דוגמה מהחיים- התנהגות של קונים ישראליים באיבי
לכול אלה שאוהבים לבכות על מוכרים אנטישמיים באיבי שמסרבים למכור לישראלים, הנה הסיבה דג'ור
קליינט בשם משתמש zeiri1 קנה קיט שיפוץ לאינג'קטורים לטויוטה 4ראננר 3VZE
iden zeiri
shprinzak 35 apt.29
Petach Tikva
49232
972505236597
אחרי כשבוע אני מקבל ממנו את ההודעה הבאה:
you sold me this kit and lie to me you sold me for 49 dollars and the same kit sold for 26 dollars the selling kit is one before your kit on ebay refuned me the diffrent 23 dollars thanks
עניתי לו שאין לי מושג על מה מדובר והוא ענה:
you lie to me by selling me the kit for 49 dollars which cost for selling 26 dollars only ,thats why its fair to refuned me 26 dollars ,refuned me ,thanks
בעדינות הסברתי לו שאני לא יכול לעזור לו ושיפנה לשרות לקוחות של איבי ופה מתחילם האיומים:
i want refuned for 23 ddollars the same kit you sold me for 49 dollars sell for 26 dollars you lie in the price so it fair that you refuned me for 23 dollars i dont want give you bad feedback and i dont want to go to custemer service now, so kindelly refuned me thanks
כמובן מה שסחבק לא מבין שאיומים על פידבק זה נגד לפוליסה של איבי אז התעלמתי באלגנטיות(אחרי שפתחתי נגדו דו'ח עם השרות לקוחות)
חבריינו לא מתיאש כמובן, היום הוא החליט לפתוח קייס על מוצר שהוא כבייכול לא קיבל
The buyer requested a refund
The buyer requested a refund because they haven't received their item yet. You have until Dec. 9 to reply to the buyer.
Here's what the buyer said:
Buyer requested:A refund
Comments:i paid for it ididnt get it refuned me thanks
כמובן שהמספר מעקב למשלוח מראה אחרת והוא קיבל את החבילה אתמול
Tracking #:LZ383144652US
Carrier:USPS
Status:ACCEPTEDIN TRANSITDELIVERED
Delivered
Dec-03-14, 18:22 PM, IL
Attempted Delivery Abroad
Dec-02-14, 09:02 AM, IL
טלפון לא כזה מהיר למפגרים לשרות לקוחות והקייס נסגר במהרה וחקירה על ההתנהגות של חברייו נפתחה
eBay Customer Support has reviewed the case and made a final decision.
We decided not to issue the buyer a refund. You don't need to do anything else for this case. The hold on this PayPal transaction has been removed. This case is closed.
זה לא מקרה נדיר (בשבילי) ובטח לא הראשון עם קונים מישראל, זה לא אומר שאין מקרים דומים עם קונים מארה'ב, אבל האחוזי קונים-לנסיונות סחיתה הרבה הרבה יותר נמוכים.
עכשיו אתם מוזמנים להמשיך להתלונן על האנטישמים.
תגובה: דוגמה מהחיים- התנהגות של קונים ישראליים באיבי
מצער לשמוע,
יצא לי להשתמש בהגנה של איבי כאשר מוצרים לא הגיעו.
היו מקרים שהמוצרים הגיעו חודשים אחר כך, ומיד העברתי בחזרה את התשלום למרות שלכאורה הקייס סגור.
תתנחם בכך שהעונש שלו זה הפוראנר. הוא בחיים לא יצליח להביא אותו למצב טוב עם כל הקיטים שיפוץ שבעולם
הישראלי המכוער ...
מצד שני יש כעת כתובת וטלפון שאפשר להרשם עימה לכל מיני ספאמרים הדורשים טלפון :)
הסיום של הפוסט שלך מאוד מכעיס.
בגלל שנתקלת ברמאי, או שניים, או שבעים באיביי אז אנטישמיות היא לגיטימית ?
ובכלל, הרי ידוע שלפני איביי בכלל לא היתה אנטישמיות !
ועוד יותר מזה, הרי ידוע שכל אתרי הקניות והתשלום באינטרנט, חיברו אין-סוף חוזים, תקנונים, מערכות בקרה ושליטה ובטחונות רק בגלל 5 מליון ישראלים....
תרגע...
חוויה לא נעימה
בנאדם נבלה
ניצחת אותו וידך על העליונה
כל הכבוד וברוך ה׳
סוף טוב הכל טוב
מכאן ועד לפרסם את כל פרטיו האישיים ולקשר את זה לאנטישמיות ?
