מה דעתכם על הרכב פנאי שטח החדש של פיאט?
הם ל נחשבו אף פעם לעלית הרכב..אז לשטח??קצת ספקטי
Printable View
מה דעתכם על הרכב פנאי שטח החדש של פיאט?
הם ל נחשבו אף פעם לעלית הרכב..אז לשטח??קצת ספקטי
הדגמים שמגיעים ארצה הם הנעה קדמית בלבד.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אפילו את הדגם 4 על 4 לא יביאו??...
איזה בושה...זה קמצנות של היבואן???
או שפשוט הוא מבין שמי שנחוץ ל4 על 4 לא יפנה לפיאט
בסוגי הרכב האלו אין שום סיבה להביא 4x4 מי שקונה אותם רוצה פוזה נטו. במקרה הטוב מישהו שמעוניין פעם בחמש שנים לעשות פיקניק ביערות קקל ואז יש יתרון למרווח גחון כמו של פרייבט משנות ה-80.
ככה סתם ביומיום למה צריך את המערכות הנוספות שישפיעו על סעיף ההוצאות?
(וזה לא רק לגבי פיאט).
פיאט שותפה/שולטת בקרייזלר. השותפות הזו הביאה לפיתוח הנישה של כביש-שטח, או מה שאנחנו קוראים ג'יפונים רכים.
הג'יפ רנגייד הוא האח התאום של הפיאט 500X. לפי מה שקראתי, לדגם 4X4 יש מתלים ומכלולי הנעה זהים לג'יפ ויכולות טובות בשבילים.
סביר שלא יגיע לארץ.
מה סביר שלא יגיע?
יש מלא פרסומות בטלביזיה שקוראות לציבור להירשם לארוע ההשקה
אמור להגיע לארץ דגם דיזל הנעה כפולה
אמור להגיע לארץ דגם דיזל הנעה כפולה
הרנגייד בהחלט יגיע, 4x4 והכל.
הפיאט מגיע לארץ עם הנעה קדמית בלבד, נכון לעכשיו.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אולי פעם זה היה על גבול הפוזה, שעוד היה ניתן להתווכח עם זה "ג'יפ" או לא.
לדעתי אנחנו כבר לא שם.
הרכבים האלו הם לא "ג'יפ" ולא רכבי שטח, אני בטוח שאף אחד כבר לא רואה אותם כאלו.
יכולת הכביש שלהם לא נפגעת משמעותית לעומת משפחתית בגלל כמה מ"מ יותר מכביש ועוד כמה ס"מ בגובה הגג.
אני רואה אותם כיום כרכב שימושי, בדיוק כמו שסטיישן שימושי פשוט בפרופורציות הנכונות.
לכן אני גם לא רואה סיבה שהוא יגיעה עם מערכת 4X4, זה לא מה שיעשה אותו רכב שטח.
הרכב הזה מאוד חמוד לדעתי, כמובן בתור רכב למשפחה צעירה
כדי לדעת אם יש לו או אין לו יכולות שטח, צריך לחכות למבחן של דרור - כבר היו לנו הפתעות לשני הכיוונים.
הקדימונים שמשחררים היצרנים לא אומרים הרבה ומיועדים אכן לרוכשים של בתי קפה - גם אלו של רכבים קשוחים בהרבה לא מרשימים ואת המסלולים אפשר לעשות עם משפחתומתית ליסינג.
יהיה דגם 4X4. עדיין לא הגיע לישראל ואל תצפו ממנו למשהו שמעבר לשבילים מסודרים.
אבל בכל מקרה זה לא רכב שטח. את פרשנות ה"שטח" של הפלטפורמה הזו תמצאו בג'יפ רנגייד בתוספת מחיר לא צנועה בכלל. כשיגיע לישראל, נבחן אותו ונחווה דעה. כבר עכשיו אפשר לרמוז לכם שהוא לא בדיוק מאיים על הרנגלר או הצ'רוקי...
נחזור לפיאט 500X. מי שקצת מכיר מכוניות, יודע שמהשם "פיאט" אף פעם לא היה מה לפחד. עד לפני 40 שנה היתה בעית חלודה (וזה בתקופה שכל המכוניות החלידו. מי קצת יותר מהר ומי פחות), מעבר לזה המכניקה שלהם היתה מצויינת, הביצועים היו טובים והמכוניות שלהם היו מלאות חיים ואופי. כל מי שמתבטא בנוסח "לא עילית הרכב" כנראה לא מבין מהחיים שלו. כבר חצי מאה שפיאט הוא אחד היצרנים הגדולים בעולם - אז מה? חצי אירופה מטומטמת?...
500X זה קרוסאובר קטן. בנוי על פלטפורמת פיאט גרנדה פונטו. מתחרה לניסאן ג'וק ולרנו קפצ'ור ושות' (שבלשון בעליהם הם "ג'יפ ניסאן ג'וק" ן"ג'יפ רנו החדש")
מזה אתם יכולים ללמוד דבר אחד - בקטגוריה הזו עיצוב בא לפני הכל. לפני פרקטיות, לפני נוחות, לפני התנהגות כביש, לפני שימושיות. שטח? מה זה שטח?... אנשי הקרוסאוברים לא מחפשים שטח.
ושוב יאשימו אותי בשוביניזם - אבל אלה מכוניות שקורצות בעיקר לנשים ונוסעות בעיקר בעיר, היכן שהמימדים הקטנים דווקא חשובים והפוזה משחקת תפקיד ראשי. רכב ממש כזה לא צריך 4X4 (רנו הגדילו לעשות ופשוט לא מציעים אופציית 4X4 בקפצ'ור - כי לא צריך). קרוסאובר קטן צריך עיצוב מושך + ישיבה גבוהה + מבחר שילובי צבעים ואבזרים מדליק וזהו. כל היתר לא חשוב. אבל ממש לא חשוב.
טכנית, אני לא מכיר בחירה פחות טובה מאשר קרוסאובר קטן. אלה מכוניות נחותות, בינוניות-מינוס-מינוס בכל פרמטר, חלקן ממש גרועות בכל סעיף פרקטי ודינמי ששוב - לא חשוב בכלל ללקוחות שלהם שלא מבינים בשיט וגם לא אכפת להם. הדרישות שלהם שונות. בינתיים - הקופה לא מפסיקה לצלצל ומוכיחה שאוהדי הקרוסאוברים הם הרוב המוחלט. לא רק בארץ אלא בעולם כולו.
אני לא מבין צמה לא מייבאים גיפים אמתיים.
מה כבר הפסיק ייצור לשטח??
או שרק גיפים של גיפ שעולים ערמה של כסף מתאפשר
לראות איתם שטח...מאכזב.
גיפים מכיר???...אני שואל על גיפים
סגנון איסוזו טרופר
לא על גיפונים מצוקמקים..)זה שאני חושב שגימני מצוקמק לא אומר שאני לא חושב שהוא גיפון מעולה לשטח(