תגובה: מבצעי השבוע באיש שטח
לטעמי גוף הצידנית של קולמן לא חזק מספיק.
באיזה טמפ' סביבה היא מחזיקה קרח חמישה ימים?
והאם נבדק ברכב לא ממוזג.
תודה
מכיר את הצידנית היטב. מבחינת בידוד הביצועים טובים אבל לשימוש קבוע ברכב שטח נדרש ארגז כדי להגן על גוף הצידנית בנוסף מומלץ לרכוש צירי נירוסטה במקום צירי הפלסטיק.
עמית - חוזק הגוף של הדגם הזה הוא סטנדרטי לחלוטין וזהה לרוב המוחלט של הצידניות שיש בשוק. מעולם לא נתקלתי בגוף צידנית שבור בשימוש סביר, אני באופן אישי משתמש בצידנית דומה והיא לא עוברת אצלי חיים קלים. לגבי הצירים - אכן יש להם אורך חיים מוגבל ואחת לכמה שנים דורשים החלפה (סט צירים עולה בישראל כ40-50 ש"ח).
כמובן שיש בשוק צידניות חזקות יותר - אבל הכל שאלה של מחיר. דוגמא לצידנית עמידה בהרבה עם צירי נירוסטה
אומי -
אין לי תשובת "מעבדה" מוסמכת. אני יכול להעיד שבכמה ימים בנגב, בקיץ, היא מחזיקה לי קרח כיומיים-שלושה בשימוש שוטף (כ4-5 פתיחות ביום) וכשהיא סגורה היא מגרדת את ה5 ימים, כאשר ממלאים כחצי ממנה בקרח.
כמובן שזה תלוי טמפ' סביבה וכמות קרח.
בנוסף לשרשור של רכס, גם צוות ג'יפולוג בחן צידניות והתוצאות בכתבה הזאת
עידן
עידן, מבחינת בידוד ושמירת קור הציידנית מעולה. 2 מיכלים 5 ליטר קפואים שורדים 4 ימים חמים במדבר. נדרשת תשומת לב כדי לשמור על המעטפת הדקיקה והחלשה של הציידנית לכן לדעתי כדאי לבנות לציידנית ארגז מגן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
אומי -
אין לי תשובת "מעבדה" מוסמכת. אני יכול להעיד שבכמה ימים בנגב, בקיץ, היא מחזיקה לי קרח כיומיים-שלושה בשימוש שוטף (כ4-5 פתיחות ביום) וכשהיא סגורה היא מגרדת את ה5 ימים, כאשר ממלאים כחצי ממנה בקרח.
כמובן שזה תלוי טמפ' סביבה וכמות קרח.
בנוסף לשרשור של רכס, גם צוות ג'יפולוג בחן צידניות והתוצאות
בכתבה הזאת
עידן
רכב ממוזג או "רגיל"?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
רכב ממוזג או "רגיל"?
אותן תוצאות כמו שעידן תיאר, בארגז טנדר מכוסה ברזנט.
אצלי זה יושב בתא מטען של דיפנדר סגור - לרוב לא ממוזג.