מי מכיר ויכול להמליץ?
יש לי נסיון רע עם פרונט מוטורס, ועכשיו גם נפתחו לי ברגי משולש שכוון באוטו פרונט בהמשך הכביש (חצי שנה לאחר הכיוון).
מחפש מקום שמבין ברכבי שטח.
Printable View
מי מכיר ויכול להמליץ?
יש לי נסיון רע עם פרונט מוטורס, ועכשיו גם נפתחו לי ברגי משולש שכוון באוטו פרונט בהמשך הכביש (חצי שנה לאחר הכיוון).
מחפש מקום שמבין ברכבי שטח.
כשראיתי את הכותרת דווקא רציתי להמליץ לך על פרונט מוטורס.
מהיכרות ארוכת שנים עם יוסי, אני יכול להעיד שהוא מהפרונטאים היותר מבינים בענף.
אחד מהבודדים בארץ שמורשים לגעת באוטו שלי.
בברכה,טושי
פרונט אקס, מוטי, באזור התעשייה החדש.
מכיר רכבי שטח ויש לו בעצמו רכב כמו שלך (בערך)
אסף.
אין לי בעיה עם יוסי. זה העובד שלו ששכח לסגור ברגי משולש עליון שהתפרק לי בנסיעה לאחר יומיים. נכון, יכול לקרות לכל אחד וכו וכו אבל בחייאת יכלתי גם לא לשבת ולכתוב עכשיו בעקבות זה...
אוטו פרונט בראשון לציון מקום מצויין
פרונט אקס. מוטי גם מבין רכבי שטח וגם נחמד.
מערב ראשל"צ, צמוד לנענע-גז.
תמסור ד"ש.
לגבי אוטו פרונט כמו שכתבתי, אליהם הלכתי בפעם האחרונה. באמת אחלה של חברה, הבחור שם עבד על הרכב במשך שעתיים עד שהגיע למידה המדוייקת, בדק שוב ושוב ועשה סיבוב אחרי כל שינוי, הכל היה אחלה עד לפני שבוע, על הכביש, בבלימה הרכב שוב משך הצידה חזק בנקודה מסויימת - בבדיקה מהירה מצאתי את השימסים מונחים על השילדה ליד המשולש, הברגים לא נפתחו הרבה כי מאז הפעם הקודמת שמתי אומים כפולים.
אני נהג רגוע, מי שמטייל איתי יודע. זה לא אמור לקרות... אני מתחיל לחשוב על קדיחת הבורגים והכנסת פין פציל.
את הברגים והאומים האלה (או מינימום את האומים) אמורים על פי הוראות יצרן להחליף בחדשים כל פתיחה.
אף אחד לא עושה את זה , שום מכון פרונטים....
זאת הסיבה שהם נוטים להפתח.
הדרך היחידה היא להיות סמוך לרכב ולדרוש החלפה של האומים בחדשים.
אין מוסכניק שלא מפשל פה ושם, כולם סך הכל בני אדם.
את הטעויות של הרופאים קוברים באדמה, קונסטרוקטרים מפילים גשרים ,תקרות ,מרפסות....
את הטעויות של האופה ושל מפעלי האוכל אתה אוכל .
ועוד....
אין מי שעובד ולא טועה.
אני יודע שמי שמתעסק בבטיחות צריך לחשוב שבעתיים לפני שהוא סוגר בורג,
אבל בא נזכור איפה אנחנו חיים, כמה עולה עובד טוב, מה מצב התחרות בין המוסכים,
מה צריך לעשות בעל מוסך על מנת להחזיק את הראש מעל המיים....
אז אתה יכול לכתוב יכולתי לא להיות פה ומצד שני אתה יכול להזהיר את החברה כאן לשים לב לתופעה ובמקרה של פתיחת הברגים, לדרוש אומים חדשים לפי הספר.
אגב לדעתי גם במוסך מרכזי של מיציבושי, אני לא בטוח שיעבדו לפי הספר.
לצערי עם הרכבים האלה רק אנחנו אחראיים לרכב וצריכים להבין הרבה יותר מכל בעל פרייבט ממוצע.
אישית אני התאכזבתי מיותר ממוסך אחד למרות שלאורך השנים הטיפול היה מקצועי, פתאום התחילו להכנס שיקולים לא מקצועיים למשוואה ואיכות העבודה ירדה פלאים למקומות שמוסך מידרכה לא מגיע אליהם..
אם במהלך השנים פרונט מוטורס עשה לך עבודה טובה, אני מאמין שאם תלך לשם בפעם הבאה, תדבר עם יוסי ותדרוש תשומת לב ובדיקה שלו לרכב לפני היציאה, לדעתי תמשיך להיות מרוצה.
אין היום מכונאים כמו של פעם ואם יש קשה למצוא אותם.
אם לא היית מרוצה ממנו במשך השנים וזה היה הקש ששבר את גב הגמל, אני הייתי מנסה את מוטי (לפי ההמלצה של דרור, שאני מאוד מעריך).
בעניין הפין פציל, גם אני בזמנו חשבתי על זה, אבל אני לא מספיק מבין בחוזק חומרים ולא יודע לחשב את החלשות הבורג כתוצאה מהקידוח ואת ריכוז המאמצים באיזור הקידוח.
יכול להיות שתמצא את עצמך עם בורג רק עד החור.
1. כשזה קרה (כשנפתחו הברגים בפעם הראשונה) פתחתי פה שרשור ותיארתי והזהרתי בנושא. מי שרצה לדעת אז את שם המוסך פנה בפרטי וקיבל את השם. אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי טעויות וברור לי ששום דבר לא בכוונה. יוסי טען בזמנו שזה קורה ושזה בגלל הברגים ושעכשיו הוא החליף לחדשים. אני כבר לא זוכר את תשובתו כששאלתי למה זה לא בוצע מלחתחילה אבל זה היה מספיק לא משכנע ומתחמק בשביל לא לחזור לשם יותר.
2. אצל כל אחד מהמכונים הללו הייתי בדיוק פעם אחת. מאחר ויש לא מעט מכונים שכאלה אני מעדיף לעבור למכון הבא (עם המלצות) מאשר "לתת עוד צאנס" למכון מסויים.
במקומך הייתי עושה אותו דבר......
רק במקום הבא תוודא שיחליפו את האומים.
ולמפגש הבירות תביא את ה V911 :)
הv911 מת. כלב נתן בו ביס, לא נורא כי כבר מיציתי אותו. עכשיו מחפש רחפן זול עם מצלמה.
אם אתה מוכן ליסוע קצת,
ממליץ מאד על אלשייך בכנות.
הוא עם נסיון רב ברכבי שטח ובאמת אלוף בפרונטים.
מה יש להבין בפרונט עם משולשים או ספירלות, אלא אם זה לא יישור אחרי מכה?
סתם כיוון שוטף כל ילד של בעל מכון עם מחשב וחיישנים עושה עם יד קשורה ועין עצומה.
תאורטית אתה צודק... בשטח עובדה שאתה טועה. אפילו לא דיברתי על משולש עליון שהוחלף אצלי שהמכונאי שהחליף לא הידק את ברגי הבוקסות והבולגויינט(שמגיע עם המשולש) לאחר ההתקנה כי הוא חשב שהם מגיעים מהודקים מהמפעל. בפועל האומים של הבוקסות נפתחו אחרי 500 קמ. אומי הבולגויינט נפלו אחרי אלף.
שים לב - אמרתי כיוון.
החלפת חלקים זה סרט אחר ואת זה הייתי עודה לבד או במוסך הבית ואז ניגש לכיוון בלבד במכון