תגובה: טויוטה לנדקרוזר באפריקה
שלושה ימים במסאי מרה והחוויה המשמעותית שלך היא דווקא ההנאה מהלנדקרוזר ?!? מקווה שהספקת לראות את ה big migration, שלח קצת תמונות שנקנא.
בקניה נוהגים בצד הלא נכון של הכביש :) ולכן תראה מעט מאוד רכבים אמריקאים שהם בדר"כ הסבה מקומית (וזו הסבה לא פשוטה) לעומת כמה יצרנים יפניים ובעיקר טויוטה וניסאן ששולטים בשוק המקומי. אגב לא ציינת אבל יש גם המון לנדרוברים, כולל דיפנדרים ממש עתיקים 40-50 שנה שעדיין נותנים בראש...
כיוון שזו כבר השמורה השישית שאני מבקר, יש לי גם זמן ויכולת להינות מהרכב ולא רק מהחיות, את הנדידה זכיתי לראות, חוויה.
לגבי הלנד רוברים... נכון שיש הרבה, אבל, הדיפנדרים ברובם שחוטים לגמרי, ונמצאים בערים, היותר משוכללים דגם 3 ו 4 לא מגיעים כמעט לאזורי הספר. בגלל כל האלקטרוניקה שלהם, המוסכים כאן, וגם הרישמיים פשוט לא יודעים לטפל בהם. כך שלמעשה, יש אפשרות להתקל באיזה אחד או שניים, אז או שזו גרוטאה טוטאלית, ותמיד זה יהיה דיפנדר, או איזה ראנצ'-רובר, או דיסקו 3 או 4 כאמור, שנוסע לאט ובזהירות.
לא מצליח להעלות תמונות, אנסה מחר,
לילה טוב,
הם נוהגים ב right side אז נשאר שאנחנו ב wrong side
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הם נוהגים ב right side אז נשאר שאנחנו ב wrong side
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
אם כבר העלית את זה, הם נוהגים דווקא ב LEFT SIDE = WRONG SIDE ואנחנו ב- RIGHT SIDE...
לא מצליח לי להעלות תמונות, אפשרי לשלוח למישהו שיעלה אותן ?
לא מצליח לי להעלות תמונות, אפשרי לשלוח למישהו שיעלה אותן ?
עוד לא כתבת איזה רכב..
לנדקרוזר זה משפחה רחבה מאד.
צודק !
יש לזכור שהרכבים, אם הם לא חדשים מהנילון, הרי שהם מיובאים בעיקר מיפן ומאנגליה. הבדלים ביניהם ניכרים בעיקר ברמת הגימור, כשהיפני בדרך כלל יותר מלוקק. יש גם וורסיה מקומית - אפריקאית, שאם אינני טועה, מורכבת בדרום-אפריקה, והיא מאופיינת במיכל דלק כפול מהגירסאות הרגילות, כלומר משהוא כמו 160-180 ליטר מיכל, והמנוע ( 3,0 ל') נטול טורבו, מה שמוציא הרבה מהכיף, אבל מעניק אחוזי אמינות רבים יותר, וכן טיפולים מעט פחות מורכבים, וכל הגימור הפנימי ברמה נמוכה יותר.
הרכב שלי הגיע מבריטניה, 63.000 מייל, מנוע D4D (וגם זה לא בטוח, כיוון שאין ציון כזה בצד הרכב, אבל על מכסה מנוע הרכב, על כיסוי הפלסטיק כן מצויין שהוא כזה, אז לא בדיוק ברור לי....טורבו בוודאי שיש, מסילה משותפת ? לא יודע, אבל סוחב מצויין). הדגם עצמו הוא לנד קרוזר פראדו, ומעבר לכך אין על הרכב כל סימון או אותיות אחרות...
דרך אגב, רכב פרטי כאן לא צריך, על פי חוק, לעבור טסט כל שנה. פעם אחת בחיים מספיקה לכל החיים. רכב מסחרי - כל שנה.
אין על טיוטה רבותי עובדה !!!
צודק !
יש לזכור שהרכבים, אם הם לא חדשים מהנילון, הרי שהם מיובאים בעיקר מיפן ומאנגליה. הבדלים ביניהם ניכרים בעיקר ברמת הגימור, כשהיפני בדרך כלל יותר מלוקק. יש גם וורסיה מקומית - אפריקאית, שאם אינני טועה, מורכבת בדרום-אפריקה, והיא מאופיינת במיכל דלק כפול מהגירסאות הרגילות, כלומר משהוא כמו 160-180 ליטר מיכל, והמנוע ( 3,0 ל') נטול טורבו, מה שמוציא הרבה מהכיף, אבל מעניק אחוזי אמינות רבים יותר, וכן טיפולים מעט פחות מורכבים, וכל הגימור הפנימי ברמה נמוכה יותר.
הרכב שלי הגיע מבריטניה, 63.000 מייל, מנוע D4D (וגם זה לא בטוח, כיוון שאין ציון כזה בצד הרכב, אבל על מכסה מנוע הרכב, על כיסוי הפלסטיק כן מצויין שהוא כזה, אז לא בדיוק ברור לי....טורבו בוודאי שיש, מסילה משותפת ? לא יודע, אבל סוחב מצויין). הדגם עצמו הוא לנד קרוזר פראדו, ומעבר לכך אין על הרכב כל סימון או אותיות אחרות...
דרך אגב, רכב פרטי כאן לא צריך, על פי חוק, לעבור טסט כל שנה. פעם אחת בחיים מספיקה לכל החיים. רכב מסחרי - כל שנה.
אוטומטי לחלוטין...
הדבר היחידי ששיניתי היה הגדלת הצמיגים...
אם אני לא טועה, לק 120 מ 2008 לא הגיע אלינו עם נעילת דיפרנציאלי אחורי חשמלית אלא עם מער בקרת אחיזה?
נדמה לי ש מ 2003 הלנדקרוזרים הגיעו עם מערכת אלקטרונית ובלי נעילה אחורית.
אוטומטי לחלוטין...
הדבר היחידי ששיניתי היה הגדלת הצמיגים...
מהמשרד הממוזג והמשעמם כל השיחה הזאת גורמת לי להרגיש שחיי מבוזבזים... טוב נו, אח צ'לו שלח לי תמונות ואפרסם אותם כאן בשבילך, לפחות בזה אתנחם. :)
[email protected]
5 קבצים מצורפים
שלום רב
זה רק מחזק מה שאמרתי הרכב לנד קרוזר 120 עובד בכל העולם יש אנשים שלא מרוצים אבל בכל רכב
יש תקלות ובעיות אבל בסך הכל אין כמו טיוטה נקודה !!!
יוסי