הגזמת.
אבל זה לא רמאי אחד או שניים, הוא כותב שהאחוזים אצל הישראלים גבוהים משמעותית יחסית לשאר העולם.
מצער ומבייש.
אבל בקשר לאנטישמיות, כאן אני מסכים - בכל מקרה ישנאו אותנו, אבל לא צריך לתת סיבות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
הוא כותב שהאחוזים אצל הישראלים גבוהים משמעותית יחסית לשאר העולם
וסבתא שלי היתה אומרת - ״האט געזוגט....״
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
אבל זה לא רמאי אחד או שניים, הוא כותב שהאחוזים אצל הישראלים גבוהים משמעותית יחסית לשאר העולם.
מצער ומבייש.
אבל בקשר לאנטישמיות, כאן אני מסכים - בכל מקרה ישנאו אותנו, אבל לא צריך לתת סיבות.
אז כותב...
ממש סטטיסטיקה רשמית..
אנטישמיות זה מכוער ונבזות של קונה מכוער
עדיין זה לא ממש מצביע על הכלל
נ.ב.
פוראנר זה לא ממש עונש - לידיעת הכסיל שכתב כך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
וסבתא שלי היתה אומרת - ״האט געזוגט....״
יכול להיות שהיא הכירה את הסבתא שלי? כי גם היא אמרה את אותו הדבר.
לשם האנקדוטה, גוגל מתרגם ל"יש ממותק". אין לי מושג איך הגיע לזה.
היה צריך לכתוב "האט געזאגט", כך ע"פ רבינו גוגל, שכנראה מדבר אידיש ברוקלינאית ולא אידיש פולנית.
ויש גם את הבדיחה על ההוא שנאשם ברצח, והעו"ד אמר לו שעל כל שאלה בחקירה יענה "אזוי?" ועל כל עדות מפלילה שיביאו בחקירה יענה "האט געזוגט".
פתאום כולם הופכים לחסידי אומות העולם...
אני דווקא זוכר איזה שירשור או שניים, בקשר לטענות נגד עסקים (פופולריים פה) שהתייחסו לא טוב ללקוחות ואז יצאו כל מיני "מליצי יושר" של בית העסק וסיפרו לי (נזפו בי , יהיה נכון יותר לומר) כמה הלקוח הישראלי תחמן ודרשן ו"לא מגיע לו"...
פתאום, כג'ו נותן דוגמא ו"פנים" ללקוח שכזה, אתם יוצאים נגדו "שזה לא מייצג" ו"לא מצדיק" את השם שיצא לישראלים...
תחליטו..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
פתאום כולם הופכים לחסידי אומות העולם...
אני דווקא זוכר איזה שירשור או שניים, בקשר לטענות נגד עסקים (פופולריים פה) שהתייחסו לא טוב ללקוחות ואז יצאו כל מיני "מליצי יושר" של בית העסק וסיפרו לי (נזפו בי , יהיה נכון יותר לומר) כמה הלקוח הישראלי תחמן ודרשן ו"לא מגיע לו"...
פתאום, כג'ו נותן דוגמא ו"פנים" ללקוח שכזה, אתם יוצאים נגדו "שזה לא מייצג" ו"לא מצדיק" את השם שיצא לישראלים...
תחליטו..
ברגע שתחליט מי הם אנחנו ומי הם אתם ומי הם כולם אז אתם נענה לאנחנו וכולם יבינו, עד אז אם תמצא מקום בו אני סותר את עצמי אז בכבוד...
גם את ציטוטיך של ״זה לא מייצג״ ו״לא מצדיק״, טרם איתרתי בשירשור....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
היה צריך לכתוב "האט געזאגט", כך ע"פ רבינו גוגל, שכנראה מדבר אידיש ברוקלינאית ולא אידיש פולנית.
אני חושב שההבדל הוא בין האידיש הפולני לרוסי, ולא הברוקלינאי... אבל אל תתפוס אותי במילה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
אני חושב שההבדל הוא בין האידיש הפולני לרוסי, ולא הברוקלינאי... אבל אל תתפוס אותי במילה
גוגל יודע אידיש רוסי?
אם כך אז באמת צריך להצדיע להם...
