דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
כידוע אין משהו שאני מתעב יותר מאשר את הפייסבוק. אפילו לא המשטרע ומשרד התחבורע.
"אין לי פייסבוק, יש לי חיים" הוא המוטו שלי והחתימה הנוכחית שלי כאן. עד היום חשבתי ככה.
אין לי פייסבוק? מסתבר שלא בדיוק. פעם, לפני שנים, עשיתי טעות ופתחתי דף בפייסבוק. כמובן שמיד החלה מתקפת האשפה הגדולה על תיבת הדוא"ל שלי, שסתמה אותה מדי יום ביומו בשטויות, בתמונות מטופשות ובלהג פייסבוקי עילג שאופייני לאנשים חסרי חיים ומשועממים מהסוג הנפוץ, המיותר והמעצבן, כאלה שהפייסבוק הוא מהות חייהם.
חבר מכאן עזר לי לפני כשלוש שנים להיפטר מה"עדכונים" הללו, ואכן המתקפה חדלה. אבל הדף ששמי מתנוסס עליו נותר אי שם במזבלת הפייסבוק, ולמרות שאני לא נכנס לשם בכלל כבר שנים ולא יודע את הסיסמה בכלל, העסק ממשיך לעבוד ולהכות בי במרץ.
אמנם כשאני פותח את תיבת הדוא"ל במחשב היא לכאורה נקייה מאשפת הפייסבוק, אבל בטלפון, למרות שאין לי אייקון של פייסבוק על המסך, אני מקבל כל הזמן עדכונים על מעללי החתול המטופש של זה, הכלב של אחר, הנוד שהפריח מוישה, או התמונה האמנותית שצילם יעקב בטיול ג'יפים אי שם בדרום. לדוגמה - רק מהבוקר יש 35 "עדכונים" מהסוג הזה והיד עוד נטויה. ככה זה כל יום, כל היום.
זה מעצבן אותי, אני לא רוצה את זה, אני שונא את זה. זה מטרד. ואני מודה שאני מאותגר טכנולוגית מכדי לטפל בזה.
בקיצור - דרושה עזרה בדחיפות - איך למחוק את פייסבוק מחיי לתמיד. לאלתר. לא רוצה שום קשר, שום עדכון, שום כלום. לא במחשב ולא בטלפון. אני לא שם ולא רוצה להיות שם, לא רוצה ששמי יתנוסס שם ולא רוצה שהמטומטמים שמתגוררים שם יוסיפו את שמי לקבוצות שלהם וישלחו לי את הזבאלה שלהם. צאו לי מהחיים!!!!
אנא, רק מי שיודע ויכול לעזור. בלי להסיט את הדיון לכמה אני טועה ומפסיד כי פייסבוק זה טוב, לאפל נגד אנדרואיד, ללנדרובר נגד טויוטה נגד ג'יפ נגד סוזוקי וכו'.
תגובה: דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
תאקטב את החשבון, תסמן email opt out ותסגור אותו שוב.
Sent from my Ass
1. איך עושים את זה?
2. מה עוד לא יגיע אלי חוץ מפייסבוק?
תיכנס לפייסבוק, תסמן ותסגור את החשבון.
לא אמור להגיע אליך כלום מהפייסבוק אחרי.
Sent from my Ass
דחוף! דרושה עזרה בהעפה סופית של פייסבוק מחיי
עזוב, זה גדול על היכולת הטכנולוגית ומצב העצבים שלך.
תפיל את זה על חבר קרוב שנמצא לידך ויבצע את סגירת הפיסבוק.
במקביל תבקש מברנרד שיסביר לך איך לבטל את עידכוני ה״דחיפה״ האלו באנדרואיד.
כנראה גוגל שאוספים עליך כל פיסת מידע קישרו בין הטלפון שלך לפיסבוק שלך ו/או לגוגל פלוס שבטח גם אותו יש לך בלי ששמת לב...
אם היה לך המכשיר הנכון הייתי עוזר לך בעצמי
היות ומעולם לא נירשמתי לזבל הזה - אולי תשלח להם תמונת מצבה עם שימך עליה - והתאריך של היום.
אולי זה יעבוד ובינתיים תהנה מעיצוב פונקציונלי.....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214938,00.html
- - - Updated - - -
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
גם אני נפלתי בפח ופתחתי חשבון לפני שנה וחצי-שנתיים, אבל מהר מאוד סגרתי אותו(בעזרת חבר), לא זוכר בדיוק איך אבל זה אפשרי, רק מה הסגירה היא לא מיידית, יש לך איזה חודש "להיתחרט" ואז אם ניכנסת לחשבון אז תהליך הסגירה מתבטל.
מה אכתוב לך דרור?
גם אני לא אהבתי ולא היה לי פרצוף ספר
אך בלחץ העסק פתחתי כרטיס בפרצוף הן עסקי והן אישי
לחנות הגיעו הרבה לקוחות חדשים עקב הפרסום בפרצוףספר ועל כך אין לי להלין,
להיפך
הבעיה היא שכדי למחוק צריך להיכנס לפח הזבל הזה (ברררר... בעעעעע....) ובשביל זה צריך סיסמה. אין לי ולא זוכר אותה בכלל.
קודם כל תמחק את אפליקציית פייסבוק מהטלפון. תחזיק על הסמלון שלה ותגרור למעלה לפחות האשפה.
אפליקצית פייסבוק לא קיימת אצלי. לפחות אין סמלון בכלל.
אתה בטוח? תבדוק ברשימת האפליקציות שלך.
בטוח. בדקתי.
או שאני מפספס משהו?
יש את המסך בית והמסכים הנלווים (שבהם אתה שם קישורים לאפליקציות שאתה רוצה) ויש גם את רשימת האפליקציות המלאה המותקנת על המכשיר. בנוסף, צריך לראות בהגדרות שאין סינכרון מול פייסבוק.
בדקתי גם ברשימת האפליקציות המלאה. ברור שאין שם פייסבוק וגם לא יהיה.
איפה בודקים ו/או מבטלים סינכרון מול פייסבוק?
תבקש ממישהו שיש לו פייסבוק שידווח על הדף שלך כמעודד שנאה או גזעני והם כבר יסגרו אותו בעצמם. לא?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הבעיה היא שכדי למחוק צריך להיכנס לפח הזבל הזה (ברררר... בעעעעע....) ובשביל זה צריך סיסמה. אין לי ולא זוכר אותה בכלל.
פשוט תיצור סיסמה חדשה:
https://www.youtube.com/watch?v=p2G3Dtroo0I
אם תיצור קשר הערב, אחרי 21:30, אשמח לנסות לסייע.
0549416181