תגובה: רכב לזוג סטודנטים עד 25K
+1
במקום העבודה הקודם שלי הייתה לנו C4 שנסעתי עליה לא מעט. הייתה לא נוחה ולא נעימה לנסיעה (הפתיע אותי מאוד).
באמת מפתיע מה שאתם אומרים... רק כדי לוודא, שניכם עם ניסיון על C4 בנפח 1600? איזו שנה?
בלוחות יש המון C4 שנראות במצב מעולה, קילומטרז' נמוך, יד נמוכה ובמחירים אטרקטיביים...
1600, גיר אוט' אם אני זוכר נכון היא הייתה שנת 2010 או 2011. הרכב היה חדש לחלוטין (ליסינג ראשון אצלנו)
אמנון אתה בתחילת החיים, אתה צריך, כמו כולנו, לעבור את השלב של מכונית צרפתית. לך על C4, אולי פג'ו 307, ואולי אפילו על הכי אקסטרים - רנו.
זה הזמן לחיות ולקחת סיכונים. יש סיכוי קטן של כמה אחוזים שתתחבר לזה ותהפוך לפרנקופיל. רוב הסיכויים שזו תהיה חוויה נוסטלגית שנעים להזכר בה ולהגיד תודה לאל שאתה כבר לא שם (אני בוגר 309 ו306, ועוד ידניות).
או ללכת סתם על איזו סובארו אימפרזה או טויוטה קורולה, ולהקדיש את תשומת הלב והאהבה לסיקס, לאופנוע, ולאישה.
נמרוד
שלנו הייתה C4 צורה ישנה אני חושב שמאותן שנים.
אגב, מילא אנחנו, יש לי חבר שההורים קנו לו בזמנו את הרכב מתנה...
חשבתי על רכב נוסף לבית, כנראה טויוטה קורולה, אני צריך משהו אפרורי שלא מצריך יחס מיוחד.
התדמית של הצרפתיות שדבקה בהן היא סטיגמה. הם דווקא מצליחים לעשות מכוניות שפחות מתקלקלות מפעם, אבל מאז סוף שנות ה90 הם פשוט שכחו איך לעשות מכוניות טובות ומתרכזים ממש חזק ומצליחים מאוד לעשות מכוניות גרועות גם אם האמינות עלתה מאז התקופה המזעזעת של שנות ה2000 המוקדמות.
בקיצור.... קח משהו פשוט ובטוח ועזוב אותך משטויות.
אסף.
על הכיפאק, הבנתי את הראש.
אז אשמח מאוד להמלצות למשהו פשוט, אמין ומוצלח, עד 25K, לא קטן וחלש מדי.
על מה אתם ממליצים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אמנון אתה בתחילת החיים, אתה צריך, כמו כולנו, לעבור את השלב של מכונית צרפתית. לך על C4, אולי פג'ו 307, ואולי אפילו על הכי אקסטרים - רנו.
זה הזמן לחיות ולקחת סיכונים. יש סיכוי קטן של כמה אחוזים שתתחבר לזה ותהפוך לפרנקופיל. רוב הסיכויים שזו תהיה חוויה נוסטלגית שנעים להזכר בה ולהגיד תודה לאל שאתה כבר לא שם (אני בוגר 309 ו306, ועוד ידניות).
או ללכת סתם על איזו סובארו אימפרזה או טויוטה קורולה, ולהקדיש את תשומת הלב והאהבה לסיקס, לאופנוע, ולאישה.
נמרוד
דווקא ה-C4 הייתה סתמית, לא נוחה ולא נעימה ולא הזכירה במאומה את שתי הצרפתיות שלי יש ניסיון איתן שהיו נוחות ומהנות יחסית לנהיגה (205 וקסארה 2.0 טורבו דיזל)
קח כיוון אחר, סוזוקי ליאנה.
לא הכי יפה אבל זולה לתחזוקה ואמינה.
אני מאמין שבתקציב שלך תוכל למצוא אחת טובה.
יונדאי אקסנט 1400 , לא תיהיה הראשון ברמזור,אבל היא תיקח אותך לכל מקום... סובארו dl מודרנית
sent from my WJ
עזוב שטויות - אתם זוג סטודנטים ואתה צריך משהו שיביא אותך ללימודים ושלא יתקע עם הגיר האוטומטי.