ג'ו, את שלו הוא כבר קיבל, הוא גר בפתח תקווה .... :)
אני גם חושב שיש הרבה ישראלים תחמנים שפוגעים בשם הטוב של אילו שלא כאלה, ראיתי את זה לא פעם אחת בארץ, בחו"ל ובשירשורים בפורומים, וחבל
נראה לי שקצת הגזמתם עם הקטע של אנטישמיות, יש מוכרים שלא מוכרים לישראלים ואנחנו מתרצים את זה שזה כי הם אנטישמים, הם כנראה לא אבל יכול להיות שהיה להם ניסיון לא טוב עם כמה ישראלים בעבר ונמאס להם מהכאב ראש
אני מדבר בהכללה, על מנת שלא לעורר מהומות אבל התמונה שג'ו מתאר, של הלקוח הישראלי, די מייצגת גם מה שהתארו פה אנשים.
זה מזכיר לי את הפרק בסיינפלד שמדבר על זה, שבדיחות על יהודים, רק יהודים יכולים לספר. קומיקאי אחר נאלץ להתגייר על מנת שיוכל לספר בדיחות על יהודים.
אולי ג'ו צריך לגור בישראל ולמכור "רק לישראלים" על מנת שתהיה לו הלגטימיות "ללכלך כך על ישראלים"...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אני מדבר בהכללה, על מנת שלא לעורר מהומות אבל התמונה שג'ו מתאר, של הלקוח הישראלי, די מייצגת גם מה שהתארו פה אנשים.
זה מזכיר לי את הפרק בסיינפלד שמדבר על זה, שבדיחות על יהודים, רק יהודים יכולים לספר. קומיקאי אחר נאלץ להתגייר על מנת שיוכל לספר בדיחות על יהודים.
אולי ג'ו צריך לגור בישראל ולמכור "רק לישראלים" על מנת שתהיה לו הלגטימיות "ללכלך כך על ישראלים"...
הטענה היחידה היתה על השימוש וההצדקה כביכול של אנטישמיות....
את הישראלי התחמן כן או לא אתה העלית פה.
אבל מאחר והתוכן אינו מפריע לך להגיב, חשוב שתדע שהבָּנָנָה (שם מדעי: Musa; בעברית: מוֹז (מערבית), וגם: תְּאֵנַת חַוָּה) היא צמח טרופי חד-פסיגי דמוי עץ השייך למשפחת המוזיים. כיום ידועים כ-200 זנים, השייכים ל-40 מינים. ערכה התזונתי גדול פי שלושה מערך החיטה, והיא מזונם העיקרי של רבים מתושבי הארצות החמות.
שבת של שלום.
יש אנטישמיות ויש ישראלים ויהודים תחמנים.
אין עשן בלי אש.
באי ביי יש מנגנונים לקבלת קרדיט על יושרה.
לא מתעסקים עם מישהו לחא קרדיט.
גם בארהב יש ישראלים תחמנים כמו למשל אלו שמתעסקים בעבודה ללא היתר ובעגלות המכירות בקניונים, לא?
ודי לחכימה ברמיזה...
אגב, גם בפורטוריקו יש הרבה יהודים?
נתקלתי בהרבה מוכרים שלא רק שאינם מוכרים לפורטוריקו אלא אפילו מעליבים אותם בתנאי המשלוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
הטענה היחידה היתה על השימוש וההצדקה כביכול של אנטישמיות....
את הישראלי התחמן כן או לא אתה העלית פה.
אבל מאחר והתוכן אינו מפריע לך להגיב, חשוב שתדע שהבָּנָנָה (שם מדעי: Musa; בעברית: מוֹז (מערבית), וגם: תְּאֵנַת חַוָּה) היא צמח טרופי חד-פסיגי דמוי עץ השייך למשפחת המוזיים. כיום ידועים כ-200 זנים, השייכים ל-40 מינים. ערכה התזונתי גדול פי שלושה מערך החיטה, והיא מזונם העיקרי של רבים מתושבי הארצות החמות.
שבת של שלום.
אם אני מבין נכון את הכוונה (למה כ"כ מסובך.. או שזה אני עם התפיסה האיטת/מעוותת שלי?), זה קצת נאיבי לדרוש התייחסות אישית ונקודתית מכולם.
יענו, לי ולך זה די ברור שיש ישאלים כאלה וישראלים אחרים (או שזה לא..) ושהירושלמים שונים מהתלאביבים ואת הבארשבאים בכלל צריך להחרים ולא בטוח שאלה מקרייתשמונה שווים משהו ואלה מרמלה בכלל לא אזרחים שווים (ואם אתה לא מבין את הציניות, אני מכליל, בדיוק כמו כל אחד אחר) - הגויים צריכים להבין שלא כל הישראלים אותו הדבר.
