דיפנדר tdi300. ככל הנראה יש קרע קטן בצינור השמן לרדיאטור. מחפש מקום להכניס את הרכב לתיקון מחר בבוקר. בצהריים חייב לצאת לכיוון הצפון. המלצות?
Printable View
דיפנדר tdi300. ככל הנראה יש קרע קטן בצינור השמן לרדיאטור. מחפש מקום להכניס את הרכב לתיקון מחר בבוקר. בצהריים חייב לצאת לכיוון הצפון. המלצות?
רועי במוסך/סדנת "עולם השטח" באיזור התעשיה.
שירות מעולה פלוס. ג'יפאי משלנו. סייע כבר לג'יפאים רבים שנתקעו באיזור אילת עם בעיית חלקים/תיקון דחוף.
ותמסור לו ד"ש. כבר שנים שלא ביקרתי אצלו, אבל בטוח יזכור.
רועי במוסך/סדנת "עולם השטח" באיזור התעשיה.
שירות מעולה פלוס. ג'יפאי משלנו. סייע כבר לג'יפאים רבים שנתקעו באיזור אילת עם בעיית חלקים/תיקון דחוף.
ותמסור לו ד"ש. כבר שנים שלא ביקרתי אצלו, אבל בטוח יזכור.
אני לא בטוח שרועי ואביו אברם מתעסקים בלנדרובר.
מי שבטוח מתעסק בלנדרובר זה שאולי שרותי רכב 0537611176.
גם מוסך א.צ. מטפל בלנדרובר.
שאל באיזור תעשיה, הכל קרוב.
בברכה,טושי
ואי אפשר לעשות לופ חזרה בצינורות השמן?
בטוח יש איזה ״אייס״ או ״הום סנטר״ פתוח באילת,,
תקנה : סרט סיליקוני לאיטום Rescue Tape
נקה את הצינור ,,תצפה את הצינור ,,,,וסע לשלום
אז מה שמשוני,
גם את זה מתקנים בעזרת פטיש, אזיקונים וסיליקון?
סביון
תודה לכולם,
קפצתי לשאולי ומצאנו שמדובר היה רק בצינור שהשתחרר.
אגב, אם היו מספרים לי שהאבחנה הראשונית שלי (קרע בצינור) הייתה נכונה, לא הייתי מרים אפילו גבה. למרות זאת, ואפילו שהצינורות החדשים כבר היו מונחים ליד הרכב מוכנים להתקנה, שאולי עדכן אותי שלא נדרש יותר מחיזוק הצינור ומילוי שמן מנוע מחדש. שאפו - במציאות של היום, זה לא מובן מאליו. עצוב ככל שיהיה.
לא, כי מדובר בצינורות גומי עם סופיות מתכת לחוצות עליהם ועם הברגה בקצה סופיות המתכת. ובכל מקרה - אם הייתי עושה זאת (לופ חזרה), הייתי מפסיד את קירור השמן ברדיאטור, לא? אני מניח שלקרור השמן יש משמעות, בטח באזורים חמים ובטח כשר המנוע מתאמץ בעליות חזרה הביתה.
התשובה לשאלה מעניינת - האם כתיקון חרום ניתן לוותר על צינון השמן ברדיאטור? עם נוזל הקירור אני מניח שזה לא היה עובד.
עמי
ברכבים רבים אין קירור לשמן מנוע.
מחזיק rescue tape ברכב ובביית...
אהבתי את מה שהראו בסרטוני השיווק שלהם והשתמשתי כבר פעמיים בביית והופתעתי לטובה. מקווה לא להזדקק ברכב :)