת 4.5). לשטיפת הרכב הוא סבבה אבל כדי לשטוף משטח גרנוליט למשל אני צריך לעבוד עם המתז מאד קרוב למשטח כדי שתהיה מספיק עוצמה, מה שמביא את הזרם להיות מאד צר ומאריך את העבודה
אני איתך, למרות שבעיני הום סנטר הוא לא המקום לקנות מוצרים כאלו.
אבל אני זורם ומציע שנחכה כמה ימים לראות אם יש מעוניינים נוספים (או שבהום סנטר זה לא משנה אם קונים 1 או 10?)
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסי בר צבי
אני איתך, למרות שבעיני הום סנטר הוא לא המקום לקנות מוצרים כאלו.
בגלל ההנחה הגדולה שם, בשבילי זה המקום הנכון לקנות, את השירות מקבלים מהיבואן, אז החנות עצמה לא ממש משנה לי.
אני לא מאמין שאצליח לקבל הנחה גדולה יותר בשום מקום אחר, גם אם תגיע עם רשימה ארוכה של קונים....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסי בר צבי
אבל אני זורם ומציע שנחכה כמה ימים לראות אם יש מעוניינים נוספים (או שבהום סנטר זה לא משנה אם קונים 1 או 10?)
יוסי
אני לא מאמין שבהום סנטר, תהיה הנחה על כמות, אהיה שם מחר בערב, או ביום ראשון, ואבדוק עם מנהל הסניף לגבי הנחה נוספת לקניה מרוכזת של מספר יחידות... במידה ותהיה נמתין מספר ימים לראות אם תהיה רשימה של קונים... במידה ואין הנחה נוספת, אקנה על המקום.
בכל מקרה אעדכן את השירשור.
עידן
לא הבנתי על איזה מכונת שטיפה בסוף אתה מתכנן ?
רענן
אם יש הנחה טובה למכשיר שטיפה סמי מקצועי אני גם מעוניין בקניה קבוצתית, מוכן להשקיע סביבות ה 1300+/- .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ibinder
עידן,
למיטב זכרוני,
הדגם שהצגת הוא תוצרת איטליה .
יותר עקרוני, הניפלים שלו מפלסטיק.
אני חושב שגם המנוע שלו מעט נחות יותר לכן הוא לא בקטגוריה סמי מקצועי.
אני גם רכשתי בעבר בהום סנטר (חדרה) ועם מעט התעקשות הסוכן של קרצר מספק את הדגם K-520 כמו שלי .
רענן
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
הניפלים שלו מפלסטיק.
אני חושב שגם המנוע שלו מעט נחות יותר לכן הוא לא בקטגוריה סמי מקצועי.
אני גם רכשתי בעבר בהום סנטר (חדרה) ועם מעט התעקשות הסוכן של קרצר מספק את הדגם K-520 כמו שלי .
רענן
עשיתי חיפוש קצר לדגם שלך וגם לדגם שמוצא במבצע של הום סנטר לפי המק"ט ("1.180-633.0"), וראיתי את הניפילים פלסטיק שאתה מדבר עליהם... אבדוק לעומק עם היבואן ביום ראשון....
רק שאבין, התעקשת עם הסוכן שמספק להום סנטר, הוא סיפק לך באותו מחיר את הדגם הטוב יותר?
אני מאוד מקווה שאם אתעקש דרך הסוכן, הוא יתן לי את הדגם ה"מקצועי" יותר, במחיר המבצע שיש עכשיו, כי אם לא זה חבל להפסיד את המבצע הזה... מדובר על הנחה של למעלה מ 1000 ש"ח (לדגם הנוכחי)...
אתה יודע איך אני מגיע לסוכן של הסניף בחדרה?
קובץ מצורף 91808
עידן
מה זה חשוב עם הניפלים מפלסטיק או מאלומיניום?
לפי דעתי, לאלומיניום פחות בלאי ופחות שביר, כלומר יחזיק יותר.
אבל הכל שאלה של הבדל במחיר...
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה זה חשוב עם הניפלים מפלסטיק או מאלומיניום?
חשוב חשוב !!
פלסטיק = שיט
עידן, תפנה להום סנטר הם כבר יקשרו אותך
קובץ מצורף 91809קובץ מצורף 91810
רענן