שבת שלום חברים ,
אשמח לסיוע שלכם לזיהוי מק"ט או קישור לאיביי לאיתור החלק שבתמונה המצורפת - מוקף בעיגול ,
הנ"ל מוגדר בספר רכב כ- DASH POT ACTUATOR - פיזית הוא יושב אחרי הקפיץ של כבל המצערת - כמו בתמונה.
קובץ מצורף 97961
Printable View
שבת שלום חברים ,
אשמח לסיוע שלכם לזיהוי מק"ט או קישור לאיביי לאיתור החלק שבתמונה המצורפת - מוקף בעיגול ,
הנ"ל מוגדר בספר רכב כ- DASH POT ACTUATOR - פיזית הוא יושב אחרי הקפיץ של כבל המצערת - כמו בתמונה.
קובץ מצורף 97961
נו מה קורה חברים?
האמת מאכזב מאוד - 600 צפיות ואין תגובה אחת - מה לאף אחד לא יצא לפגוש את החלק הזה??
אז אשמח אם מישהו ישתף מניסיונו - אם לא אעדכן בהמשך לטובת הפורום ...
לאיזה רכב זה? אנסה לחפש לך מקט
סמוראי 94 - האמת עברתי על כמה רשימות מק"טים - לא מוצא את הקשקוש הזה.
אשמח לסיוע..
נראה כמגבר ואקום למצערת ( בדרך כלל מיועד לקרוז קונטרול )
יתכן והוא נמצא בפרק אביזרים ולא בדף בחלקים הכללי
איציק
קרוז קונטרול ??? אחי זה סמוראי :cool:
האלמנט משמש לצורך מניעת נפילת טורים של הרכב בעזיבת המצערת , הוא ניתן לכיוונו ע"י בורג שיושב על קפיץ המצערת.
על כל פנים חייב להיות מק"ט - אשמח לסיוע של מי שמכיר או למי שקנה החלק הנ"ל לדגמי הסמוראי עלים.
תן יותר פרטים על החלק, זה דומה לזה ? :
קובץ מצורף 98119
מאיר - לא ניפתח הקובץ שצירפת..
על כל פנים זה כמעט זהה לחלק בתמונה - מה שלא רואים בתמונה זה קשית קטנה שיוצאת לטובת חבור צינורית הואקום (כמו שאמרתי לצורך שמירה על טורים בעזיבת מצערת).
הקושי שלי הוא בלימצוא את המק"ט לרכיב לסמוראי 94 מה שיסייע לי לאתרו. אם למישהו יצא להזמין כזה ויכול לשלוח קישור זה בכלל טוב.
שמתי תמונה של החלק הזה :
http://www.ebay.com/itm/271472141753...%3AMEBIDX%3AIT
מאיר זה אכן החלק - רק שזה של השנתונים הישנים (קרבורטור) . שלי דגם הזרקה - החלק ניראה די שונה ואני לא מצליח לאתרו ברשת .
מספר מק"ט יסייע לי לאתרו או לחלופין לברר עליו אצל "גזלני תנועה".