היום הרכבתי מלחציים אדומות ''3 על הפגוש הקדמי.יצא מגניב.
על ה-75 מורכב מלפנים פגוש נירוסטה שהוא מיכל סגור ונעול שבתוכו יושבים רצועות חילוץ וכבלים להתנעה. הפגוש הזה כמו האחורי עלה לי בהרבה בריאות ,כי לייצר יחידה אחת בסוליד ולאחר מכן לפרמט לייזר עבור יחידה אחת - צריך הרבה בריאות אבודה וזה סיפור לגמרי לא זול ואפילו לי שעושה את זה כל היום.
בזמן האחרון אני עושה שיפצורים ברכב להנאתי אם צריך או לא,רק בשביל הכייף. אין דבר שהרכב הזה לא כולל בתוכו. רק לאחרונה הוספתי פסי לד צהוב בכל תקרת הרכב ואני קורא היום ברכב לפני השינה הרבה יותר טוב מאשר במיטתי הזוגית בבית.
בכתבה של רמי גלבוע מהיום על מסע יונימוגים הוא ציין שבאחד מהם יש מלחציים על הפגוש. העינין הדליק אותי ומיד ירדתי לסדנא לבדוק את האפשרות הזו. לא שאני צריך מלחציים,אבל שיהיה.
תוך שעה לקחתי מלחציים אדומות ''3 מסתובבות מהמלאי שיפצרתי אותם כדי שיישבו נכון בפינת הפגוש הקדמי, וחיברתי עם שלושה ברגי נירוסטה באופן הכי יציב שאפשרי.
יצא כל כך מלהיב - שבא לי לכתוב כדי שתבקשו תמונה.
אולי אעשה את זה ואעלה תמונה כדי שלא תסבלו. בין כה וכה תסבלו אחרי שתראו את התמונה......
תגובה: היום הרכבתי מלחציים אדומות ''3 על הפגוש הקדמי.יצא מגניב.
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 98964לטובת הקורא חיים רכס, מצ"ב המלחציים של אלי.
תראה לנו את שלך?
היות ואתם מבקשים יפה - מחר אצלם אותם וניראה איך להעלות אותם כאן.
Can you post a link to the Unimog article
Thanks,
היום הרכבתי מלחציים אדומות ''3 על הפגוש הקדמי.יצא מגניב.
חיים,
לא הגיע הזמן שתעלה תיעוד של הרכב?
דורון,יכול להיות שאעשה את זה פעם,אך קודם לתיעוד שלו באתר אני צריך לבצע ריכוז ממוחשב של כל מה שיש בו,כי אני בעצמי לעיתים לא יודע היכן לחפש את מה שאני צריך וזה ממש מעצבן כשידוע לי שהוא ברכב.
בזמנו,על היונימוג שהיה לי כמה שנים סיפררתי את כל מקומות האיחסון ועשיתי רשימות כפולות .באחת ציינתי מה יש בכל מחסן ובשניה ציינתי את המוצרים לפי א' ב' וליד כל מוצר כתבתי באיזה מקום הוא. זו עבודה סיזיפית כי ברכב יש כיום להערכתי 300 פריטים או יותר.
צריך לעשות את זה פעם,אבל זה יקח שלושה ימים מלאים.
נחשוב חיובי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
דורון,יכול להיות שאעשה את זה פעם,אך קודם לתיעוד שלו באתר אני צריך לבצע ריכוז ממוחשב של כל מה שיש בו,כי אני בעצמי לעיתים לא יודע היכן לחפש את מה שאני צריך וזה ממש מעצבן כשידוע לי שהוא ברכב.
בזמנו,על היונימוג שהיה לי כמה שנים סיפררתי את כל מקומות האיחסון ועשיתי רשימות כפולות .באחת ציינתי מה יש בכל מחסן ובשניה ציינתי את המוצרים לפי א' ב' וליד כל מוצר כתבתי באיזה מקום הוא. זו עבודה סיזיפית כי ברכב יש כיום להערכתי 300 פריטים או יותר.
צריך לעשות את זה פעם,אבל זה יקח שלושה ימים מלאים.
נחשוב חיובי.
רכס, כרגיל נסחפת...אולי תיישם מערכת WHMS לניהול האינוונטר בבהמה?
מציע שתתמקד בבדיקת פשר הטפטופים מהחלק התחתון של הבהמה :) על פניו דחוף יותר.
עמית - בדרך כלל אני לא עונה לך וברנרד על ים הטיפשויות שלכם. רק אם אתה ממשיך לכתוב על נזילות מטויוטה שמתוחזקת ברמת מטוס קרב,כדאי שתחליף את הכדורים האדומים שאתה לוקח.
חיים, אתה הרי יודע שאני אוהב אותך...אחד האקזמפלרים הכי מקוריים בתחום.
אתה מרשה לפרסם תמונה?
הנזילות על הרצפה שאתה רוצה לפרסם הן מהלנדרוברים הבודדים של חברים בלבד שאנו מרשים להם להכנס לסדנא להתקנות אצלנו ומהפולו תוצרת גרמניה שאני נוסע בה. אתה הרי יודע שטויוטות לא נוזלות לעולם.
עכשו אתה יכול לפרסם מה שתרצה.
צחוקים....מפאת כבודו של בעליו של ה 75 אני לא מפרסם....:) וברצינות טפל בנזילות, נראה מוגזם גם במונחים של LR :)
אז בקרוב נראה על כל רכב מסעות מלחציים אדומים?
זה הולך להיות הטרנד הבא?
יש אביזרים משלימים כמי למשל מכשיר.הברגות של ריג׳יד?
4 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 98967קובץ מצורף 98968קובץ מצורף 98969קובץ מצורף 98970
- - - Updated - - -
עמית - רק תסביר לי איך מישהו שאני מארח אותו ,מרגל לי בתוך המפעל. מה עוד צילמת ??? ברור לך שזה נותן לי חומר למחשבה אם תרצה לבקר כאן.
חיים , לא חבל על המלחציים? במידה ויש וו גרירה נשלף אפשר לרתח אותם על תושבת , ככה גם הם נשמרות בתוך ברכב ולא ישמיעו שריקות מרגיזות בנסיעה...
א. אין לי וו גרירה כדי שלא אצטרך לגרור אף אחד. ב.הרעש ברכב כל כך גדול שהרעש של המלחציים רק יכול לגוון. ג. ההתקנה בוצעה בשביל היופי מבחוץ ולא בגלל צורך,אז לשים אותם בארגז כשאין בהם צורך ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אז בקרוב נראה על כל רכב מסעות מלחציים אדומים?
זה הולך להיות הטרנד הבא?
יש אביזרים משלימים כמי למשל מכשיר.הברגות של ריג׳יד?
+1 אהבתי....