מוקדש לבועז אברהמי:
https://www.youtube.com/watch?t=529&v=U9vO30n_Hq0
Printable View
מוקדש לבועז אברהמי:
https://www.youtube.com/watch?t=529&v=U9vO30n_Hq0
דווקא בימים קשים כל כך לציבור המשתמשים באנדרואיד, לא הייתי ממהר להתלכלך על אייפון. מי יודע אולי גם לך שוב יהיה כזה...
אסף.
חזק ...
(האיפון)
עשו גם ניסוי כזה באנדרואיד אבל בגלל גודל המכשיר זה בוצע עם טרקטור.
יפה לך שאלו הסרטים שאתה מחפש ביוטיוב...
אפילו ברנרד עוד לא הגיע לשם
איזו בורות... פשוט בושה... ועוד יש לו אישה רוסיה, שאצלם החינוך והידע חשובים יותר מאהבה... זמנך קצוב בועז.
ובכלל...
עכשיו יש לי צרות אחרות.
הגמדה של חברה שלי (זו הטכנולוגית, שעברה מאייפון "של חברה" לנוט 4 פרטי) רוצה להחליף את הנקסוס 5 שלה ל... אייפון 6.
בושות.
גם הגמדה מוכשרת מאוד - הצליחה למכור כל מיני שטויות לאמריקאים (שניסו להתמקח... נאיבים שכאלה) ואספה כסף לטלפון חדש. נתתי לה לשחק עם גלקסי S6 חדש, שהעברתי לחברה אחרת בארץ, לפני שלושה שבועות. אמרה "נחמד".. לא התלהבה יותר מידי.
הגמדים האלה, שום דבר לא מלהיב אותם... עושים "דווקא". שומרים אותנו על הקצה, כל הזמן.
עכשיו חושבים ביחד מה לעשות, נגד מחשבות הכפירה אבל פה אסור להרביץ לגמדים, כך שאפשרויות "ההסבר" די מוגבלות..
אני מנסה לשכנע אותה לחכות עד ה-13 בחודש, להכרזה על הסמסונגים החדשים אבל היא שאלה "וב-13 אני אוכל להחזיק את הטלפון ביד?"..
לך תסביר לה שלפעמים כדאי (ואפילו טוב יותר) לדחות סיפוקים - הבעייה שפה, באמריקה, לא מכירים את המושג הזה - דחיית סיפוקים.
אם לא יקרה משהו לא צפויי, כמו התחלת מכירה של ה-EDGE PLUS יום אחרי ההכרזה, תהיה לנו עוד מתבוללת (גם לגמד של החברה יש אייפון 6 "לכל החברים שלו יש אייפון" - נו, בטח. כולם צאצאים של אדומי הצוואר..).
מי אמר "הולך ופוחת הדור".. בדיוק כמו בארץ, נראה שהדמוגרפיה תכלה אותנו..
והסרטון של נמרוד..
אני לא מחפש - ברור לי שאייפון,מלבד להחזיק כמה ניירות על השולחן (וגם לא יותר מידי), לא טוב לדבר... סתם משהו יפה - היה יעיל יותר כתמונה. משהו דו מימדי, שניתן לקפל והכניס לכיס הקטן.
בעצם... הוא כן מתקפל, לא?
עזוב אותך טלפונים...
בזמן האחרון אני נפעם עוד יותר מהתוכניות של גוגל לעולם העתידי.
פרק האימים הבא הוא הנאנובוטס, מכיר?
גוגל מתכננים לאפשר לאוכלוסיה מסויימת ( נחש איזו) לחיות חיי נצח ולשאר להיות רובוטים אנושיים מתוכנתים.
מדע בדיוני?
כנראה קרוב משאנחנו חושבים.
אני מעדיף טלפון מיקרוסופט ולא גוגל.
החברה הזו מסוכנת מהאירנים
מפגרים...
בשביל זה לעבור?
הרי גם לאייפון יש כל מיני דברים כאלה - אין מה לעשות... עם התפוצה, מגיעות גם הרעות.
ב- WINDOWS גם לא היו בהתחלה וירוסים וסוסים ותולעים.. היה רק עניין של זמן.
ובועז.
אולי ל"אנשי האפל" זה לא ברור איך בכלל אפשר אחרת אבל "אנדרואיד" לא אומר "עיסקת חבילה עם גוגל"...
כמו שאני אומר לחבר ההוא מניו יורק - זה שהמניות (היו) טובות, זה לא אומר שאתה צריך לקנות אייפון ולשלם כ"כ הרבה - קנה מניות של אפל, לא את המוצרים שלהם..
וחוץ מזה.
מה מפריע לי הפרוייקט - ברור לגמרי שאני ה"אוכלוסיה המסויימת". לא איכפת לי שאתה תהיה רובוט אנושי, שישרת אותי:cool:
ברור.
האמת שכבר היום אנחנו משרתים אותך [emoji41]
נו... אז מה יש לך להתרגש מהעתיד?:)
אתה משחק אותה אהבל?
