שלום לכולם,
הייתה (כן הדגש הוא על הייתה) לי בעיה של התחחמות מנוע בעומס גבוה בעיקר בימים חמים מאד ועליות ארוכות. לדוגמה את העלייה לירושלים ביום קייץ חם לא הייתי יכול לעלות מבלי להפעיל חימום ולפתוח חלונות.
בדיקה מלאה של כל מערכת הקירור העלתה שהכול תקין, אפילו הורדנו רדיאטור והעבירו חוטר מלא. בבדיקה בפורום העולמי עולה כי מדובר בפגם תכנוני במערכות וההמלצות מבעלים של רכב באוסטרליה שיש להם רכב דומה הוא להתקין גוף קירור נוסף. חשבנו בהתחלה על החלפת הרדיאטור המקורי ברדיאטור אלומיניום 2 שורות אבל אין לזה מקום ברכב.
למזלי אני מטפל ברכבים אצל מוסך גועבה בירושלים (מוסך מורשה איכותי ולא עובד בשחור), הבעלים רג'אח נמצא בתחום כבר 35 שנים ובייחד החלטנו לקבל את המלצת האוסטרלים ולהתקין רדיאטור נוסף. רגאח המליץ להרכיב אותו על מעגל הקירור הקטן זה שאחראי על מערכת החימום בתא הנוסעים.
החברה הביאו רדיאטור חימום קטן מאלומיניום ייצרו במקום תושבות פלדה חדשות, הרכיבו את הרדיאטור על מעגל הקירור הקטן והוסיפו מאוורר נוסף עם מתג נפרד ופיוז נפרד.
העבודה איכותי מאד עד לרמה של שימוש בשרוולים מתכווצים עם חיבורי החשמל.
הבעיה נפתרה אני מרגיש חופשי עכשיו לרדת לכיוון תל אביב ולחזור חזרה לירושלים גם ביום חם.
ממולץ (בחום) :-) לכל מי שרוצה לפתור את הביעה הזו או להכין את הגיפ לטיולי השטח של הקיץ.
לפרטים ראג'ח גועבה 050-4050103
ממולץ, עבודה איכותית אנשים אמינים ומקצועיים ומחירים זולים
איתמר