זה שיש איזה ישראלי תחמן (מחמאה?) לא צריך להשפיע על היחס והדיעה שיש על כל הישראלי, כן... נכון... באוטופיה.
שניים כאלה ואני, כמוכר מארה"ב/אנגליה/עירק, מקטלג את הישראלים כרמאים ולא מוכר להם וגם מספר לכל החברים שלי שהישאלים/יהודים (לפעמים, אצל הגויים, זה אותו הדבר.. לפעמים) נבלות ורמאים ושקרנים ולא פלא שיש להם שם כזה...
אבל למי שחושב שצריך יחס אחד/מיוחד לכל אחד... זה לא נראה..
אני יכול להסכים עם העיקרון אבל... תייר נכבד, זה אף פעם לא עובד כך. אף פעם... כולם מכללילם וכולם מגבשים דיעה על סמך מה שחוו ו... אני מהמר שגם אתה עושה את זה... שהי ברור לך שלא כל הרוסים מדברים אותה יידיש וגם לא כל הפולנים ולא כל הברוקלנאים ו... אופס, גם אתה הכללת..
אז להיעלב זה מאוד פופולרי (במגזרים מסויימים) אבל.. ככה זה..
וזה מביא אותי למערכון האולימפיאדה של החמישיה הקאמרית... למה שונאים ישראלים/יהודים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
הסיום של הפוסט שלך מאוד מכעיס.
בגלל שנתקלת ברמאי, או שניים, או שבעים באיביי אז אנטישמיות היא לגיטימית ?
ובכלל, הרי ידוע שלפני איביי בכלל לא היתה אנטישמיות !
ועוד יותר מזה, הרי ידוע שכל אתרי הקניות והתשלום באינטרנט, חיברו אין-סוף חוזים, תקנונים, מערכות בקרה ושליטה ובטחונות רק בגלל 5 מליון ישראלים....
תרגע...
חוויה לא נעימה
בנאדם נבלה
ניצחת אותו וידך על העליונה
כל הכבוד וברוך ה׳
סוף טוב הכל טוב
מכאן ועד לפרסם את כל פרטיו האישיים ולקשר את זה לאנטישמיות ?
הגזמת.
לא הבנתה בכלל.
ה אנטישמיות היא במרכאות
זה תמיד התרוץ שאני שומע (ושומע הרבה) כשמוכר X לא מוכן לשלוח לישראל. זה לא המצאה שלי.
עכשיו בא נדבר על אחוזי הבעיות לעומת מכירות, במיוחד בשבילך הרצתי דו'ח מי מה כמה ולמה לשנת 2013, קיטים שנמכרו לאיזה מדינות וכמה מהם היו בעייתים.
אוסטרליה 4 מכירות 0 בעיות
רוסיה 6 מכירות בעיה אחת- קיט חזר כי הכתובת שהלקוח נתן היתה שגויה
אירלנד מכירה אחת 0 בעיות
אוסטריה מכירה אחת 0 בעיות
ישראל 2 מכירות, נוכל אחד (%50)
ארה'ב 342 מכירות 2 בעיות, בעיקר עקב כתובת שגויה.
מכול זה, היחיד שניסה לרמות אותי זה חברכם עידן.
מר טוריסט, TZAGI התכוון לאנטישמיות במרכאות. בטח לא היתה פה כוונה להצדיק אנטישמיות או כל שטות אחרת...
אבל כמו שברנרד הסביר והסביר נכון, למוכרים מחו"ל אין צורך מיותר מכמה מקרים בודדים, שמהווים אחוז יחסית גבוה לאוכלוסיה פה, על מנת לגבש דעה על כל הישראלים והיהודים באשר הם!
ולגבי הבננות.. שיהיה לך בתאבון.
טל.
אני לא חושב שהוא ניסה לרמות אותך אלא שנפלת על קונה אדיוט ולא מנוסה עם מנטליות בעייתית כמו שיש לחצי מהישראלים. הכוונה ל״הכול מגיע לי״.
תוסיף לזה עיברית עילגת שאפילו גוגל לא מצליח לתרגם.
מכיר לקוחות ישראלים היטב ואני מסכים שהם תובעניים וקטנוניים - בדומה לאמריקאים אבל ברובם אינם נוכלים
חוץ מזה, אנחנו הישראלים יכולים לצחוק על ישראלים אבל אם מישהו מבחוץ מעיז אנחנו ישר מתאחדים.
דבר אחרון, המספרים שלך לא מאפשרים סטטיסטיקה אמיתית ואינם מייצגים דבר
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex