תגובה: מיכל מים מצינור ביוב
מה שאתה צריךזה לא חנות, זה מישהו שעוסק בבניית מערכות ניקוז ביתיות. בקש ממנו חתיכה של מטר וקצת (לפי המידה שלך) צינור גבריט 3" ושירתך לך פקקים מתאימים. זה חצי שעה עבודה.
1 קבצים מצורפים
משהו כזה?
קובץ מצורף 95471
זה עובד,יש צורך בהגבלה על הלחץ(פרסוסטט נדמה לי)
בכל אופן הרכב הוחלף והפרויקט לא הורכב על הרכב החדש.
דבר איתי מחר ואנסה לעזור 0508575758 גיא
במרכז המסחרי בכניסה למושב ביל"ו (ליד הצומת) יש חנות דברי אינסטלציה שכבר בנה כאלה לרוב, גש לשם תן מידות ובחצי שעה אתה יוצא עם מיכל מוכן
בה.ר.ר היית ?
http://www.d.co.il/24457240/2670
עד כמה שזכור לי הם גם עושים כיפופים והלחמות בגבריט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal rotman
במרכז המסחרי בכניסה למושב ביל"ו (ליד הצומת) יש חנות דברי אינסטלציה שכבר בנה כאלה לרוב, גש לשם תן מידות ובחצי שעה אתה יוצא עם מיכל מוכן
בכניסה מכיוון צומת בילו?
בהרר בראשון לציון בנו לי את המיכל, אתה מוזמן לראות אותו.
מיכל מים לפי הגודל שביקשתי מגברית, כולל הלחמות פתח מילוי עילי וברז, אם אני זוכר נכון עלה באזור ה300 ש"ח.
בנו תוך חצי שעה ועשו עבודה יפה.
אני בניתי מאיזה מיכל שמצאתי בקוטר של איזה 8'' צד אחד היה פתוחבניתי לו מכסה שנסגר עם ברגים ופיית מילוי ויציאה לצינור 8מ'מ (אחרי כמה שנים ראיתי שזה מיכל שקשור לחברת הוט שעוברים בו כבלים או משהו כזה)למיכל מחובר לחץ אויר קבוע מהקומפרסור המובנה עם ווסת שאני נותן לו 1 באר ולפעמים אם אני צריך קצת יותר לחץ לנקות חול בין הצמיג לגאנט באמצע השטח אני מעלה לחץ אוירועובד כמו צינור ביתי
אלירן. עכשיו תחבר סליל נחושת שעובר מול היחידה של המזגן וזורם בקצב איטי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
צינור גבריט מאפשר שתייה?
עשוי מHDPE עד כמה שאני זוכר, לא אמורה להיות בעיה. ישנם סוגים רבים של צנרת ומיכלי מים על בסיס החומר הזה.
אני לא ממליץ על שתיה . מאחר והמיכל בשמש כל הזמן וקח בחשבון שהמיכל מתפקד כקולט שמש. המים רותחים. גם מקום לבקטריות. מקלחת ,נטילת ידיים ומים לחירום בלבד. לשימושים אלה אתה צריך להתכוונן.