מחפש בעל מקצוע שיוכל לעזור לי עם התקנה קצת לא שגרתית של טרנספר - ויטרה סמוראי.
במסגרת השגעת שלי, יש לי טרנספר של סמוראי שאני רוצה להרכיב במקום הטרנספר של הויטרה.
אני מודע לכל ההבדלים בין היחסים השונים ושיש להכין מספר דברים לשם ההתאמה -
1. טרנספר סמוראי תקין (יש טרנספר, צריך לשפץ ועל הדרך יש שיפורון קטן להכניס פנימה)
2. דרייבשאפט מרכזי מקוצר (יש מקורי, צריך לקצר אחרי המדידות)
3. התאמה של הדרייבשאפטים האחרים הקיימים ברכב בהתאם להתקנה - בין אם על ידי ספייסרים ובין אם על ידי הכנה של חדשים.
4. בניה של תושבות שיתאימו בין השלדה לטרנספר
5. מתאם בין הדרייבשאפט המרכזי לכניסה לגיר האוטומטי של הויטרה - יש.
מה חסר -
בעל מקצוע שיכול לעזור לי בבניה של התושבות ועם ההתקנה (את שיפוץ הטרנספר אני יודע מי יעשה).
יכול להיות שמדובר בשני אנשים שונים אבל צריכה להיות סינרגיה מסוימת בנידון.
לצערי, כמעט כל הגורואים/מומחים בקו גדרה חדרה מסרבים להתעסק עם ויטרה באופן גורף... בטח עם פרויקט כזה ולא משהו סטנדרטי כמו הרכבת נעילה או קפיצים...
סדנאות עילית עולות יותר מהרכב וגם זה לא בא בחשבון כרגע, אחרת יש לי כמה על הכוונת.
אז בעצם מה שאני מחפש זה בעל מקצוע טוב ופרופורציונלי.
מה עושים ?
תגובה: מחפש בעל מקצוע שיוכל לעזור לי עם התקנה קצת לא שגרתית של טרנספר - ויטרה סמוראי.
אם זו רק בניה של התושבות הייתי מבקר אצל הדר OFF ROAD במושב חרות.
תגובה: מחפש בעל מקצוע שיוכל לעזור לי עם התקנה קצת לא שגרתית של טרנספר - ויטרה סמוראי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
אם זו רק בניה של התושבות הייתי מבקר אצל הדר OFF ROAD במושב חרות.
+1.
להדר אור יש ידי זהב, ראש טוב ומבין עניין וכבונוס הוא גם לא רודף בצע. מומלץ.
תודה על ההמלצות. את שניהם לקחתי בחשבון עוד לפני הפרסום של ההודעה.
הדר אור אינו מכונאי, קרי צריך להגיע אליו עם מידות רצויות לכל הפחות. אני לא יודע לגבי היכולת לפרק אצלו את הרכב ולהרכיב חזרה וכד'. אם הוא יהיה מוכן לפרויקט כזה.
את סלמן אני לא מכיר אישית ולא מכיר את ניסיונו בנושא, אם כי שמו הולך לפניו בנושאים אחריום לטובה, אולי אבדוק איתו טלפונית, אם יש כזו אפשרות.
עוד אופציות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
תודה על ההמלצות. את שניהם לקחתי בחשבון עוד לפני הפרסום של ההודעה.
הדר אור אינו מכונאי, קרי צריך להגיע אליו עם מידות רצויות לכל הפחות. אני לא יודע לגבי היכולת לפרק אצלו את הרכב ולהרכיב חזרה וכד'. אם הוא יהיה מוכן לפרויקט כזה.
את סלמן אני לא מכיר אישית ולא מכיר את ניסיונו בנושא, אם כי שמו הולך לפניו בנושאים אחריום לטובה, אולי אבדוק איתו טלפונית, אם יש כזו אפשרות.
עוד אופציות ?
הדר אור אולי אינו מכונאי בהגדרתו. בפועל הוא עובד מאוד יפה. מהכירותי איתו, ויטארה באמת קטנה עליו.
כדאי לך לקפוץ אליו לפחות להתייעץ.
הוא מתכנן ובונה לא מעט דברים מורכבים יותר ואני משוכנע שהוא יהיה מוכן לבצע גם דבר כזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הדר אור אולי אינו מכונאי בהגדרתו. בפועל הוא עובד מאוד יפה. מהכירותי איתו, ויטארה באמת קטנה עליו.
כדאי לך לקפוץ אליו לפחות להתייעץ.
הוא מתכנן ובונה לא מעט דברים מורכבים יותר ואני משוכנע שהוא יהיה מוכן לבצע גם דבר כזה.
++++1
אגב הדר וסלמן משתפים פעולה מדי פעם, אולי שווה לבדוק את שניהם.
ומיכה פה למעלה שהציע את שירותיו הוא באמת אחלה, עזר לי עם פרוייקט בסמוראי בזמנו ואני ממליץ בחום לשקול אותו.
עידו לוריא,
ונמרוד יאכל לו את הראש בזמן העבודה, יצלם, יציע, יפריע...
לוריה בהחלט אחלה אבל רחוקקקק :(
אחרת לא הייתה שאלה בכלל. למרות שאגב הוא נחשב לעילית בעיני
מחפש בעל מקצוע שיוכל לעזור לי עם התקנה קצת לא שגרתית של טרנספר - ויטרה סמוראי.
כן, מעבר להרי החושך בשביל מי שנתקע רבע שעה מהבית...
אפילו בבצ׳יקלטה שלך זה פחות משעה מהמרכז
ראשית, האם יש מטרה לפרויקט ?
או בעצם מה אתה רוצה להשיג או מה חסר לך בטרנספר של הויטארה ?
שנית, למיטב זכרוני,
טרנספר של סמוראי מחובר לגיר עם דרייבשאפט קצר.
לעומת זאת הטרנספר של הויטארה מחובר ישירות להאוזינג של הגיר.
איך אתה מתגבר על סוגיה זאת ?
בויטארה למעשה הסליפ יוק הוא ביציאת הטרנספר (מוט הדרייבשאפט נע פנימה והחוצה לטרנספר).
כלומר, לאחר השינוי תצטרך דרייבשאפט נורמלי הכולל סליפ יוק (שזה טוב מאד לעומת מה שיש עכשיו).
בהצלחה ואל תשכח להעלות תמונות
רענן
נ.ב - עדיין חושב שכדאי שתשפר ותחליף את הפרונטאקס לברזל שזה נקודת הכשל העיקרי בויטארה.
רענן, יש מתאם לדרייבשאפט מרכזי של סמוראי לכניסה לגיר של הויטרה. יש לי אחד כזה.
לגבי המטרה - צמיגים גדולים ורכב עמוס מקשים על הסחיבה של הרכב. אני לא רוצה את הכל על הממיר מומנט ולפעמים גם זה לא עוזר. כיום אני עם 235 ובהמשך יגיעו 31.
ההפחתה של הטרנספר סמוראי תעזור בנושא ויותר פשוטה מהסבה לגיר רגיל שאני בכל מקרה לא רוצה לבצע.
את הטרנס המקורי אשמור לפרויקט דבלר בהמשך.
תמונות יהיו כשאמצא בעל מקצוע שיעזור בפרויקט.
תודה לכולם.