ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A9%D7%95%D7%99
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A9%D7%95%D7%99
תפתח לה תחדר ותמכור לה שוקולד! מה היא ערבייה?
תרבות המגיע לי במיטבה, ואני לא מדבר על כותב הפוסט, אני מדבר על הפקידים הממשלתיים, שמשום מה מרגישים שחובה עליהם להתעלל באזרחים, כאילו WTF אנחנו משלמים לכם את המשכורות בתור עובדי ציבור, אז פאקינג תעשו את העבודה שלכם, למה להיות ראש קטן, עצלניים, ומתעללים.
נכון שיש גם עובדי ציבור מאוד נחמדים אבל לצערנו הם המיעוט.
שלום רב
גם רוע לב וגם טימטום זה דעתי
יוסי
התשובה היא שזה לא פנינה או איך שקוראים לה, זה אתה. אתה אשכנזי תמים, בדיוק בגלל זה כנראה מינו כתבנו לענייני פראייריות... :)
נגעת בנקודה מעניינת שאני נוטה להרהר בה רבות.
פעם, בתקופת השילטון הסוציאליסטי, כל המדינה נראתה כך. הפקידות תקעה הכול וכל סידור לקח שנים והבירוקרטיה חגגה.
בנוסף כל המחשבים היו מסופים שתמיד לא עבדו בגלל בעיית תקשורת.
עם השנים התחלף השלטון לקפיטליסטי ( חזירי?) ובחלק מהמקומות התחילו למדוד את הפקידות על ביצועים. משרד התחבורה כנראה עדיין בעידן ההוא.
במקביל, המסופים הפכו למחשבי פי סי שידעו לעבוד עם פחות תלות בתקשורת.
בשנים האחרונות חלקינו מתגעגע לפעם ורוצה להחזיר את הסוציאליזם לשלטון. הזכרת לנו למה התגעגענו...
בעניני מחשבים הענן כבר כאן.
הענן הוא השם המכובס למסופים ולבעיות תקשורת שבקרוב נרגיש.
כנראה ששום שיטה לא מושלמת למעט השיטה האסרטיבית ולדפוק על השולחן ולצעוק מגיע לי...
מזרח תיכון ישן מאוד
מי שרוצה שתתנדב עבורו, שיתזז בשבילך.
אתה לא סתם מתנדב. אתה עושה אז בשביל שתוכל להגיד "אני נהג כבאית" ושתהיה לך כבאית בחנייה מאחורי הבית. בשביל כבוד צריך לעבוד.
איל... אתה מגשים חלום.... אין לזה מחיר כבד מדי.
אסף.
אתה תמים . אם היית משלם למאכר היית מסתדר ברבע שעה ככה זה במקומותינו כסף יענה על הכל
יש לך פרטים שלה?
היא יכולה להתקבל ברישוי נשק
איך לא צצה לה עד עכשיו תעשיית "לבנת פורן" למימוש זכויות הנהגים???
אפשר לעשות COPY PASTE לפלטפורמה שלה ולתת שירות דומה לכל משרד ממשלתי.
איך מישהו לא חשב על זה ברצינות עד עכשיו?
(אולי בגלל שזה קיים אבל בשחור???...איזה קטע, עניתי לעצמי.... LIKE ?)
פראייר מי שמתנדב.
לא רק פראייר.... אידיוט.
ברצינות.
וזה לא אישי אייל, אבל מי שנותן יד/כתף למערכת הרקובה הזו, שייקח בחשבון שככה זה מתנהל.
ואגב - כבר אין במשרד הרישוי מסופים אלא מחשבים רגילים כמו שכולכם מכירים מהבית ושתיאורטית אמורים לתקשר בקלות מול כל העולם ואשתו, אבל "בעיות התקשורת" נשארו בעינן. המחשב שלהם לא מדבר עם זה של משרד הפנים והמשטרה, במשטרה טוענים ש"הכל משרד הרישוי אשם" ובמשרד הרישוי צועקים "במשטרה כולם דפרים". אלה צודקים וגם אלה צודקים, ואני בכלל לא אתפלא אם הכל בכוונה. הוראות מלמעלה. לטרטר ולהקשות ולהפוך את חיי האזרח לבלתי נסבלים זו מהות משרד הרישוי.
דרור, זה הרבה יותר פשוט ממה שתארת למעלה:
משרדי הממשלה זה עסק פרטי ו/או מסגרת פרטית -
אבא מביא בן, אמא מביאה בת וכך הלאה. דור אחד דואג לדור הבא וכך מקום העבודה נשמר.
אחוז העובדים שאינם מקושרים קטן כדי להבטיח שליבת העובדים המקושרים לא יאויימו ע"י עובדים חדשים וחזקים שיכלית.
הקשיים והתהליכים המסורבלים הם מהות האג'נדה לפיו קושי מבריח לקוחות ומייצר אבטלה סמויה. אם הייתה התייעלות, 50% מהעובדים היו מוצאים את עצמם שורפים צמיגים ברחביה.
ככה גם מתנהל וועד הרכבת, הנמלים, המועצות המקומיות ועיירות הפיתוח.
השיטה הגיעה ארצה איפשהוא בין העליה הראשונה לעליה השניה ומאז דבר לא השתנה.
להתנדב לנהוג בכבאית? תביאו לי את הרשיון חתום, אני אתנדב בכייף.
ואחרי כל הקיטורים, אולי נגיע לתכלס מה עושים במקרים הללו.
אפשרות אחת היא לקטר, ואת זה כבר עשו מספיק.
אפשרות שניה היא מאכרים, השיטה הידועה והבדוקה להתמודד עם סחבת ברוקרטית, וגם על זה כבר דובר מספיק.
אפשרות שלישית היא לזרום עם המערכת, להבין אותה, ולגרום לה לפעול בכיוון הרצוי.
כאשר אתה נכנס למשרד ממשלתי מנופח ובירוקרטי אתה צריך להבין מה השיטה ואיך לעבוד איתה.
שלב ראשון היא מוכנות, האם באמת הענין כל כך חשוב לך כדי שתיכנס ללוע הארי? אם כן תמשיך הלאה.
חיבים להיכנס לראש ולהבין שאתה זה שמבקש מהמערכת ולה יש את הכוח עליך.
אבל יש לך מספר כלים להתמודדות.
1. סבלנות
2. איסוף מידע שיטתי (אתה מכיר את התיק שלך יותר טוב מהפקדים שיש להם מאות תיקים)
חיבים לנהוג בנימוס ואורך רוח, לאסוף את כל הטפסים הדרושים. ובסוף לאט ובזהירות פשוט עוברים את המכשול.
קשה מעצבן? תשאיר את העצבים בבית תבוא עם הרבה סבלנות וידע מה צריך לעשות וממי לבקש.
מעניינת הגישה שלך מוני... אתה בעצם אומר, בוא מראש במנטליות של "צאן לטבח", ככה תופתע לטובה כשאחרי יום שלם ומעבר הלוך חזור בין שישה פקידים תקבל את מה שמגיע שלך בזכות.
מוני, אתה מקבל טובות הנאה ממישהו ?
איך אפשר לנהוג בנימוס ובאורך רוח עם גוף שמטרתו העיקרית היא לזלזל בלקוח סתם כי מותר לו?
הגישה שלך היא כמו דלק למדורת השבט של אותם פקידים קטני קומה וצרי עין.
אנחנו מקטרים כי זה הדבר היחיד שלא צריך לשלם עבורו.