קנה משהו יפני, כמו שציינו הקודמים.
מזדה 3 2006-7. יש הרבה בסביבות המחיר הזה ועם קצת סבלנות, תמצא אקזמפלר שמור.
לא, קורולה ומזדה 3 ואימפרזה הן מה-זה נוחות.......
אל תאמין לחירטוטים.
מנסיון, סיטרואן C4 מכונית מעולה. נוחה מאוד, מתנהגת מצוין, נוסעת בסדר גמור וגם אמינה, לצערם של כל מעריצי טויוטה...
המחירים כל כך אטרקטיביים והתמורה כל כך גדולה שקשה לומר לא למכונית הזו.
יש עכשיו בטריידאין של היבואן מבחר של מודל 2009 עם ק"מ שבין 50K ל-90K ק"מ, יוצאות ליסינג ואחרי "השבחה" (הם מתקנים/מחליפים כל מה שצריך - צמיגים, מצבר, גומיות, האוטו מסופק במצב שמרגיש כמעט כמו חדש) ב-30K שקלים, כולל אחריות לשנתיים ומערכת מולטימדיה. אל תחשוש מהאוטו הזה. אני מכיר מקרוב מכונית אחת כזו שכבר שנתיים וחצי נותנת עבודה נהדרת ללא תקלות.
אלה מכוניות שתטפל בהן בזמן - לא יהיו לך בעיות.
ומי שבמחיר הזה ממש בוחר מרצונו לנסוע בקורולה ישנה יותר בכמה שנים - כנראה זה מה שמגיע לו. מצד שני יש גם כאלה שאוהבים ללכת למין מועדון כזה שבו יש בחורות במגפי עקב ובגדים צמודים עשויים לאטקס שמרביצות להם בשוט.
.... נכון דרור יש מועדונים כאלו וזה בדיוק הקטע של הצרפתיות. אמנון לך ישר על ההרדקור של הקטע הצרפתי - רנו מגאן.
כל הפרייבטים שלנו עד היום היו צרפתיות.
עכשיו c4 מודל 2011 שנקנתה מלובינסקי טרייד - יש לי רק מילים טובות לומר עליהם, נדרשנו לתיקון מפתיע ויקר, לא שילמנו שקל וקיבלנו רכב חליפי.
מכיר כמה וכמה בעלי c4 מהדור הקודם, כולם מרוצים.
הרכב הקודם שלנו היה פיזו 307 עם מנוע 2000. במשך 5 שנים החלפנו מזרק אחד, מצבר וצמיגים (נסענו 80000 קמ בתקופה הזו). טיפולים שוטפים כללו החלפות פילטרים, טיימנג, ופעמיים בלמים.
גם הרכב הבא יהיה צרפתי- התמורה הכי טובה לכסף לדעתי.
נו זה מה שאמרתי לך אמנון, תנסה, יש סיכוי קטן שתהפוך לפרנקופיל כמו סער. שהוא בסך הכל בחור טוב [emoji6]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
.... נכון דרור יש מועדונים כאלו וזה בדיוק הקטע של הצרפתיות. אמנון לך ישר על ההרדקור של הקטע הצרפתי - רנו מגאן.
ואם כבר רנו מגאן, אז עד הסוף. לך על 2001, בנזין אוטומט.
כי למה שרק אנחנו נהנה מהזובור הזה?
מה נהיה איתכם?
הרי חצי מהרנואים של השנים האחרונות מבוססים על רכבת הנע של ניסן, לא?
בכלל כל עולם הרכב של היום מבוסס על שתפי״ים חוצי מדינות וחברות ודי קשה להיתפס עוד ל DNA של חברה מסויימת.
צרפתיות נוחות?
לאו דווקא. יש לי כבר כמה שנים ליסינג פלואנס דיזל עם יתרונות של מרחב פנימי ורכבת הנע וצריכת דלק.
מעבר לזה די זבאלה...
הייתה לי לפניה פיגו 308 ליסינג כשנתיים- אוטו נפלא אבל הגיר עשה בעיות.
כנל גם פוקוס סטיישן....
בקיצור, כל רכב לגופו, כולל היבואן שלו.
אל תקשיב לעדת המשמיצים שנעולה על מותגים בלי שיקול דעת.... תפעיל אתה שיקול דעת.