לאחר חיפוש ממושך מצאתי דיפנדר (110) 2010 עם 60,000 ק"מ בלבד במצבו האוריגינלי כפי שיצא מהסוכנות !!
לא ראה שטח מימיו ומתוחזק כפרייבט !!
הבעלים מבקש עליו 400,000 ש"ח כולל מע"מ בחשבונית , האם כדאי לשלם?
Printable View
לאחר חיפוש ממושך מצאתי דיפנדר (110) 2010 עם 60,000 ק"מ בלבד במצבו האוריגינלי כפי שיצא מהסוכנות !!
לא ראה שטח מימיו ומתוחזק כפרייבט !!
הבעלים מבקש עליו 400,000 ש"ח כולל מע"מ בחשבונית , האם כדאי לשלם?
אם אני לא טועה, הוא עלה חדש 350,000
לדעתי כדאי. זה רכב מיוחד ונדיר, ועוד משנת 2010 וכזה שתוחזק כמו פרייבט. מה כבר יש להפסיד חוץ מכמה מאות אלפי שקלים?
אני לא מצליח להבין אם השירשור והתגובות בצחוק או ברצינות...
בכל מקרה, מאחר ויש לך 400,000 ש״ח לעניין, לך תקנה 2 דיפנדרים שנת 95-98, תשיט אותם במכולה לסדנא באנגליה, תשפץ אותם חדשים לרמת הבורג, תבלה בנתיים שבועיים במלון בלונדון, וישאר לך עוד כסף להביא לי פאקט ווינסטון לייט מהדיוטי פרי
אני יכול להציע לך כאופציה טנדר 130 שחבר מוכר, גם עם קילומטרז דומה וגם כמעט לא עבד. ובמחיר נמוך יותר.
בכל מקרה אם דיפנדר זה מה שאתה רוצה, קח בחשבון שהחדשים הם כבר לא שיא הפשטות כמו הדגמים הישנים ואחזקתם עולה קצת יותר.
עדיין... אין דומה לדיפנדר. זה כלי ייחודי לטוב ולרע.
אסף.
אני יכול להציע לך את שלי , 2007 92000 ק"מ , מפונק כמו רכב משפחתי, ב 300K .
תקבל אפילו תוספות.
ניב
בתור התחלה - פות"ש ניראה לי כמו טרול אינטרנטי מצוי ...
בהמשך , מעניין העניין של + מע"מ וחשבונית ... למיטב ידיעתי זה אפשר לעשות רק ברכב חדש באמת,
לא באחד שמתוחזק כמו חדש :)
אם יש איזה משהו מעניין בנושא , אשמח לשמוע!
אפשר לעשות את זה בכל רכב מעל 3.5 טון שנמכר מעוסק מורשה/חברה.
גם משומש
אמיר, אין קשר חדש או משומש לצורך החזר מעמ או הכרה בהוצאות.
יותר מזה, גם אם קנית ולא קיבלת חשבונית כי המוכר לא חברה, עדיין אפשר לקבל הוצאות. המעמ של הקניה זה יוצר בעיה, אבל אפילו על זה כבר שמעתי שיש קומבינות
התחושה הראשונית שלי הייתה שהוא מגשש לראות בכמה הוא יוכל למכור את הדיפנסר שלו שהוא תיאר...
תחושה לא מבוססת לחלוטין...
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
מנסיון אישי, דיפנדר חדש יותר (2011) עם ק"מ נמוך ומושקע מאד נמכר בהרבה פחות מזה, כמעט בחצי וזה היה מחיר השוק מול כמה אופציות.
בגדול זה שוק עם היצע מוגבל מאד של רכבים ככה שהמחיר הוא בעיקר מה שתצליח לסגור עם המוכר ותלוי בכמה אתה לחוץ על דיפנדר וכמה אשתו לוחצת עליו למכור...
בהצלחה
400 * יצח = 200
תודה על התגובות , באמת
1. הרכב של שכן של גיסתי והוא מוכר אותו מאחר ובאמת לא בשימוש
2. השנה האחרונה בה הביאו דיפנדר לארץ הינה 2010 לאחר מכן הפסיקו להביא
3. השנה כבר הפסיקו ליצר באנגליה וקו היצור נסגר
4. העצה לגבי השניים מצאה לי חן ואולי זה פתרון לגמרי לא רע !
5. מע"מ בחשבונית הינו לכל רכב מסוג זה (משאית קלה מעל 3.5 - להזכירכם) והפחת הינו 20% בשנה והכל מוכר ללא שווי למס!!
אני באמת מעוניין והברנש לא מוכן לרדת במחיר אז אם יש הצעות רציניות אשמח לשמוע.
היה דיפנדר גם ב-2011, אני נוהג על כזה.
בגדול הבחור מנסה למכור לך מוצר במחיר ששילם עליו לפני 5 שנים (אולי אפילו בקצת יותר) ואחרי שסיים לפחת אותו - אחלה עיסקה מבחינתו, קצת פחות מבחינתך...
אני יודע :) ראיתי את החשבונית הוא שילם עליו 381 בספט 2010
העניין הוא שגם בחברה אין ! גם בחברה הפסיקו ליבא ב2010/11 וגם ביבוא אישי זה בלתי אפשרי כי מוגדר משאית קלה
שכן שלך כנראה היה די פראייר. אני שלמתי ב 2010 על הדיפנדר 315 וקיבלתי וו גרירה ושנורקל מקורי.
בכל מקרה, נראה קצת יקר למכור רכב ברווח אחרי 4 שנים, אבל זה שוק של ביקוש והיצע כמובן.
שכן של גיסתי :)
גם שם יש וו גרירה מקורי
381 כולל מע"מ זה 325 + מע"מ די דומה אלא אם כן שילמת 315 כולל מע"מ
אכן נראה יקר אבל מצד שני נראה "מלוקק"
מכל מקום אשמח לשמוע הצעות על דיפ 2010/11 אם למישהו יש
אם מעניין אותך, ויש לך את הסכום להשקיע, תעיף מבט לשירשור הזה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=84624