עכשיו זה עד שאגיע לגיל 70 כבר רואים את הסוף), לא 500 כמו שהם מתכננים.
יש גבול!
תסלחו לי שאני נדחף, מישהו יכול אולי להסביר לי מה קורה בפורש כשמושכים בידית ההנדברקס? למה בסרטון הוא משתמש בה כבלם חרום? מה היא מפעילה ואיך זה עוצר את האוטו?
יואב
יואב.
מה לא הבנת? האייפון לא שווה לכלום... הוא משך בידית, כדי לעצור עם האחוריים ושישאר משהו מהאייפונים, בשביל הסירטון...
אני חושב.
ואני לא משחק אותה אהבל, בועז.
מה רע ב-500, כשיש מי שמשרת ומקל עליך... אני, לא בוער לי להסתלק מהעולם:cool:
איך השירות שלנו בשבילך מר ברנרד?
חם מהבוקר.
מוגש כשרות על ידי אלו שיזיעו עוד הרבה שנים ובסוף גם ישארו בלי פנסיה...
קובץ מצורף 100482
וואללה!!!!
לא תאמין אבל בין המיילים שאני פותח עכשיו (בוקר פה. חמישה לתשע) היו זה של השירשור הזה ואחד של חבר שלי, שטורח לשלוח לי כל יום את נפלאות השילטון - הכתבה שהעלת פה.
מדהיםמה שהולך בארץ...
טוף, מישהו צריך לממן את ההסכמים הקואליציוניים של נבחרי השילטון - ואין שום ספק, מפלגה אחתזכתה ברוב=זה מה שאנחנו רוצים.
מה שמדהים אותי עוד, במשך שנים, איך יש כזו לגיטימציה לויכוח/דיון/חבטות על תקציב הביטחון (המנופח והמיותר וכל אוכלי החינם שניזונים ממנו) אבל כספים אחרים, שהולכים למקומות אחרים (שקופים וחשובים הרבה יותר, מסתבר) הם במסגרת טאבו.
גם כאן באתר, יש מי שסוגר ונועל ומעלים ומאיים (בצדק, אני חייב לציין) כל פעם שהויכוח/דיון נוטה לפוליטי ועדיין...
דיון על תקציב הביטחון והפנסיות התקציביות מתנהל ללא הפרעה.. אבל מילה אחת שפעם הכנסתי על "מיגדר אחר" וההוצאות עליו (וחצי תשובה שאסף ענה לי ונמרוד התחיל), מיד זכו לאזהרה..
אני לא יוצא נגד הגישה הזו, פה באתר, רק מצביע על מצב קיים... בכללי.
אני גם דמוקרט באופיי ולכן לא מאמין באמירות כמו "לא אני בחרתי בו" או "זו לא ממשלה שלי" ולא מבדל עצמי מתוצאות הבחירות.
או במילים אחרות - "זה מה שבחרנו.. ובגדול, אז מה אתה מתלונן?"
כבר אמרתי פה, באתר מתישהו - במדינה רגילה אתה צריך לחכות 4 שנים (+-) על מנת לקבוע/לשנות/להביע עמדה.
"התמזל מזלנו" ובארץ לא צריכים לחכות כל כך הרבה - כל שנתיים (+-) אתה/אנחנו יכולים לשנות מה שמקטרים עליו.. כנראה שטוב לנו ככה.:cool:
הנה... והשרות ממשיך... רק חדשות טובות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690201,00.html
אין לי מושג למה חייל קרבי מרוויח יותר - הרי יש לו הרבה פחות הזדמנויות לבזבז והרבה פחות צרכים. לא ביזבוז? יכולים, בסכום הזה, לממן לפחות עוד 1/4 פה של אנשים ממגזרים אחרים...
ובעצם... בשביל מה בכלל לשלם לחיילים? מה, אין להם הורים שיממנו אותם?
אני רק חושב על כל הכסף שייחסך ויוכל להיות מופנה לאן שבאמת צריך אותו..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4689687,00.html
אני בטוח שיש עוד קיצוצים אבל עובדה היא שטורחים להדגיש ולכתוב על אלה... "תראו כמה אפשר לקצץ בשומנים"..
בועז.
קדימה. תפנה תקציב ל-SEMA. כרטיס כניסה יש לך כבר.
עוד מעט לא תוכל אפילו לחשוב על זה...
כל תקציב המדינה כולו למשך עשר שנים זה החוב על הפנסיה התקציבית ואתה מדבר על הסכמים קואליציונים שהם חלקיק מהתקציב השנתי...
טוב, זה חלילה לא אישי אבל זה כואב ולא בגלל הקנאה כמו בשל אי השוויון הזועק.
השילטון לכל הרוחב והעומק כבד מדי על הציבור העובד
כמו שאמרתי - תסתכל קרוב לאף.
תפנה תקציב ל-SEMA, לפני שהרעים, עם הפנסיה התקציבית, יאכלו לך גם את זה..