יש משהו מפתה בלהשכיר קרוואן, להתמקם על שפת המים/נחל וכו ולהעביר איזה סופש ברגוע. אני מחפש משהו לזוג + תינוק
מי ניסה? מאיזה חברה? איפה התמקמתם?
הדבר היחידי שמונע ממני לרוץ הלאה זה שמשיטוט קל באתרים ושיקלול המחיר באותו הכסף אני כבר לוקח אחלה צימר..
Printable View
יש משהו מפתה בלהשכיר קרוואן, להתמקם על שפת המים/נחל וכו ולהעביר איזה סופש ברגוע. אני מחפש משהו לזוג + תינוק
מי ניסה? מאיזה חברה? איפה התמקמתם?
הדבר היחידי שמונע ממני לרוץ הלאה זה שמשיטוט קל באתרים ושיקלול המחיר באותו הכסף אני כבר לוקח אחלה צימר..
המחירים המוגזמים הם שערורייה!
את החופש צריך לקחת בתחילת שנת הלימודים ואז המחירים צונחים.
בחופשה עם קראוון יש צורך לנקות ,לבשל, למלא מים במיכל , לפנות את המיכל הכימי ועוד כל מיני התעסקויות.
מי שרוצה לעשות משהו בשביל ההנאה בזמן החופשה, במקום להתפנק בצימר יהנה מאוד. מי שלא יקח את זה בתור חוויה חד פעמית.
כמובן שבקראוון יש את הפינוק לישון בחיק הטבע עם מזגן מקרר ומיטות נוחות,
זוהי גם לא התעסקות לאורך כל החופשה אבל יותר התעסקות בדברים מאשר בצימר.
אני בתור בעל קראוון מאוד נהנה מחופשה עם קראוון וממליץ לכולם בחום לנסות (בכל זאת זאת חוויה שונה לגמרי מצימר)
בתור מקום להתמקמות אני הייתי ממליץ על חורשת טל-חניון קראוונים ברמה הכי טובה בארץ. ואם לא אז להתמקם בחניון מסודר
שיש בו מקלחות ושירותים מסודרים (בכל זאת לא כולם אוהבים להתקלח ולעשות את צרכיהם בקובייה של מטר על מטר).
גם אם מתקלקלת משאבת מים או כל דבר דומה תמיד יש מקלחות ושירותים מסודרים.
בהצלחה, אמנון.
אמנון , קצת נסחפת...
המחירים אכן גבוהים יחסית.
הייתי מתרחק מהגדולים ובוחר במשכירים הקטנים...
גילוי נאות , חבר טוב משכיר קרוואנים אם תרצה פרטים אתן
sent from my WJ
לפני בערך שנתיים שכרנו מקרוואנע יפעת קרוואן גדול (הכי גדול שהיה אז) למספר לילות (3-4, לא ממש זוכר).
חוויה אדירה!
אני לא זוכר את המחיר, אבל למרות שהיה לנו סוג של קופון וקיבלנו מחיר טוב, העלות היתה לא שונה בהרבה מצימר.
בעיני- החוויה שווה יותר!
מכיוון ששכרנו למספר לילות, הרבצנו נסיעה ארוכה להרי אילת והתמקמנו בחניוני הלילה הנגישים שיש באזור הזה בשפע. (הנגררים האלו ממש לא מיועדים לשטח ולא הייתי בודק את הגבול במקרה הזה...).
במהלך היום עשינו מסלולים רגליים באזור הקרוב לחניונים הרלוונטיים. את הלילה והיום האחרון עשינו בחוף הדרומי.
ההגדרה הכי טובה לסגנון הזה זה להיות עם ולהרגיש בלי.
אתה יושב בערב ליד המדורה אבל מכין ארוחת ערב במטבח מאובזר, אתה מתקלח לפני השינה במקלחת אמתית אבל יוצא לכבות את הגנרטור ואז לשבת כמה דקות בסוף העולם מתחת למיליון כוכבים, אתה ישן במיטה מפנקת עם 4 קירות ושמיכת פוך אבל מבעד לרשת בחלון אתה שומע את קולות המדבר ומרגיש את רוח ההרים...
בבוקר- אתה מכין קפה במכונת קפה שהבאת מהבית(...) אבל שותה אותה בנוף משכר שקצת קשה לתאר...
חם לך- תדליק מזגן, קר לך- חימום.
בחוף- סיימת לשחות ולשנרקל בין האלמוגים, מקלחת פרטית (...), קפה טוב ויאללה הביתה.
סיימת מסלול הליכה של יום שלם עם תרמיל על הגב? נהדר, עכשיו אתה יכול להתרווח בסלון המפנק ולשמוע מוסיקה איכותי ולהביט בנוף מהכורסה המפנקת...
בקיצור- חוויה שהייתי ממליץ לכל אוהב טיולי שטח לחוות לפחות פעם אחת! ממש, אבל ממש לא דומה לצימר בשום צורה!
להבדיל מתחושת ה"כאילו" שאתה כל הזמן מרגיש בצימר, בקרוואן- מה שתחליט זה מה שתחווה.
קבל כמה תמונות שאני מקווה שמעבירות את החוויה...
- - - Updated - - -
עוד קצת...
חוויה מדהימה ..
אבל קח בחשבון שזה יכול להסתיים בנזק !!
השכרתי קרוואן ב 600 ויצא לי בסוף 2850 ....
במהלך החופשה עף הקזיבו על הקרוואן ושבר את החלון ! החלון עלי לי 1800 והגזיבו 450 !!!
מעבר לזה חוויה מדהימה , יחד עם זה כמו שציינו קודמיי המחירים זה שערוריה !
ראיד .קובץ מצורף 100804קובץ מצורף 100805קובץ מצורף 100806
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
עלה לי***
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
טום, יכול להיות שהבנת אותי לא נכון.
חופשה עם קראוון היא לטעמי החופשה הכי מהנה וחוויתית שקיימת,
אבל לא כל בן אדם יתחבר אלייה. סוג החופשה בקראוון שונה לגמרי מחופשה בצימר,
ואת זה רציתי להדגיש. חופשה עם קראוון היא פינוק בחיק הטבע עם נופים מדהימים .
ומה שבטוח שזוהי חוויה בלתי נשכחת. ממליץ בחום לכולם לחוות ולהנות בחופש עם קראוון!
תודה אמנון.