טסט לרכב... צריך עזרה באיך לעבור בשלום?
שלום
הטסט של הרכב קרב ובא
וכמו שאמרנו בזמנו בצבא, כל יום שעובר לא חוזר, ואת הדרך לבקו"ם (או לטסט) מקצר...
אז הטסט מתקרב ואני מתחיל לדאוג לגבי העברת הרכב את הטסט
לשמחתי/לצערי במקרה הנ"ל אני גר במרכז, וכאן הבנתי שיותר דקדקניים לירידה לפרטים ברכבים... בייחוד רכבים אלו שמיועדים מראש לפורענויות...
אזי שמתי כבר לב שהגומיות משני הצדדים של המוט שפור לא תקינים. אחד קרוע ואחד בכלל חסר.
גומיה/תפוח עליוניים של זרוע שמזחיקה את הגלגל הימיני קדמי גם כן קרועה (יש את הצירייה, ומעלה/מתחתיה יש את ה"זרוע" שמחזיקה את בית הגלגל, אזי בזרוע העליונה)
וזה רק הדברים ששמתי לב בשבוע האחרון שאינם תקינים...
קראתי פה באחד השרשורים הישנים שעדיף לתקן כל מה שאתה יכול בעצמך, ולהשאיר קצת עבודה לאיזה מוסך שיתקן ויעביר את הרכב טסט...
בלי קשר לטסט, אני גם מעוניין לנסוע ברכב בטיחותי ותקין ולא לפחד שחס וחלילה יקרה משהו באמצע נסיעה/טיול. אז כבר עדיף לתקן מאשר לדחות סתם עוד עוד...
אז.. איך אני יכול להכין את הרכב כמה שיותר לטסט בעצמי, מה לבדוק, מה בודקים בעצם בטסט. מה אני יכול לסדר/לבדוק/לתקן בעצמי? מה כדאי להשאיר למוסך אם בכלל להשאיר לו משהו לתקן?
האם אתם ממליצים ללכת לכל מוסך או שיש מוסכים שמתמחים בהעברת רכבים בטסטים או אולי למוסך שמתמחה בסופות? (פשוט יש חבר עם מוסך שאני יכול להעזר בו ואז יצא לי יותר זול אני מניח ממוסך אחר כלשהו).
ממה להזהר, ממה להשמר, טיפים, עצות, הארות אשמח לשמוע מכל מי שעבר זאת לפני וכבר מנוסה בזה
בתודה מראש
רמי