מתחיל מהסוף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
לי יצא לראות כבר בכמה טיולים גם סיקסים מסודרים ושמורים שנתנו יותר מדיי גז ונגזר דריישאפט, מאוורר שנכנס ברדיאטור בגלל תושבות מוזנחות וכו'...
התגובה האחרונה שלי פונה בדיוק לנקודות האלו שאם יטפל בהן מראש לא יסבול כמו אלה שאתה מתאר.
ציטוט:
תושבות לקפיצים - זה ה"ששים" שראיתי שנתלשו מכמה שלדות כבר.
כשהשלדה רקובה הם נתלשים.
ציטוט:
אני אמרתי לו שהוא צריך לחשוב על חיזוק לתיבת הגה.
בהחלט.
ציטוט:
בולג'וינטים להחליף ל-HD שניתן לגרז...
הבולג'וינטים הרגילים מתגרזים.
ציטוט:
בקשר למה שאתה אומר שלא חזרת על גרר - אני אשמח לתשובה אחרת, כמה פעמים היה לך תקלה/שבר בטיול?
שאילולא היה לך ידע וניסיון לתקן אותם היית צריך גרר?
כל מה שכתבתי הם שיפורים אחרי שברים. אבל זו גם הפואנטה במה שכתבתי שCJ אף פעם לא חוזר על גרר. גם אם תשבור ציריה, דרייבשאפט, וואט אבר, אתה חוזר בנסיעה הביתה.
ציטוט:
ה-13 שנה שלך עם הסיקסים הביאו איתם ידע והכרה של האוטו שהיא יוצאת דופן ולנהג חדש בסיקסים אין הכרות עם הרכב והמגבלות - מה שיכול להביא לשברים/תקלות.
בדיוק בשביל זה יש פורומים ויש אינטרנט.
אני קניתי את הCJ שלי בגיל 17 בלי ידע ויכולת טכנית אפילו להחליף פנצ'ר לבד. כמה חודשים אחרי הרכישה הלך לי ראש מנוע. אתה יכול לחפש בניק שלי הודעות ראשונות כאן באתר ב2001 ולראות ילד בעייתי שמחליף ראש מנוע בבית לבד בלי אף אחד טכני בסביבה שלו - רק בתמיכה של החבר'ה כאן כי אין לו כסף למוסך. היום העסק אפילו יותר פשוט כשיש ברשת מידע מכאן עד להודעה חדשה על אחזקה שיפורים ומה שרק תרצה, שיכול להכין אותך מראש לכל דבר. יש ספרי רכב לג'יפ הזה בעברית מהבורג הראשון עד האחרון, ובשורה התחתונה אם זה הרכב שאתה רוצה ויש לך רצון לטפל בו בידיים שלך, אתה תסתדר איתו מצויין גם בתור מתחיל.
אחרי כל אלו - זה לא ג'יפ שאתה קונה ואתה לא צריך להתעסק איתו, אבל זה נכון לכל ג'יפ שתקנה. זה ג'יפ שצריך תשומת לב, כמו כל רכב בגילו.
לגביי ידע טכני - לדעתילא משנה איזה ג'יפ יש לך, תמיד כדאי שתדע מכונאות בסיסית בו למתי שתצטרך (וכנראה שתצטרך מתישהו) בשטח. היום כשיש הכל פרוש ברשת זה לא מסובך או קשה, במיוחד לא ברכבים פשוטים כאלו.