קצת באיחור....
קובץ מצורף 100614
קובץ מצורף 100615
קובץ מצורף 100616
קובץ מצורף 100621
קובץ מצורף 100622
קובץ מצורף 100623
קובץ מצורף 100624
Printable View
תתחדש ותיהנה
איחור אופנתי משהו...
יאללה מברוכ נדבי...
נא לעדכן תמונת פרופיל...
תנחומיי.
תודה רבה חברים... :-)
נישמע מוזר אבל קשה לי להחליף את התמונה... אפילו במחשב היא עדיין נימצאת(לא קורה לי בדרך כלל)... אפילו בקשר עם הקונה המאושר כדי לוודא שמטפל בו יפה...חחחח
בכל זאת 5 שנים והרבה חוויות שעברנו ביחד... כניראה צריך זמן להיתרגל חחחח
ואיך החוויה עד כה?
אסף.
נראה מעולה!!
המהלך מקדימה נראה טוב יותר מהמקורי,
הרכב מוגבה? מייצב מנותק? או שזה פשוט המשחק של הace?
תודה איל.
מייצב מחובר, החלפתי קפיצים, ישנם בולמי פוקס עם מיכלים שארוכים יותר מהמקור.
נראה טוב. תתחדש.
תודה רבה.
כי הוא במילא לא עושה הרבה (לא מספיק לאט) והוא מתיש את מערכת ה-abs והבלמים.
זה כמו ללחוץ ברקס במורד עם אחיזה גרוע וabs לא מנותק.
הרבה יותר יעיל להפעיל מזגן שיעזור לבלימת מנוע ;)
האמת שהרגשתי בדיוק ההפך... הפעלתי במורד תלול של בערך 800 מ' תוך כדי שימוש ב LOW והילוך נמוך גם בגיר, וואלה ישבתי לי בנחת לוגם שתיה מבקבוק והאוטו נוסע לבד... הרגשתי שמתבצעת בלימה ע"י המערכת כל כמה שניות בגלגל אחר... ראיתי אצל החברים(והרגשתי גם כשהייתי באותו מקום עם רכב אחר) שהשימוש בבלמים תכוף יותר, לעניות דעתי לזה המערכת נועדה(כל עוד זה עובד חחח)... תקנו אותי אם אני טועה.
הוא גורם לבלאי מוגבר של המודולטור.
אז אם ככה גם ה tc גורם לאותו הבלאי... השאלה כמה בלאי ותוך כמה זמן הרכיב מתבלה, זה כמו עוד מכלולים ברכבים שונים ששימוש בהם יגרום לבלאי ברכיבים אחרים, אז מה לא נישתמש בעזרי הנהיגה האלה...?
:-)
אני גיליתי שבירידות/מורדות הרבה יותר נכון לנתק abs (אפשר לעשות מתג) ולרדת רק על הבלמים והמנוע.
נכון הדבר יוצר לכאורה בעיית abs/tc שגם נרשמת בזכרון הרכב, אבל אחרי שירדתי את מעלה יאיר חלק מהדרך עם abs וחלק בלי, קיבלתי החלטה.
בחלק מהמקומות הרכב פשוט שועט למטה כי הוא מזהה החלקה (שקיימת כמעט כל הזמן במקומות כאלו).
(אגב, לא רק בלנדרובר).
אני מקבל חלחלה רק מלשמוע את כל צרופי האותיות שכולן בסופו של דבר מתממשקים עם חיישנים ואלקטרוניקה מבית היוצר של לוקס
אני לא בטוח שזה מבית היוצר שלו...
"המגדלים" אצלך לא מקוריים לפי התמונה. אולי של אוברלנד?