ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%A8%D7%99
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%A8%D7%99
אך... כמה צודק, כמה נכון פשוט עצוב ממש. הלוואי והיינו חוזרים לימי היונדאי אקסטרים, אם לא לנו לפחות לילדינו.
מה שנכון נכון, הוא אמר את כל זה מראש. עוד באירופה הוא היה סקפטי.
בכל מקרה, מחר יש מרוץ ראלי רייד הקפות באשלים - בתור חובש משקפיים ורודות, אני מתכוון להיות שם. עם שמשייה.
כל מילה בסלע מלבד המשפט "אני איבדתי כל עניין בספורט המקרטע הזה", האפשרות לתת למדינה לנצח אותנו זה החלק החמור ביותר. עצוב שכל אוהבי הספורט המוטורי (אנחנו) לא קמים ובאמת מפגינים וחוסמים כבישים, תלונות תמיד יהיו, מעשים אף פעם לא...
לא אוהב שדרור רואה שחורות, לא אוהב את הדברים שהוא כותב, לא אוהב שהוא אומר "אמרתי לכם", לא אוהב שהוא צודק !
צודק
למי שרוצה ליצפאת בפירסום כאן
https://www.facebook.com/israelvideo...7/?pnref=story
רציתי להתחרות לפני שנתיים בערך.. עשיתי קורס מירוצים, בדיקות רפואיות, מה שירצו בשביל לקבל רישיון להתחרות חוקי. אז יופי קיבלתי רישיון מירוצים ואז.. הכל התחיל להשתבש. החל ממאבקים פוליטיים בתוך הליגה, רמה נמוכה של התנהגות והתנהלות של חלק מהאנשים (מבלי לפגוע באף אחד, יש גם אנשים מצוינים ואיכותיים). אי סדר, אי שקיפות, שוב מאבקים.. ריכולים ומה לא.
ממש התבאסתי מהכיוון שהספורט המוטורי הולך אליו, וקצת איבדתי אמון בדרך..
חשבתי שאולי אני הבעייתי והציפיות שלי גבוהות. פרשתי בשיא והבאתי לילדים שלי לשחק עם הפלסטיק הירוק שקיבלתי.
ממש עצוב, שבנוסף לכל גם המדינה דחפה את ציפורניה ורצתה נתח מהפגר..
ודרור, כתיבה מצוינת ידידי. נהניתי.. מתאים לך הכינוי "ברלי עצבני"..
אין ספק שדרור מתאר בכשרון רב מצב עגום ואמיתי.
כמוך דרור, כמוני - התייאשתי לחלוטין מהאין ספורט הזה,
אפילו לרכב העבירות האחרון שבניתי שהוא באמת רכב עבירות מעולה, אני לא מתכוון לעשות רישוי כלי תחרותי.
בשביל מה???
הכל ברכב הזה אמנם בנוי לפי הכללים, אבל אין טעם להשקיע את העלות, האנרגיה והזמן הדרושים למספר אפור.
אפילו רשיון הנהיגה הספורטיבית שלי, חודש פעמיים כאשר בין לבין לא היה אפילו מירוץ אחד....
כמה חבל.
לפני שנה בערך שקלתי מאוד לעשות רישוי לרכב שאני בונה, החלטתי שזה לא שווה את הכסף מאחר ואין ספורט. חבל
ברוך, וולקאם בק.
חבל על הזמן.
חבל על הכסף.
חבל על העצבים והבריאות.
יש כסף וזמן להשקיע בתחביב? תבנו לכם רכבי טיולים משופרים בעלי עבירות גבוהה, חוקיים לכביש (תיאורטית). לפחות תוכלו לנסוע איתם על הכביש לשטח ולהינות מהם - בלי עגלות, בלי מפלצת פולסייז שתגרור, בלי מספר אפור, בלי רשיון תחרותי, ובלי להיות חבר בעמותה, ובלי האין-ביטוח.
