תגובה: מדיניות משרד הרישוי
קודם כל אני הייתי מבקש שהבוחן יראה לך את החוק שמדבר ספציפית לרכב הנ"ל, אם אכן קיים משהו כזה אז כנראה שאין מה לעשות בנידון.
אם מדובר ברכב הזה אז יש אפשרות להוסיף מושבים ראה פה :
http://www.yad2.co.il/Cars/Article.php?ArticleID=608
דיברתי עם מישהו שמתמצא בכל ההליכים במשרד הרישוי ולפי דבריו אתה צריך להביא אישור מהיבואן.
רק שאלה: מה הבדל בין אישור כסא נוסף לאישור צמיגי 35" על טריוס?
אין הבדל. אותו שחור בעיניים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
רק שאלה: מה הבדל בין אישור כסא נוסף לאישור צמיגי 35" על טריוס?
אני חושב שהמטרה של פותח השרשור (ואחיו) לא ללכת בדרך הזו אלא ללכת בדרך התקינה, כל שכן כשאמרו לו שיש דרך כזו.
לא הכל חייב להפתר בדרכים האחוריות, על אחת כמה וכמה אם הוא מתכוון לעשות שימוש מכוון בתוספת הזו ולא רק בשביל הכיף כמו התחביב שלנו.
ועל הסיכונים של היתפסות ואו חלילה תאונה עוד לא דיברנו.
----------
פות"ש (התייש), אם יש רכבים כאלה שנעים בכביש, נסה לבדוק עם מתקינים אחרים בנושא כיצד העניין מאושר. כמו כן, כפי שהמליצו פה - פנה ליבואן בשאלה בנושא, אולי אכן משם תבוא הישועה.
במקרה הזה לדעתי המתקין צריך היה להתאמץ קצת יותר.
הוא מתקין מורשה ולכן כעקרון התקינה באחריותו כמו גם האישור, כאשר הנסיעה והבדיקה הפיזית בעמדה 1 היא רק כדי לוודא שאכן ההתקנה בוצעה כחוק.
לכן אם הוא התקין מושב לא תקני או ברכב שאין אישור להתקין בו, הוא לכאורה הפר את האמון שמשרד התחבורה נותן בו כשהוא מסמיך אותו כמתקין מוסמך מטעמו. יש בכך טעם לפגם, במיוחד כאשר הוא מתנער מאחריותו לאישור.
אסף.
בועז... צר לי אבל אני לא מקבל את זה, לפחות לא לפני שמנסים פעם אחת ישר.
לא יכול להיות שברירת המחדל שלנו תהיה מעכר, כל שכן כשאנחנו מבקשים לעשות משהו שהוא כן תקין וחוקי ומגובה בספרים. כאן זה לא רוסיה או ניגריה או הפיליפינים, לא בהעתק מוחלט לפחות.
גם אני לא מקבל את זה אבל ככה המערכת מתנהלת...
ראה מקרה אולמרט - הדג מסריח מהראש
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex