בהמשך לבקשות שהיו לפני שבועיים, התכנון הוא לעשות את כסלון עד צובה, משם להר טייסים וחזרה לכביש 38 דרך נחל שורק, מי שמעוניין מוזמן.
התחלה בשעות הבוקר 7-8 גמיש.
Printable View
בהמשך לבקשות שהיו לפני שבועיים, התכנון הוא לעשות את כסלון עד צובה, משם להר טייסים וחזרה לכביש 38 דרך נחל שורק, מי שמעוניין מוזמן.
התחלה בשעות הבוקר 7-8 גמיש.
מצוין אני אשמח, תודה!
גל-0545673237
קובץ מצורף 98768
נפגשים מחר ב7:30 בתחנת דלק סונול שבצומת שמשון.
opl אשמח אם תתקשר ותספר לי קצת פרטים תודה
מצטרף. לירן 050-3334750
אתה גם רוצה שאני אצלצל ?
אין צורך. נתראה מחר ב 7:30 כפי שתוכנן. תודה. לירן
אחלה!
נראה שנהנתם,כל הכבוד.תמונות יפות.
לירן ואלירן שמחתי להכיר היה מדהים
נראה שהיה לכם ממש כייף....
חבל שפיספסתי.
אשמח להצטרף לטיולים הבאים!
יוסי 0544787892
היא חברה. נראה מדהים, וחבל שפספסתי. האם אפשר לקבל פרטים של המסלול? אולי נעשה את זה השבת.
אם אתה מכיר את האיזור? אם כן אז ככה.
כשהיגיעו שני החברים דיברנו קצת והחלטנו לעלות קצת ברמה מהמסלול המתוכנן.
המסלול שעשינו - נכנסנו בדרך הגיפים שעל כביש 38. עלינו למשלט 21 בדרך הקלה ומשם ל16, משם יצאנו מול בית מאיר ועל השביל השחור חברנו לצומת הh שבנחל כסלון, המשכנו לעין לימון ושם עשינו הפסקת קפה. משם עלינו לצובה בעלייה (שלצערי שפכו עליה בטון והיא כיום עבירה לכל גיפון), נגיעה בכביש ונסיעה מהירה דרך הר טייסים אל נחל שורק, חציית נחל שורק ונסיעה בעמק רפאים, תחנת בר גיורה ובחזרה לכביש 38.
אם כל זה לא אמר לך כלום אני יכול להעלות בערב את המסלול על מפה וקובץ.
אגב אני מציע בעוד שבוע שבועיים עוד טיול ברמה קצת יותר מעניינת (ועדיין לדעתי מתאימה למתחילים) זנוח אל חורבת בית עיטאב אל עין חוד ומשם נאלתר המשך.
דווקא בדרך הג'יפים הייתי לפני שבועיים. אהבתי מאוד. ופחות או יותר הבנתי את המסלול. אבל בכל זאת אודה אם תעלה את הקובץ.
לגבי טיול נוסף גם אשמח להצטרף אם הרכב שלי מתאים. יש לי טראנו 2. בלי שיפורים, רק עם מיגון תיקני.
השבת ראיתי טויוטה קורולה עולה את מעלה צובה :)
מישהו עשה עבודה בעין לימון סידרו את החניה והגישה. פתאום אתה רואה שם מכוניות פרטיות.
זה המסלול
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tdcrwrdzoagrervj
שים לב שיש מגוון אופציות לתצורת קובץ ההורדה, בחר במתאים לך.
ואלה תמונות מהמסלול של "זנוח אל חורבת בית עיטאב אל עין חוד" שהצעתי
קובץ מצורף 98871
קובץ מצורף 98873
קובץ מצורף 98874
קובץ מצורף 98875
קובץ מצורף 98872