אני לא בטוח שמדינת ישראל רוצה "נתח מהפגר" כפי שהיא רוצה שמשהו חי ובועט יהפוך לפגר, ימות ויתמוסס וייעלם. סתם כי לא מתאים לה דבר כזה ספורט מוטורי. יותר מדי כאב ראש.
ארץ אוכלת יושביה.
צודק לגמרי.
זה הכיוון לצערי, וזה מה יש.
מה שמפתיע הוא איך הפקידים הללו רואים מה שקורה בכל העולם עם הספורט הזה ומאות המיליונים שהוא מגלגל, ואת הברכה שהוא מביא לכלכלה ולציבור הרחב, ובכל זאת לא צועדים בכיוון הזה. מילא כל העולם המערבי, ארה"ב ואירופה, אבל אפילו ירדן וקפריסין, בולגריה וקרואטיה, ועוד ועוד מדינות כאלו, יכולות להרשות ולתמוך באירועים כאלה ואנחנו לא?
מה "אנחנו" כאן, בממשל וברשות לנהיגה ספורטיבית מבינים שכל העולם הנאור וגם הלא כל כך נאור, לא מבין??
ג׳ובים וג׳ובות.
את זה הבאנו לרמת ״אור לגויים״
אסף.
מישהו שם לב שאין גם מרוצי סוסים חוקיים בארץ?
יש היפודרום, יש סורט מחתרתי ואין מרוצים.
בעולם זה ענף יפה, לא מסוכן ומכניס הרבה כסף.
יש מן המשותף בין השנים?
אני אומר שכן.
נסו לנחש מה המשותף ומי הגורם המכשיל
אני לא מחובבי הסוסים.
לסוס ממוצע יש אמנם הנעה 4X4 קבועה אבל אין לו הגה, התחת שלו מלא בזבובים ועם כל הגודל והדוואווין שלו - ההספק שלו הוא כוח סוס אחד בלבד... ואני משום מה מעדיף להחזיק הגה ולא מושכות, ולשלוט בחבילות גדולות של כוחות סוס באמצעות רגל ימין.
אין לי מושג מה מעכב את מירוצי הסוסים - להבדיל מספורט מוטורי, כאן לא מעורב מנוע אז לכאורה לא צריכה להיות בעיית רשיונות רכיבה, מספר כסוף על התחת מלא הזבובים של הסוס, ביטוחי חובה, פלת"ד וכו'... האם זה משהו שקשור להימורים? לדתיים?....:rolleyes:
קשור להימורים לדעתי
המקרה של הרכב שלי משקף בדיוק את מה שקורה במערת.... אטימות חוסר אכפתיות ובורות.
אני שפכתי על הרכב עשרות אלפי שקלים, ימים ולילות רק כדאי להיות חלק מהספורט הזה....
ובסוף באים ואומרים לי "לא מתאים לנו".... שמו על הרכב שלך x .. ואין מה לעשות יותר.
כאילו שאני טיפה בים מתוך מאות הרכבים שעוברים רישוי מרוצים כול שנה..
לי עוד כן איכפת אני כן חושב שיש מה לעשות.!!
צריך להציף את הבעיות ... ועם יוסי ניסן לא עושה את העבודה שלו הוא צריך לעוף לאלף אזזל.
צריך הפגנה ובמיידי !! מה צריך תאריך? מקום?
דרור כמו שאתה מכיר אותי אני לא טיפס שמוותר בקלות!
...
הכי פשוט לארגן מרוץ או שניים בחסות הרשות הפלישתית ובסיקור שמאלני מקיף.
תוך חודש יש לכם ליגה יותר יפה מליגת העל בכדורגל
בועז זה רעיון מצוין אך לא מקורי. הרשות יכולה להפוך למקסיקו שלנו, להרבה מטרות.
דרור, טלטלת אותנו, בהעברת משקלים, בין חיוך לעצב...כבוד!
חייכתי (מאד) לאלפא סוד.....שמחה עם עצב
תבוא מחר...ציידנית עם נוזלים טובים...תטלטל בין החום לקרירות