מערכת סטריאו לבית - שימוש במערכת של רכב?
כרגע זה מה שיש בבית (לא כי זה נכון, אלא כי זה מה ששכב לי במחסן ללא שימוש) :
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...540/wN9WE4.jpg
אני רוצה לשדרג את זה למכשיר שיקבל גם דיסק און קי, כרטיס SD, בלוטות', AUX.
כשאני מחפש באיביי, אני מוצא מצד אחד מוצרים לרכב, זולים ומספקים (יש לי בדיוק כזה בהיילקס) , כמו זה:
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...673/TrXg4U.png
ומצד שני יש רסיברים שמיועדים לבית, יקרים הרבה יותר ועם פונקציונליות לא טובה יותר.
אני מפספס כאן משהו? בהחלט יכול להיות שאני לא יודע לחפש את המוצר הנכון באיביי. מציין שאנחנו לא אניני שמע. מספיק קצת גל"צ, גלגל"צ ופלייליסט מדיסק און קי או מהסמארט כדי לרצות אותנו, ואיכות הייפיי תתבזבז עלינו.
תגובה: מערכת סטריאו לבית - שימוש במערכת של רכב?
אולי כזה, שנוכל לשמוע רדיו אינטרנטי. קליטת הרדיו אצלנו לא משהו.
http://imageshack.com/a/img911/7971/uAD9ov.png
יש לי מערכת של פיוניר עם כניסה לדיסק און קי וaux.משהו מהרמה הפשוטה. אם תרצה - אתה מוזמן לבוא לקחת
אני עשיתי את זה, הרדיו נמצא בארון, הרמקולים מעל ארונות המטבח.
זה מאוד נוח כי הרדיו יחסית קטן לבעל תחנות דיגיטליות עם מספר זכרונות, מה שלא תמיד קיים ברדיו מטבח סטנדרטי, לפחות לא בממשק כך כל נוח.
את נושא החשמל פתרתי עם ספק כוח של מחשב ישן שגם הוא נמצא על הארון, מאחורי הקרניז.
זה עובד ללא הפסקה כבר משנה 2006, העניין היחיד הוא שאחרי הפסקת חשמל יש שוב להכניס את התחנות לזכרון, בדומה לניתוק מצבר, העלה תמונה כאשר היה אצל ההורים.
חנן אין לך מחשב בבית ???
קנה סט מגביר + רמקולים איכותיים (400 שח ואתה בליגה הגבוהה)
חבר למחשב, ומשם תוכל להשמיע מוזיקה סרטים דיסקים דיסק און כי סטרימר או כל מה שבא לך.
אין לך מחשב זמין? קנה סטרימר (כבר עשית את זה פעם לא?) וחבר אותו למערכת ההגברה.
היום מקור המוזיקה הוא מאוד זול ואתה יכול לקנות מכל מפעל סיני עלום שם, המגבר והרמקולים זה הכסף הגדול.
וכאמור אם אתה לא "פיין שמקר" ב 400 שח יש לך מגבר ורמקולים מצוינים
האמת שנכון, סביר שיש היום אופציות טובות יותר ביחס למה שהיה לפני 10 שנים כמעט, אז זה היה נחמד.
היום אני מניח שיש המון אופציות טובות יותר במחירים זניחים
כבר יש מערכת אוטומוטיבית שעובדת עם ספק מתח, של מחשב ישן.
המחשב לא בסלון, היכן שאני רוצה את המוסיקה, ומכיוון שבד"כ הבנות מעסיקות אותו, אני מעדיף מערכת שלא תלויה בו.
שמעתי פעם את המילה סטרימר. לא ממש יודע מה זה. נדמה לי שזה קשור לטלויזיה? אין לנו אחת כזו בבית, אז גם לא מכירים את הנלווים שלה.
אתם מדברים על מערכות ב400 ש"ח. ראיתי כמה כאלה באיביי. זה לא הרבה כסף, אבל השאלה היא מה בעצם היתרון שלהן על מערכת אנדרואיד אוטומוטיבית שהוצגה על ידי קודם ב90 ש"ח, שעל פניו מציעה יותר?
הדבר המשמעותי ביותר שהיא מציעה, לטעמי, זה חיבור איכותי אינטרנטי לגל"צ, גלגל"צ וכו'. חיבור שלא תלוי במכשיר חיצוני נוסף, או בקליטת הרדיו באיזורינו. חיבור ליוטיוב, ג'ימייל. מקום לאכסון מוזיקה ופודקאסטים.
למי שהציע מערכות: תודה. נראה בהמשך לאיזה כיוון אניי הולך.
ובקשה קטנה: מי שמציע משהו, אשמח אם זה יהיה מלווה בלינקים, כי להפתעתי, החיפושים שלי באיביי לא הניבו הרבה בתחום הזה.
תודה, אבל אני רוצה מכשיר שידע לעבוד עצמאית.
היכן מצאת את המערכת הזאת 90 שח זה מחיר נמוך עד בלתי אפשרי
באמת מחיר נמוך. הזמנתי. נראה אם יהיה משהו בקרטון.
האמת היא שאף פעם לא הבנתי את המודל העסקי הסיני:
אתה קונה אוזניות בשני שקלים. מישהו בעולם הזה תכנן, או העתיק, הנדסה של מוצר, קנה חומר גלם, בנה מפעל, שכר פועלים, קנה אריזות, ארז, הלך לדואר, שילם על משלוח מסביב לחצי עולם, זה מעסיק פה סוורים, פקידי מכס, דוורים, נהגים, ובסוף מקבל על כל זה שני שקלים.
מוזר. מאוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
היכן מצאת את המערכת הזאת 90 שח זה מחיר נמוך עד בלתי אפשרי
ע-ו-ק-ץ
Sent from my Ass
אם גם ככה אתה סובל מקליטה בעייתית בבית למה לא ללכת על אופציה אינטרנטית?
כגון http://www.aliexpress.com/item/New-O...214375477.html
הקומבינה הזו של רדיודיסק עם שנאי של מחשב ורמקולים מאיזו מערכת AIWA ישנה מתאימה לחדר עבודה או לשטח (זו דעתי לפחות..)
איך זה עובד הרדיו האינטרנטי הזה?
אם יש לך רשת אלחוטית בבית (ואני מניח שיש..) אז זה מתחבר לשם ומשמיע מוזיקה. לא הבנתי רק אם התחנות הן קבועות או שניתן להוסיף.